כריסטוף דאום מאמן חופשי. בגלל סיבות בריאותיות שיחררה אתמול פנרבחצ'ה את המאמן הגרמני מחוזיהו. שנה שיחלים, ואז שיחזור הביתה לשטוטגארט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
לא רק בורוסיה מינשנגלדבאך מעוניינת בבפרדריקו אניסואה. גם שאלקה מאוד רוצה את הקשר המצויין של בוקה,הם הגישו הצעה עליו בסה"כ 3 מיליון יורו. גם גאלאטאסריי ודורטמונד מעוניינות.
שאלקה סיימו את מסע הרכש שלהם לעונה הקרובה. חליל אלטינטופ, פטר לוונקרדס ומתיאס אבל ..שלוש שחקני רכש מצויינים. בכל אופן כבר אתמול אמר המנכ"ל מולר, ששאלקה לא תרכוש יותר שחקנים חדשים. לגבי דורטמונד לא שמעתי על התעניינות באינסואה , הם יותר מתעניינים בחשקן ברזילאי הנושא את השם פינגה.
באיירן מאשרים שהם מעוניינים ברוד ואן ניסטלרוי,ויש להם את המשאבים להביא אותו. מנ. יוניטד צפוייה לידרוש עליו כ-12 מיליון יורו.
נראה לי מעט מיותר. אני דווקא יותר בעד הקו החדש של הבווארים (להסתמך על גרמנים עם דגש על צעירים) ועם איך שהמונדיאל זז עד עכשיו, נראה לי עדיף להמר על קלוזה. אגב, בן כמה מירוסלב מידדינו?
בפתיחת המונדיאל הוא היה בן 28. וכולנו תקווה שיהיה לו עוד מונדיאל אחד כדי לשבור את השיא של מילר ושלא יעשה את זה רונאלדו השמנמן. לגבי ואן ניסטלרוי. גם אני לא רואה טעם להביא אותו כל עוד מקאי נמצא. שניהם חלוצים גדולים שלדעתי לא יכולים לשחק יחד. שניהם באותו התפקיד ובל נשכח שפולדי רק נקנה עכשיו ובטח שלא קנו אותו לשבת על הספסל. כמו שאני מכיר את באיירן. אם ואן ניסטלרוי יבוא מקאיי ילך. אני חושש שבבאיירן קצת מאוכזבים ממקאי בליגת האלופות. הוא לא הבקיע יותר מידי במשחקים הגדולים באמת. אישית, לא איכפת לי מי מהם יישאר אני חושב ששניהם מעולים ובכל מקרה זה יהיה הימור. אתה יכול לבחור באחד מהם ובדיוק הוא ייתן עונה גרועה או עונה מצויינת. אי אפשר לדעת. בכל מקרה ואן ניסטלרוי צעיר בשנה וקצת ממקאי.
בדיוק כמו שאמרת נדב, גם אני מאמין שאם RVN מגיע מקאיי עוזב, שניהם ביחד שבסגל עוד פודולסקי, פיזארו וקרוז זה פשוט בלתי אפשרי. אני דווקא חושב שהשילוב פודולסקי & RVN זה שילוב מושלם, האחד סקורר אמיתי שמחכהנ לכדורים וטוב במשחק ראש, השני מגיע קצת מאחורה, נייד וטכני.... הבעיה היא כמובן, מי יתן להם כדורים ?? קארימי ? דוס סנטוס? אני יוצא מנ"ק הנחה שבתבנית הנוכחית של הקישור של באיירן כל היריבות יסגרו אישית את שוויני, ועם העליות והירידות החדות ביכולתו זה יכולה להיות עונה מתסכל לחלוצי באיירן, אלא אם שוב באיירן תשלוף שפן מהקבוצה השניה שלה. אחד כמו אוטל לדוגמא, למרות שהוא יותר הגנתי מאשר התקפי.
מה נסגר עם בורובסקי?... דיברו עליו הרבה. בכל מקרה, אם בבאיירן מתכננים למכור גם את לאם, מבחינתי אין טעם לנסות ולחפש לחברה האלה מחליפים. מקווה שהוא לא יצא לצ'לסי.
:aa1: דיווחים מדנמרק מאשרים, ייספר גרונקייאר חוזר הבייתה. קשר הדני הבין לאומי של שטוטגארט עובר ל קופנהאגן הדנית תמורת 2 מיליון יורו. באופן אישי חבל לי, הפוטנצייאל שלו הוא גדול, הבעיה היא שהוא לא מימש אותו בשטוטגארט. מה עוד שהוא בנוי לשיטה של 3-3-4 ושטוטגארט משחקת ב 2-4-4 ... חבל . יחד עם המכירות של זיבקוביץ, טיפרט וגרונקייאר הכניסה שטוטגארט לקופתה 4 מיליון יורו, מה שמעמיד אותה במינוס של מיליון לעומת ההוצאות. מכירות של ליוביה, סרביץ , גרבר, סנטוריון יכולים להכניס עוד 4 מיליון, מה שיאפשר להביא קשר אחורי ( אפייה ?!?) ועוד חלוץ ( סאנוגו ?!) סה"כ נבנת קבוצה נחמדה...הבעיה היא כמובן המאמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
תמיד שחקנים שחוזרים לקבוצה ששיחקו בה בהתחלה משחקים עונה אחת ואז פורשים אבל ייספר גרוניאקר יהיה עוד שלוש שנים פ.צ קופהאנגן ואז הוא יפרוש.
סביליה החתימה את כוכב שטוטגארט, אנדראס הינקל. הינקל חתם ל-4 שנים בסביליה. החתמתו של הינקל מצטרפת להחתמתו של של כריסטיאן פאולסן הדני, משאלקה 04. http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=80327