זה אומנם הבילד אז ככה שצריך לקחת הכל בעירבון מוגבל, אבל ואלדז רוצה לדורטמונד, דורטמונד רוצה את ואלדז, עובדה היא שהמצב הפיננסי של דורטמונד השתפר. בכל אופן הכל מצביע על מעבר של הפרגוואי הבין לאומי לדורטמונד.
אם זה הוא יעבור הוא רכישה מצויינת של דורטמונד.... שחקן צעיר שכבר שיחק בליגה הגרמנית ולכן הסתגל כבר, אבל למה שוורדר תוותר עליו? לא נראה לי שהם ירצו להפטר ממנו כל כך מהר ובמיוחד לא בסכום שהוצג פה....
לוורדר אין הרבה ברירות, עם קלאסניץ וקלוסה וזידן שיחזור ממיינץ יש להם שלוש חלוצים בסגל, ואלדז רוצה מקום בטוח בהרכב, את זה ברמן לא יכולה להבטיח לו והוא נחוש לעזוב.
חברה בנוגע לאגוירו באיירן קרובה מאד לאחרי שהציעה 13 מיליון לישט זה כמעט 20 מיליון דולר וזה מה שביקשה את הנהלת אינדיפנדינטה ונראה לי שהם יסכימו כי ההורים שלו הסכימו לאחר שאמרו שכך נבטיח את כל החיים שלנו מבחינת הכסף
דבר ראשון ברוך הבא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx דבר שני הדבר הזה נסחב כבר הרבה זמן, אני מקווה שיסגרו את העסק הזה מהר. באיירן צריכה את השחקן היצרתי שיעשה את השינוי, אגאורו יכול להיות מציאה.
טוב יש כמה עידכונים בנוגע לברמן: נושא העברתו של ואלדז לדורטמונד נעשה קונקרטי מיום ליום, היום דיבר ואלדז בעיתון של ברמן על המעבר :" אני רוצה לעבור לדורטמונד, סיכמתי איתם כבר את כל תנאיי האישיים, עכשיו צריכים רק המועדונים לגשר על הפערים בינהם. אני רואה את עצמי בעונה הבאה שחקן של דורטמונד. כתחליף לואלדז רוצה ברמן את סאנוגו שחקן נבחרת חוף השנהב וקייזרסלאוטרן שהרשית העונה כבר 13 פעמים!!! גם מעברו של דייגו נעשה קונקרטי, קלאוס אלופס מנג'ר ברמן: שחקן מאדש מעניין, כבר החל משא ומתן בנדון, אני מקווה בקרוב לראות אותו אצלנו!"
שחקן ספסל. במשחק האחרון נכנס במקום מייק הנקה והביא רוח חדשה למשחק של וולפסבורג. בסה"כ עד עכשיו מאכזב, אפילו סטיב מארלה הצרפתי הוותיק מקבל עדיפות על פני ההולנדי שעדיין לא כבש בשורות הזאבים!
גאד דמט, אני מקווה שהשמועה באחד האתרים ההולנדי שואן דר וארט בספק למונדיאל היא שמועה לא מבוססת. בחייאת,תגידו לי את זה.
צר לי ארז, ואן דר ווארט עומד, שוב, בפני ניתוח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx עדיין לא ברור לכמה זמן הוא יעדר בכל אופן גם הוא רוצה לשחק עוד במשחק נגד ברמן, משחק שיקבע את הסגנות ואז לעבור את הניתוח, אצל נייג'ל דה יונג הסתיימה כבר העונה גם בשל פציעה! ואן דר ווארט פצוע בקרסול שמאל וחייב לעבור ניתוח שייצב לו את הקרסול. מכה כואבת לנבחרת הולנד ולהמבורג, רגלי זכוכית אמר דודי בזמנו, וככל שהזמן עובר חייבים להודות שהוא צדק במאה אחוז!
זה דבר טוב שנבחרת הולנד לא יהיו איום עד כמה שאפשר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
חבל. אני מאוד מקווה שהוא יחלים בזמן למונדיאל,בכושר הנהדר שלו השנה הולד חייבת אותו,וגם אנחנו נירצה ליראות אותו שם.
כמה טוב שהולנד לא מסתמכת אך ורק על VDV, אם בכלל ואן באסטן בונה עליו. זו מכה אבל פחות רצינית. אמרתי את זה, ואני אומר את זה שוב. על שחקן עם רגלי זכוכית כמו ואן דר ואארט אתה לא יכול לבנות קבוצה. לך תידע אם הוא יפצע ויסיים את העונה עוד לפני שהתחלת אותה. לבחור רק חסר פלטות מתכת ברגל, ויש לנו אוברמארס מס' 2.
טוב,זה מה שמנהל האתר של אייאקס USA אמר היום: Both Rafaël van der Vaart and Nigel de Jong will undergo surgery on Tuesday and are unlikely to see any more action for Hamburger SV this season. A 'screw' will be removed from Van der Vaart's ankle. De Jong will undergo an operation of his right knee. Both midfielders are in Holland's provisional squad for the World Cup. The expectation is that the duo will be fit in time for the tournament, which will start on 09 June. אני מאוד מקווה שזה נכון.(לגבי ואן דר וארט,לא ממש אכפת לי מדה יונג,גם ככה הוא לא אמור לקבל דקות)