דיון החדשות - בונדסליגה 2006/7

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏3/12/05.

1. Engel Del Madrid Member

אינטר עוד לא למדה שכשזה קשור לכמה כסף אפשר לתת לשחקן, ריאל תיקח אותה בהליכה?

2. Marcelinho Member

סטיבן פינאר חתם בדורטמונד

הקשר הדרום אפריקאי בן ה-23 יבוא לסיגנאל אודנה פארק לאחר שדחה הצעה ממנצ'סטר סיטי. "אני ממש מצפה בקוצר רוח להצטרף לדורטמונד. בונים פה קבוצה חדשה ומצויינת, זו רק שאלה של זמן עד שהקבוצה תחזור לאירופה" אמר הרכש החדש של האימפריה בצהוב שחור. ביחד עם הודעה זאת, מהירו להודיע הבוסים בדורטמונד שהצ'כי תומאס רוזיצקי יעבור לארסנל בקיץ ושפינאר הוא מחליפו: "אני בהחלט יכול לדמיין את שניהם משחקים בקישור ביחד" אמר אחד מהם.

http://home.skysports.com/images/playerpics05_06/holland/ajax/pienaar-steve_strain.Xxx

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אם זה היה תחרות כספית בלבד. אבל אני גם משוכנע שלבאלאק אין רצון לזרוק קריירה לפח כמו שעושים בקהאם ורונאלדו וכמו שניסה לעשות אוון.

4. city Member

אז רגע, רוזיסקי יעבור בקיץ או לא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/1/06
  5. Marcelinho Member

חחח טעות שלי... בדורטמונד מהירו להכחיש שהצ'כי תומאס רוסיצקי לא בהכרח יעבור לארסנל בקיץ ושפינאר הוא אינו מחליפו - כלומר הוא לא יעבור (נכון לעכשיו כמובן) לארסנל בקיץ

הבילבול נבע מדעתי האישית, שכן אני סבור שהוא בסופו של דבר יעזוב.

*בטעות ערכתי את ההודעה שלך אבל לא שיניתי את התוכן... רציתי לעשות צטט אבל בטעות יצא ערוך ולא שמתי לב, שלא תחשוב ששיניתי משהו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

6. city Member

זה בסדר, גם אם היית עורך לא היה קורה כלום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

חבל שפינאר לא הגיע אלינו בסוף, הוא שחקן צעיר וטוב ועוד בחינם, בדיוק מה שאנחנו צריכים. קצת לא מובן לי איך הם יוכלו לשחק בקישור ביחד, מכיוון שהם שחקנים מאוד דומים ואני (אם הייתי מאמן) הייתי מעדיף לשחק עם קשר פיזי ליד אחד מהם. ההימור שלי - בהנחה שרוזיצקי לא יעזוב פינאר ישחק בצד ימין ולא באמצע.

7. Marcelinho Member

אתה צודק ב-100%...

הקטע הוא שאני באמת לא מאמין שהם ישחקו ביחד, במיוחד לאור המצב של רוסיצקי בדורטמונד. השחקן מת לעבור לקבוצה אחרת ובמיוחד לארסנל, שם יגשים חלום פרטי כשישחק עם הנרי. מכיוון שרוסיצקי לא הצליח לפרוץ קדימה בדורטמונד וארסנל נראת כמעוניינת בצ'כי, אני כמעט בטוח שמה שאמרו בדורטמונד חסר משמעות, שכן הם היו מאוד רוצים למכור אותו בסכום הולם של כסף.

ההחתמה של פינאר היא ללא ספק חלק ממהפכה שמתכננים בדורטמונד, שהחתימה כבר כמה שחקנים חדשים לעונה הבאה. קשה להאמין שרוסיצקי ישאר.

8. Ampelmann Member

לירן, למה יובה "רוצה" את בלאק במקום ויירה? הם לא משחקים על אותה עמדה...
    לא נשמע כמו סיפור אמין במיוחד.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

יובה דיי ירדה מבאלאק, אבל קיים אולי איזה סיכוי שויירה ירד מהפסים וירצה לחזור לארסנל במקום להיות ביובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ואז באלאק יהיה גם במחשבות של יובה.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

גל, הכל כאן מופרך!
    נראה לך הגיוני שריאל תתן לבאלאק 75 מיליון יורו?!
    אותו הדבר לגבי המץ'-אפ ויירה - באלאק , להערכתי ברווז עיתונאי!
    הדבר שנשמע הכי אמין זה ההצעה האדירה של אינטר ...

11. Alexander Hleb Member

סקר בגרמניה הראה: העם מודאג מהמונדיאל המתקרב

"הגרמנים חוששים מבעיות אבטחה, מפקקי מתנועה ומהתפרעויות של חוליגנים במהלך משחקי הגביע העולמי, שיחל בארצם בעוד חמישה חודשים"

http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/318/656.Xxx

75% מהגרמנים אמרו כי הם לא מאמינים שלנבחרת שלהם יש סיכוי ממשי לזכות בגביע העולמי.

12. uri מנהלים

בעניין באלאק, אתם צריכים להבין איך זה עובד. הסוכן שלו משחרר לתקשורת את הסכומים הללו כדי שמועדונים יעלו את ההצעות שלהם. אם אינטר תחשוב שיובנטוס רוצה אותו, היא תציע לו סכום גדול כדי שהוא יבחר בה. או אם באינטר ישמעו שריאל מציעה 75 מיליון היא תנסה להציע יותר. זו חלק מהטקטיקות של הסוכנים, התקשורת. שגם היא יוצאת מרוצה כי יש לה מה לכתוב.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

בעיקרון אתה צודק, זה עובד ככה תמיד ועבד גם במקרה של באלאק עד עכשיו. אבל שמוראטי נשיא אינטר מדבר על באלאק בעצמו, פה השמועות נגמרות.

14. Legolas Member

ריקי,אני חושב שריאל כבר יצטרכו ללמוד שהם צריכים לחזור לצעירים ולא לקנות שחקנים בני 30 ואז הם יפלו כמו שקורה עכשיו.
    אני מקווה שבאלאק לא יגיע לריאל כי חבל לי לראות שחקן כל כך גדול עובר לקבוצה שכל מה שעניינה זה כסף ולפתות כל שחקן חדש שמגיע והוא עושה חייל בקבוצתו ולזרוק עליו סכומים אסטרונמיים.
    אני דיי חושב שריאל הורסת תשחקנים.
    אינטר ידועה תמיד שבכל שנתיים הם משתגעים ומחליפים את כל הסגל שלהם וזורקים מליונים לפח,למרות שלאינטר יש קבוצה טובה כרגע.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ורדר ברמן אישרו (קלאוס אלאופס) כי אכן מעוניינים בבלם נבחרת גרמניה והנובר 96 פר מרטסאקר בשורותיהם.

"מטרסאקר צעיר וגרמני בילאומי, ואנו תמיד מעדיפים שחקנים מהסוג הזה אצלנו."

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/1/06