זה רק בגלל השחצנות שלהם. מרב אגו לא מתאמנים/ות על העברת המקל.. לדוגמה במעורב בשחייה, אחרי הפאשלה שהייתה באתונה, עבדו אצל האמריקאים על חילופים נכונים וזה הצליח..למה לא עושים זאת גם בשליחים ?
שלומי אתה מדבר כאן על מקצוענים. כמובן שהם מתאמנים וכמובן שהם עבדו על זה לפני כן. אתה באמת חושב שהם באו לאולימפיאדה במחשבה של "על הזין אימונים, אנחנו בקטע של אלתורים"? פאטון עצמו אמר שהם תרגלו את זה אינספור פעמים, אבל במאני טיים מול 90 אלף איש זה קצת שונה מאשר במתחם האימונים באורגון. אני עדין בשוק... הנשים היו ביתרון של שנייה וחצי על פני המקום השני, הנשים החליפו בצורה סופר בטוחה בשתי ההעברות הקודמות, איך הם פישלו לעזעזל?
התכוונתי שלא עבדו כנראה מספיק. שמע אני אישית מבין את העצבים שלך, כי הבנתי שאתה אוהב במיוחד את נבחרת ארה"ב באתלטיקה, אבל מה לעשות..זה לא מהיום שהם מפשלים בשליחים. ברור שלעבוד באימונים זה לא דומה לרגע האמת, וזה נכון לגבי כל הענפים. אבל בשליחים זה בולט במיוחד, הרי כפי שרשמת..היה להם יתרון כ"כ גדול, איך אפשר להפיל ככה את המקל ? לדעתי זה בעצם בגלל היתרון הגדול והשחצנות שהנה זה בא בקלות אז בואו נזלזל גם בהעברה.. במעורב בשחייה אמרו להם 'פשוט תעשו את החילוף הכי בטוח שאפשר, תסמכו על הכישרון שלכם'..ועובדה שזה הצליח. פשוט חבל..באמת יכל להיות קרב יפה בגמר בינם לבין ג'מייקה.
תיכף מתחיל גמר ה-400, וורינר פייבוריט ברור, קשה לראות תסריט שהוא לא לוקח זהב, אבל הכל מסביב לשיא העולם.... קראתי עליו כל מיני כתבות, הבחור רק חולם ועובד בשביל השיא הזה, הוא רוצה לשבור אותו ואני לא יופתע אם לא נראה עליו חגיגות מוגזמות אם "רק" יזכה בזהב.
משהו מוזר קרה כאן לוורינר- הוא פתח בקצב שלדעתי היה מאפשר לו אולי גם לקבוע תוצאה דומה לשיא העולמי, אבל ביישורת נעצר כאילו "כאב לו הצד". הוא רץ דומה לריצה הקלה של בולט במוקדמות ה-100 ועדיין רק רץ אחד הצליח לעקוף אותו. תמוה.