חלאס כבר להרגיש מקופחים, במקום להתסכל על הטמטום של בית הדין. בעצם נותנים לאוהד את הכוח להחליט מי הולך לקבל רדיוס.
כשהוא בעצם הפושע בכל הסיפור. באמת בדיחה עצובה. עד שלא יחליטו שיש קנס כספי על כל חפץ שנזרק מהיציעים למגרש, ושיאכפו את זה עם מצלמות האבטחה, סדרנים וכו' - ויעשו סיפור בתקשורת מהאדם הראשון שנמצא אשם למען יראו ויראו שחברות המפגרים תבין שלזרוק טרופית\מצית\ארטיק יכולה לפגוע להם בכיס בכמה מאות\אלפי שקלים - אף אחד לא ילמד. רק כשאתה פוגע לאנשים בכיס הם מתחילים לקלוט ולהבין. אין דרך אחרת לצערי. צריך לקחת את הזורק שתפסו, לתת לו קנס או עונש הרחקה מהמגרשים, או שניהם - ולייחצן את כל הסיפור כדי שכולם יראו שהם לוקחים את העניין ברצינות. כשירוץ לזורק הפוטנציאלי הבא בראש "בואנה, אני יכול לאבד 500 שקל בגלל זה" - זה ירתיע אותו הרבה יותר מאשר "בואנה, הקבוצה שלי תקבל 50 אלף שקל קנס ומשחק רדיוס בגלל זה".
סלח לי, אבל זו אחידות אידיוטית. לומר "אנחנו חטפנו צינור. זה לא בסדר, אסור להפיל מעשים של כמה אידיוטים על קבוצות, צריך להעניש את הפרטים ולא את הקבוצות" נשמע הרבה יותר נכון וחכם מאשר "החוק מטומטם, אבל אם דפקו אותנו אז צריך לדפוק גם את הקבוצות האחרות". זה לא מה שיעשה טוב בחיים, זה רק ימשיך לתת חותמת להחלטות הזויות. אבל גישת "דפקו אותי? שידפקו את כולם" שבאה במקום הבנה של הצורך האמיתי היא ילדותית וחסרת מהות ומשמעות. אכלת חרא? תתקן את המצב, שלא תאכל חרא יותר. אם במקום שהמצב יתוקן ואף אחד לא יאכל חרא אתה מעדיף שגם אחרות יאכלו חרא בגלל אותו מצב... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
האחידות הזו ממש לא מטומטמת העונשים מטומטמים מאוד, זה כן. אבל אם הפועל צריכה להיאבק שבועיים בשביל ערעור בגלל מצת, שמכבי תעבור את אותו דבר בגלל ארטיק (שפוגע ישירות בקוון). אם אני חושב שמגיע על זה רדיוס, או בכלל על משהו שאיזה אדיוט עושה? ברור שלא.
זה אומר שאם עכשיו אוהד של מכבי חיפה זורק משהו למגרש הם לא מקבלים שום עונש ולא מועמדים לדין, זה אומר שמכבי לא צריכים לקבל שום עונש הפעם. אין לך שום בעיה עם זה?
אם זה יהיה אחיד כלפי כולם, כולל הפועל תל אביב ושאר הקבוצות, אז כן, אין לי בעיה עם זה. אל תחפש איפה שאין. ואגב מה שתיארת עם מכבי חיפה, זה לא איזה תסריט היפוטתי שלך, זה באמת קורה (ע"ע מוט ברזל על אלישע)
רק להזכיר לאלו ששכחו או ליידע את אלו שכלל לא ידעו, במשחק הבית לאחר מכן, מול אשדוד, בין יושבי יציע ג' לספסל של חיפה היה שטח סטרילי בו התמקמו שוטרי יס"מ כדי למנוע זריקת חפצים כפי שהיה בדרבי. המשטרה וחיפה נעזרו גם בצלמים להנציח את המתפרעים. זאת אומרת שהנהלת המועדון, בראשות יעקב שחר כמובן, עשתה מעשה על מנת למגר את התופעה. אני לא רואה שבעלי שאר הקבוצות מנסים למנוע זריקת חפצים מהיציעים בדרך זו או אחרת... המרמור עושה את שלו.
פשוט הזוי ששוב יש פגרה בשבוע הבא(פרט לאלו שישחקו משחקי השלמה). לא יכול להיות שעד נובמבר אין רצף נורמלי של כדורגל בארץ. רק התאחדות הגאונית שלנו יכולה לקיים משחקי השלמה על חשבון מחזור ליגה מלא.