דיון החדשות - בונדסליגה 2006/7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏3/12/05.

1. lluan Member

צודק ואני עדיין חושב שאם היצפלד היה לוקח את הנבחרת היא הייתה מצליחה הרבה יותר !

היצפלד לדעתי עדיין למרות חופשתו אחד המאמנים הטובים בעולם !
    יותר טקטיקן ממנו לא ראיתי , אני לא אשכח לו את אותם הלילות בליגת האלופות ..........

היצפלד , הצלחה .

2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

היצפלד גאון כדורגל, אבל הרפורמה בכדורגל הגרמני לא מתאימה לו, כך שלדעתי בגרמניה
    הוא לא ייאמן בקרוב, עד, ככל שזה נשמע דבילי, הוא ישלים את הפערים עם הכדורגל המודרני
    בגרמניה.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הכל חרטא. שום מודרני ושום נעליים. אומנם בגרמניה משחקים התקפי יותר מבעבר, אבל זה לא שהיצפלד לא אימן את באיירן עם 4-4-2 ועזב את 3-4-3 הידוע שלו. זה הביא אליפות, והכישלונות באירופה הייתה בגלל שחקנים. היצפלד מבחינת השיטת משחק צריך ויכול לאמן באיטליה. גם באנגליה עכשיו מאוד אופנתי מאז שהגיעו 2 מאמנים זרים שהפכו למצליחים ביותר (מסתכל את האנגלים, שישארו מת עליהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx) כך שאולי גם אנגליה תעשה טוב להיצפלד לצערי הרב.

4. uri מנהלים

מזה משנה, פשוט ביזבוז אחד גדול כל שנה שעוברת והוא יושב בצד. מאמן כמוהו חייב לעבוד.

המממ המממ שאלקה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/1/06
  5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

המקום היחיד שאליו הוא רוצה להגיע זה לריאל מדריד..
    הוא דחה ליפני שנתיים הצעה לאמן את הניבחרת הגמנית, משרה שהוא תמיד טען שהוא חולם לקבל,אבל כשהציעו לו אותה הוא סירב.
    הציעו לו לא מעט הצעות לאמן. הבעיה היא שהוא לא מעוניין ביכלל,הוא רק רוצה להגיע לריאל מדריד.

6. lluan Member

למה אתה רומז ? שהכדורגל הגרמני הוא לא מודרני ?

קוד:
    הוא ישלים את הפערים עם הכדורגל המודרני
    בגרמניה.
    בוא תסביר פה למה אתה מתכוון כי אני לא בדיוק מבין .
    אתה בעצם אומר שהכדורגל הגרמני הוא לא מודרני , אז הרשה לי לזלזל בדברים שלך כי לדעתי לא רק שהם לא נכונים , הם גם היו מביישים משתמש חדש שאומר אותם .

ושוב עם נחזור לעניין היצפלד , אני יודע שהרבה יחלקו עליי אבל הוא לא רואה אף מאמן ממטר (בהנחה שהוא נשאר האיש שהוא היה )
    הוא הרים את הכדורגל הגרמני והביא לו הרבה מאוד כבוד .

הוא לא צריך להשלים שום פערים , הוא יודע טוב מאוד מה הוא ומי הוא .
    אז כך שאני חושב שאתה (Gianzola) מדבר פה שטויות על היצפלד , וזה מעצבן .

מאיפה אתה יודע מה הוא צריך להשלים ?
    מאיפה אתה יודע שהוא בכלל צריך להשלים ?
    למה אתה חושב שהכדורגל הגרמני הוא לא מודרני ?

ועוד כמה מילים עליו : גאון , קוסם , מלך , ענק !
    אני לא אשכח לו את אותם חילופים שהיו מביאים תוצאות מייד ואז רמי וויץ היה נשאר אם פה פתוח ומשבח את היצפלד חצי שעה .

היצפלד הוא אחד שיודע להביא תוצאות גם בלי כוכבים הוא אחד שהופך קבוצה לא טובה לקבוצה טובה שמצליחה להתמודד על כול התארים !

נערך לאחרונה ב: ‏7/1/06
  7. Marcelinho Member

תפקיד חדש להלדט

הורסט הלדט, קשרה בן ה-36 של שטוטגרט תלה את הנעליים, למרות שיש לו חוזה עד סוף העונה. השחקן לא עשה שום הופעה בתקופתו של טראפטוני, מה שכנראה גרם לשחקן להגיע להחלטה זו. אם זאת, בשטוטגרט יודעים לתת כבוד לשחקנים שסיימו את חוזיהם בקבוצה, ומהירו להציע לשחקן תפקיד ניהולי. השחקן כמובן הסכים להצעה.

הדלט שהצטרף לשטוטגרט ב-2002 שמח להמשיך את הקריירה גם לא כשחקן במועדון, ואחרי 359 הופעות בבונדסליגה ו-36 שערים הוא שמח מתפקידו החדש.

http://home.skysports.com/images/playerpics05_06/Germany/Stuttgart/heldt.Xxx

8. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז תרשה לי לזלזל בך כבנאדם.

היצפלד עזב את באיירן לפני שנתיים, שנתיים שבהן הכדורגל הגרמני עבר רפורמה עצומה בשיטת המשחק.
    שים לב שאמרתי שאוטמאר גאון כדורגל, ואני עדיין חושב כך, אחד המאמנים הגדולים בכל הזמנים, אמרתי
    זאת, ואני עומד מאחוריי זה. היצפלד בנה קבוצה גרמנית לכל דבר, עם 7-8 שחקנים גרמנים בסגל, וחלוץ
    דרום אמריקאי אחד, שהוסיף את ה"קסם" לבאיירן מינכן. הכדורגל הדרום אמריקאי השתלט על גרמניה,
    ואפילו הנבחרת מתבססת על משחק מהיר, הנעת כדור ומשחק אטרקטיבי.

שוב, היצפלד מאמן ובן אדם דגול מכל הבחינות. הוא הביא אליפויות אירופה ובנה בבאיירן קבוצה לדורות.
    אבל - הוא מאמן מדור אחר. אני מעריץ את הבן אדם הזה, למרות שהוא היה זה שאימן את הקבוצה השנואה
    עליי בגרמניה ובאירופה כולה.

הוא כן צריך להשלים פערים, כי הכדורגל הגרמני השתנה. לא יעזור כמה גדול המאמן הזה.
    לחלק השני אני לא אתייחס, כי אני חושב שאתה פשוט לא אובייקטיבי ולא משנה מה אני אגיד,
    אתה תחשוב אחרת, כי ככה זה אוהדי באיירן.

מאיפה אני יודע מה הוא צריך להשלים?, אני מדבר על זה כבר בכל דיון אפשרי, הכדורגל הגרמני עבר רפורמה עצומה, שאוטמאר היצפלד לא היה חלק ממנה, לצערנו ולצערו. כשלהיצפלד היו שחקנים כמו
    מתיאוס ואפנברג, לרשותו של מגאת' עומדים עכשיו שוויינשטייגר, דייסלר, לוסיו ושות'. שחקנים עם
    מנטליות שונה לגמרי. תראה עם איזה חלוץ היצפלד עבד (יאנקר) ותראה את פיזארו אצל מגאת'. הבדלים
    עצומים, שחלק מהם זה הכדורגל המודרני החדש, שחל גם בגרמניה. הכדורגל בגרמניה כן מודרני,
    כמו שאמרתי בהודעה שאלייה החלטת להתייחס בלי לקרוא בהתחלה.

לשאר ההודעה, אני מסכים איתך. היצפלד גאון כדורגל, שפשוט צריך להשלים פערים מתומאס שאף.

9. lluan Member

שמע , מי שאומר כזה דבר :
    קוד:
    היצפלד גאון כדורגל, אבל הרפורמה בכדורגל הגרמני לא מתאימה לו, כך שלדעתי בגרמניה
    הוא לא ייאמן בקרוב, עד, ככל שזה נשמע דבילי, הוא ישלים את הפערים עם הכדורגל המודרני
    בגרמניה.  
    ומבין שמה שהוא אמר דבילי (אתה אמרת בעצמך)
    ועוד מפרסם את זה אחר כך
    הבעיה היא אצלו .

עד כאן , לא רוצה למשוך את זה יותר , תגובה שלך => תגובה שלי , אתה תפסיק אני אפסיק .
    יש לך עוד משהו לשאול או לברר ? יש הודעה פרטית .

יום טוב אריה מת .

נ.ב :

אתה עדיין מחפש עונה אחת בעשור האחרון שבוא ממוצע הצופים של 1860 גדול משל באיירן מינכן ?

טוב אז אל תתמץ כי גם לא תמצא .

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/06
  10. Marcelinho Member

חברה הויכוח הזה לא לדיון החדשות...

תגובה שלא קשורה לנושאו המקורי של האשכול תימחק.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קבלו תיקון...
    אין יותר הגבלות על שחקנים זרים בבונדסליגה
    הקבוצות גם לא מחוייבות לשתף את שחקני הנוער ב 3 משחקים , אלא חייבים להכלילם בסגל...

הדיעה שלי בנדון:
    1. המועדונים שיכולים להביא שחקנים זרים איכותיים מחו"ל ימשיכו לעשות את זה, תעד שעלול לגרום לצמיחת הפערים בין קבוצות הצמרת ושאר הקבוצות, בעיקר לקבוצות כמו באיירן מינכן ושאלקה.
    2. המפסידים העיקרים :השחקנים הצעירים שיושבים בקאדר, שיקבלו עכשיו פחות דקות משחק.
    3.המועדונים הגדולים שברשותם שחקנים צעירים טובים יאבדו את הכישרונות בגלל סגל מפוצץ בשחקנים זרים ,הציביון הגרמני של הסגל ימשיך להיעלם. כדוגמא אפשר לתת את לברקוזן שהעדיפה לוותר על שחקני הנוער שלה תמורת ניסויים עם שחקנים מחו"ל, כך איבדה לדוגמא את אלכסנדר מאייר שמככב היום בפרנקפורט.
    4.למה השקיעו שטוטגארט, דורטמונד והרטה במחלקת הנוער( לא מדובר על ההווה אלא על העבר)? כי הם לא יכלו לממן לעצמם סטארים מחו"ל כמו באיירן, עכשיו שהמצב שונה אולי גם הם יתפתו לוותר על הנוער שלהם ולהביא "ילדי פלא" מבחוץ.
    5. כבר שנים מנסות הקבוצות הגרמניות להביא שחקנים זרים צעירים מחו"ל ולהפוך אותם לכוכבים, מבט ללברקוזן שבזמנו עם לונדון דונובן האמריקאי או הרטה עם ננדו רפאל וכו מראה, סיכויי ההצלחה לא גדולים.

מה מדבר בעד? עוד ניסיון של ההתאחדות הגרמנית לחזק את המועדונים הגרמנים למאבק עם הליגות המובילות של אירופה..השאלה האם זה באמת חיזוק?

12. sagiv Member

יורוספורט משדרים כרגע את המשחק בין דורטמונד לברמן בגביע אפס פילזן

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

בכל מקרה משנה הבאה חייבים 8 שחקניים מקומיים בסגל של ה 17 שעולה למשחק בליגת האלופות. גם הקבוצות המובילות מוגבלות ברכישת זרים, צעד טוב שנעשה בהתאחדות האירופית כדי לא לתת לליגות להחטיב תנאים בלתי הגיוניים כמו זו של הבונדסליגה.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע,אפשר לעשות סדר אז בחוקים של הליגה הגרמנית עד עכשיו?בזרים ובנוער שעולה וכו?

15. rami87 Member

אם השחקנים הגרמנים ירצו לשחק, הם יצטרכו לעבוד עכשיו קשה. אני מקווה שהם יקחו את עצמם בידיים ונתחיל לראות תוצאות אמיתיות ממחלקות הנוער של הקבוצות הגדולות בגרמניה.

בקשר לויכוח שלכם, איך אפשר להשוות מאמן שלקח 6 פעמים סה"כ את אליפות גרמניה עם 2 קבוצות שונות, ופעמיים סה"כ את ליגת האלופות עם 2 קבוצות שונות, לטירון שההישגים שלו כשחקן עולים על הישגיו כמאמן?