דיון החדשות - בונדסליגה 2006/7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏3/12/05.

1. erhxympt Member

אתה טוען שניוקאסל הוא מועדון בסדר גודל של באיירן מינכן , כן ?

זה כבר ממש חוצפה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx .

קוד:
    בויינה מאיזה כוכב נפלת עלינו?!?!? 
    מהכוכב הזה שסותמים פיות לאנשים שמדברים שטויות .

2. uri מנהלים

זה כבר שטויות איך אפשר להשוות מועדון כמו ניקאסל למועדון כמו מנצ'סטר או באיירן מינכן....

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/2/06
  3. erhxympt Member

uritotti שתבין , הוא מנהל בפורום כדורגל גרמני , שהקבוצה הטובה בליגה הזאת היא באיירן מינכן והוא טוען שניוקאסל , מועדון בינוני מאנגליה משתווה לסדר גודל של באיירן מינכן .

1. לא רק שזה לא נכון אלא זה רחוק שמיים וארץ !

2. אפשר לצפות מבנאדם כמוך שמייצג כאן בפורום את הכדורגל הגרמני לא להוריד אותו רמה ולדבר עליו דברים לא נכונים .

4. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

תרגע, ידידי. אומנם אנשי העופרת לא ברמה של באיירן מינכן, אבל ניוקאסל הוא בהחלט מועדון מכובד באנגליה ובאירופה כולה. למועדון יש משאבים שלא נופלים מאלו של באיירן. וכרגע אוטמאר לא בדיוק מקבל הצעות טובות יותר מניוקאסל.

5. Marcelinho Member

אם אתה אומר שניוקאסל הוא מועדון בינוני מאנגליה, צר לי לבשר לך שכנראה אתה פשוט לא יודע מספיק על הליגה האנגלית.

אפשר לדעת מה הקשר לדעתי הכנה לבין היותי מנהל הפורום הגרמני פה? זה שאני מנהל את הפורום הגרמני לא אומר שאני צריך להיות לטובת הכדורגל הגרמני בכל דבר ודבר. צריכים להישאר אובייקטיבים.

ניוקאסל מועדון גדול באנגליה, שבשנים האחרונות אומנם נמצא בירידה, אבל זה לא ישנה את כמות האוהדים האדירה שיש בו, את משאביו הגדולים והמסורת ארוכת השנים שלו... באיירן מינכן גם כן ללא ספק מועדון גדול ברמה הגרמנית והאירופאית. מה שכן, בגרמניה עם כל הכבוד לבאיירן אין יריבה ראוייה בשנים האחרונות לפחות. זה לא סוד שהליגה האנגלית עולה ברמתה על הליגה הגרמנית שעוד בשלבי צמיחה בקנה המידה האירופאי... באיירן עולה ברמת המשחק שלה על ניוקאסל, אבל הליגה האנגלית לדעתי תאדגר היצפלד, ואני בטוח שאם הוא ימונה לאימון ניוקאסל הוא יבנה קבוצה אדירה שתפרח בצמרת תוך כמה שנים. הכל עניין של זמן.

ובכלל, באיירן לא עולה כאפשרות להיצלפד ככה שזה ממש לא רלוונטי... ההשוואה לא במקום, וכרגע רק ניוקאסל עולה כאפשרות.

erhxympt, אני מבקש ממך (פעם שנייה כבר) להתנהג בכבוד למשתמשים ולרשום הודעות שראויות לפורום הזה... אם מישהו פה מוריד את רמת הפורום זה לבטח לא אני, תסתכל קצת על ההודעות האחרונות שלך, ובקריאה שנייה אולי תבין למה אני מתכוון... אתה צריך להבין שלכל אחד דיעה שונה, גם אם הוא לא חושב כמוך.

6. uri מנהלים

בדיוק הוא מועדון ברמה הגבוהה בכל הקשור למשאבים וזו הסיבה שלהיצפלד יש טעם להגיע לשם. אבל מבחינת גודל מועדון שמבוסס על מסורת של תארים, להשוות אותו לבאיירן או מנצ'סטר זה מטופש.

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קודם כל כדי להרגיע כאן קצת את הרוחות, אין לי שמץ של מושג למה אי אפשר לקבל דעות של אנשים אחרים?!
    לדיון עצמו, ניקואסל נמצאים אומנם לא בתקופת שיא, אבל אם בעבר דיברנו על היצפלד בשטוטגארט או בשאלקה בטח שיש מקום גם לניוקאסל ,כמו שיוני אמר מדובר במועדון עם משאבים אדירים.
    כמו שנאמר כאן ניוקאסל בהחלט לא עומד בסטנדרטים של מנצ'סטר או באיירן, אבל היצפלד לא מועמד לשניהם אז למה הויכוח?
    אם טראפ אימן בשטוטגארט היצפלד יכול לאמן במגפייז למרות שזה נראה שהוא ינדוד דווקא למדריד!

ארז לגבי גנטנאאר, בהחלט נשמע דבר רציני, קראתי באתר של דורטמונד ובפורומים אחרים שהוא נחשב שוער מעולה וכי באייאקס הוא צפוי להיות השוער הראשון, בדורטמונד הוא לא רוצה להישאר בגלל שמעמדו של רומאן ויידנפלר כשוער הראשון של הקבוצה איתן.

אורי, למרות שזה נשמע לא אמין בגרוש השמועות על באלאק -פיורנטינה הגיעו עד לגרמניה, אני בטוח שזה יהיה אצלך הגשמת חלום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

8. uri מנהלים

אבל נראה לי שזה גם ישאר בגדר של חלום.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אולי לא כל כך.

זה יותר נושא לדיון באיטלקי אבל בכל זאת... פירנצה היא העיר הכי אצולה באיטליה, תמיד היה להם מועדון כדורגל מפואר, כמו שהם ירדו מהר ליגה, ככה הם עלו מהר ליגה, אם יש דרישה בעיר לכדורגל, לא חסר האנשים שירצו לממן ויהיה להם את האפשרות. פיורנטינה מלאה בכסף נכון להיום. מלא שחקנים מצויינים מגיעים לשם אט אט במובנים שקשה להאמין, ובסכומים נכונים ועם עוד שחקנים, הדבר באמת אפשרי, המועדון רוצים את אליפות איטליה, תאמין לי, עוד שנה שנתיים הם אימפריה בלי צל של ספק בכלל.

10. Mourinho Member

איזה הגזמה מתאוס, סך הכל פיורנטינה הוא מועדון די צנוע, ופיורנטינה היא קבוצה די אפורה.
    באלאק לא ילך לשם, זה ברור.

11. uri מנהלים

אין לפיורנטינה את המשאבים לשלם לבאלאק, מה גם כאשר אתה מנסה לשכנע שחקן ברמתו אתה גם מבטיח לו חיזוק נוסף שיעזור להביא את הקבוצה להישגים, לזה בטוח אין כסף בפיורנטינה. חלק מהשחקנים הנהדרים שלנו (פיורה ופריי) בכלל מושאלים, פאסקוול הנהדר, רק חצי מהכרטיס שלו שלנו. גם את המשכורת לטוני צריך לשדרג. ככה שכסף אין לנו.

ומוריניו.... כמה משחקים של פיורנטינה ראית העונה שאתה קורה לנו קבוצה אפורה ומתי סגנון המשחק של קבוצה מנע משחקנים להגיע לשם?!?!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/2/06
  12. bayer04 Member

חחח...באלאק לפיורנטינה, זה כמו שתגידו לי שקולאוטי עובר לברצלונה..נו באמת.

באלאק חייב אבל חייב ללכת לריאל מדריד. הוא יהיה על פסגת עולם הכדורגל אם הוא יעשה את הצעד הזה.

13. erhxympt Member

פסגת עולם הכדורגל ?
    חשבתי שהוא נמצא שם כבר עכשיו .... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

14. Mourinho Member

הרבה. קבוצה שכל המשחק שלה בנוי על שחקן אחד- לוקה טוני. כל המשחק הם מחפשים אותו, סך הכל הם קבוצה אפורה, שבימים יותר טובים של הליגה האיטלקית היו מדשדשים באמצע הטבלה ומטה.

15. SeRgInHo Member

כן,אבל נגמר להם החוזה השנה ,לא?אם כן אז הסגולים יכולים להחתים אותם.
    ואני לא מבין מה הבעיה של כולם עם פיורנטינה.קבוצה מעולה עם מאמן גדול,מנוהלת נכון..במידה וישאירו את הסגל הקיים+כמה חיזוקים פה ושם היא יכולה להתמודד מול יובה מילאן ואינטר.