לא שוכח וגם בגלל זה רשמתי שאני מעריך אותו. בכל אופן הפועל רמת גן זאת קבוצה שאני מאחל לה להיכשל תמיד, אז שיהיה לכם לבריאות.
עידן שריקי עבר מאשדוד למכבי נתניה וניר ביטון יוצא למחנה האימונים עם מנצ'סטר סיטי אם זה ימשיך ככה אני צופה לאשדוד עונה קשה מאוד בתחתית הליגה
בן בוטבול מאוד השתפר בשנה האחרונה, כך שב-1% סיכוי שניר ביטון יעבור לסיטי ואשדוד תקבל עליו וואחד בוכטה- היא לא תהייה בצרות עד כדי כך...
למה לעזאזל מכבי חיפה שיחררה את שובל גוזלן וערן רוזנבאום?!?!שחקנים מעולים עם פוטנציאל טוב בעיקר שובל גוזלן
כל דבר אתם חייבים להפוך לשערוריה? למכבי חיפה יש הרבה שחקנים צעירים שיכולים להשתלב אצלה בסגל וכל שנה היא משאילה הרבה שחקנים, ם את המוכשרים ביותר, כדי שישתפשפו. עזבו שרוזנבאום הוא בכלל קשר אחורי ואין לו קשר לתחרות של רועי עטר... והם גם לא בדיוק שוחררו, אלא בחרו לא להעלות אותם לבוגרים כרגע... כך שהייתי מתקן את זה בעמוד הראשי. עוד תיקונים: גל מאיו נשאר בראשון, תמיר כחלון חוזר למכבי תל אביב מהשאלה, גם ליאור ז'אן (ששווה להתעכב לרגע על ההיעלמות שלו), רן קדוש חוזר מהשאלה לבני יהודה, אבי יחיאל ואורי אברהם עברו להפועל פתח תקווה.
שובל גוזלן שחקן צעיר ומוכשר. ואפילו לדעתי יש לו מקום בקבוצות בליגת העל כמו הפועל רמת גן שרק עלתה. אבל רוב הסיכויים שהוא ילך לעונה בלאומית כדי לקבל דקות. וכל הדיבורים האלה על זה ששובל גוזלן שוחרר בהשאלה כדי שלרועי עטר לא יהיה תחרות לא כל כך לעיניין. רועי עטר יותר טוב ממנו ואני לא חושב שיש השפעה בגלל ראובן עטר.
זה היה בציניות לפי דעתי שובל גוזלן לא רואה את עטר ג'וניר ממטר אני בכלל לא מחזיק ממנו, ראיתי אותו כמה פעמים ולא התרשמתי בכלל.. לא כל שחקן נוער טוב יהיה גם טוב בבוגרים.
ממי אתה לא מחזיק? מעטר או מגוזלן? כי השני לדעתי מאוד טכני בדקות שראיתי, וגם כבש הרבה בנוער, והוא רק בן 18 (שנתון 94). ברוך דגו שוחרר מרמה"ש.
אני לא מצליח להבין את הרכש של רמה"ש. חוץ מהעובדה שהם הביאו הרבה שטויות, הם מעבים עמדות עם יותר מדי שחקנים. בשביל מה הם צריכים את מנשרוב, רוסנבאום ואלקסלסי? שלושה קשרים אחרוריים בדיוק באותה רמה, ונצרף אותם לבראל ויוסי אופיר מהעונה הקודמת.