דיון האירוחים - רוסיה תארח את מונדיאל 2018

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏13/4/09.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

השחיתות ניצחה. בימים כאלה אתה מבין בדיוק למה פיפ"א ממהרת להתערב כשמדינות לא נותנות חופש פעולה מוחלט להתאחדות לכדורגל שלהן. מי יודע, אולי הבאה בתור להיבדק תהיה פיפ"א עצמה...

2. Ryan Giggs11 Member

איכס איכס איכס.
    פיפ"א הארגון הכי מושחת בעולם.

3. yocki land Member

ישראל 3026!
    חחח

בקצרה: רוסיה מועמודים רציניים נשמעים רציניים.
    קטאר: WTF? כשאני ששמעתי שהם הוציעו מועמדות צחקית.

אבל עכשיו לפחות שנתיים של עבודה של המשלחת האנגלית נראות הרבה יותר מצחיקות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

4. Rudess Member

מאד יעזור לך כשיהיה כתוב בדרכון שנולדת בישראל :)

5. Rudess Member

כצפוי, רוסיה.

6. המבין Member

אוי כמה שאתה צודק, מילא המונדיאל ברוסיה (וגם זה רק בגלל פוטין ובוכטות של כסף) אבל בקטאר?! אם אני לא טועה, באצטדיון שהם בנו בנו מתחת לאדמה יש רק כ-11 אלף מקומות או משהו כזה.
    הבחירות היום מראות רק איזה ארגון מושחת הוא פיפא, והבן אדם הכי מושחת הוא בלאטר.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תענוג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

לא ממש היה אכפת לי להגיד את האמת, אבל העדפתי מדינות שעוד לא אירחו את המפעל, ככה שהבחירות בהחלט מוצאות חן בעיני.

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מכפיל.

לא מבין את הבכי שלכם. מספיק האנגלים המסכנים משלמים ערמות של מסים לקופת המדינה שתממן להם איזה משחקים אולימפים בפעם השלישית.

9. StevieG Member

והועדה המארגנת תמכור להם כרטיסים בהנחה והתיירות תגיע למימדי ענק. נו מילא, מה זה לעומת הצ'ק הענקי שיגיע להם בסוף הדרך, נכון?

אני לא מבין מה ההתלהבות שלכם מקטאר ורוסיה. לקטאר אתם לא תוכלו להכנס, וגם לא תרצו, וגם אם תרצו ותוכלו, עדיין מדובר ב50 מעלות בצל ובאצטדיונים מחניקים מתחת לאדמה. לרוסיה, אם תרצו לראות כמה משחקים, כנראה שתצטרכו לעלות גם על טיסה פנימית של 3-4 שעות. אה, וגם לחטוף מכות מחוליגנים נאו נאציים.

10. Muurad Member

איזה תגובות מגעילות יוצאות מאנשים כשהם לא מקבלים מה שהם רוצים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/12/10
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

חברה, בבקשה לנהל דיון לגופו של עניין ולא לגופו של מגיב זה או אחר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. yocki land Member

אנשים לא זוכרים את הנבואות השחורות על דרום אפריקה?
    אני יכול למצוא פה אשכול מהבחירה נ"מוזרה" כביכול ואיך ישדדו 50 תיירים בדקה והדרום אפריקנים יפוצצו את המשחקים, שמענו עליכם.
    תנו צ'אנס תאמינו לי שאלו לא בחירות חפוזות, בניגוד לדעתכם על קאטר ורוסיה שנעשו ללא בדיקה מתאימה.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לשאלתך סטיבי - אני לא כל כך מתלהב מרוסיה או קטאר, כמו שאמרתי זה לא ממש היה אכפת לי מי תארח במקרים האלו או לרוב האמץ לשאלתך השנייה, אני גם ככה לא מתכנן לנסוע לאף אחד מהאירועים האלו לא משנה איפה יהיו, המעמסה הכלכלית לא שווה את זה בשל רמת העניין הנמוכה שלי. אבל גם אם כן הייתי מתכנן לנסוע, רוסיה נראית לי יעד סביר ואפילו מוצלח, בעוד לקטאר כנראה לא הייתי מגיע (למרות שאני לא יליד ישראל ומחזיק באזרחות נוספת). אבל אלו לא השיקולים שלי.

שיואב יענה בשביל עצמו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שהן רוסיה והן קטאר ייארחו גביעי עולם ראויים מאוד. זו בכלל לא השאלה. כל מדינה שמקבלת את האירוח מסוגלת להרים טורניר מצוין. זה עדיין לא אומר שזו הבחירה הטובה ביותר עבור הנבחרות והאוהדים. יפה שקטאר מבטיחה לפתור את בעיית החום הכבד עם מיזוג כל האיצטדיונים, אבל מה יקרה לאנשים ברגע שהם ייצאו משם? שלא לדבר על כך שטורניר המרוכז בחלקו הגדול על עשרות קילומטרים רבועים זה לא מציאה גדולה. ברוסיה, לעומת זאת, צפויות נסיעות גדולות במיוחד בין האיצטדיונים. כל תשע ההצעות טובות, אבל ברור שהחישוב אינו איזו הצעה תספק את התנאים הכי טובים לדמויות הכי חשובות - השחקנים והאוהדים. זה בסוף הרשימה.

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני עונה בשביל עצמי:

אז מה אם אני אזרח ישראלי? זה אומר שאני מדבר בשם האזרח הישראלי? אני מדבר בשם עצמי, אני מדבר כאוהד כדורגל, לא כאחד שמחפש אשרה להכנס לקטאר ולהיות איזה עיתונאי בסגנון בועז ביסמוט.

את דרום אפריקה אף אחד לא ספר והרבה ממשתמשי הפורום הזה דיברו כאילו המונדיאל שהיה בקיץ יהיה אסון בטוח. רק תסתכלו כמה עמודים מאוחרה בפורום הזה ותראו איך כל התחזיות הקטאסטרופליות שלכם לא התממשו. אני מבין את הספקות ואת הפחד הזה, אבל הכדורגל צריך להגיע לכל החלקים של העולם מכיוון שזה הספורט הכי אהוב על פני הכדור הזה, ומגיע לכולם להנות ממנו, לא רק לכמה מדינות אירופאיות. יש כל כך הרבה צרות בעולם שלא תמיד אנחנו שומעים עליהם, אז מה זה כבר שחיתות בפיפ"א?

מה עם ברזיל? עליה אתם לא מדברים? היא לא נשמעת כמו המארחת האידיאלית (פאן זון מלא בערמות של קהל נורדי דובר שפות גרמאניות עם 3 ליטר בירה ביד), עם כל הפאבלאש בכרכים הענקיים כמו סאו פאולו, ריו ופורטו אלגרה, אני יודע איזה צרות יש בברזיל, אני גם יודע שאנשים ברוסיה מתים אנשים מהרעלה של וודקה שהופקה מחומרים לא ידועים, ואני גם יודע שהשכנה של קטאר מורידה חד מיניים על הגרדום. יש עוד 3 שנים וקצת עד לקיץ 2014 והמדינה הדרום אמריקאית ההיא עדיין לא מוכנה, אז אם הם לא יהיו מוכנים עוד שנתיים אז תתנו את המונדיאל לאנגליה וגמרנו.

מישהו בכלל שמע את ההאשמות של הפקיד הקפריסאים בנוגע לבחירה של אופ"א לגבי אוקראינה ופולין? אני בספק אם רוב הפורום הזה שמע....

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/10