דיון האירוחים - רוסיה תארח את מונדיאל 2018

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏13/4/09.

1. 亚历山大帕托 Member

מתחייבים?

http://i52.tinypic.com/jjw9p2.Xxx

מסקירה קצרה, המרחקים בין רוב הערים הן 1-3 שעות טיסה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/12/10
  2. SeRgInHo Member

3. קרלס פויול5 Member

אני לא חושב שאסיה ואוקיאניה היו באותו סבב לפי פיפ"א אבל בגלל שאוסטרליה הצטרפה לאסיה ואין ארץ אוקאניית אחרת שמסוגלת לארח, זה הפך את אסיה ואוקאניה(שזה בעצם רק אוסטרליה כי אין מארחת אפשרית אחרת) לאותו סבב, אבל בכל זאת אני מקווה ש2026(גיל 34 זקן אני יהיה אז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) אוסטרליה תארח.

4. Muurad Member

זו נקודה מאוד מעניינת שאתה מעלה ולא חשבתי על זה כך, אם אכן זהו מצב הדברים מבחינת צרכנים וכו', ומעניין לראות אם זה באמת ישפיע דרמטית על הנושא.

אבל אני משוכנע שפיפ"א מודעים לדבר, ודיי ברור שהם מנסים בשנים האחרונות לגרום לעלייה בשוקים אחרים לא פחות רווחיים פוטנציאלית, השוק הערבי והאסייתי, ואחד פחות שהוא אפריקאי.. אבל באמת שאני ממש לא מתלונן על הדברים הללו למרות שאכן הייתי מעדיף את הטורניר במדינה מאירופה בלי העדפה מסויימת.

זה נהדר שהכדורגל אכן מגיע לכלל העולם, ולא סתם זורקים סיסמאות אלא גורמים לזה לקרות, ובאמת שלכולם מגיע הזדמנות ואני מאוד שמח לראות את זה קורה... בין אם זה יהיה מוצלח או לא אנחנו צריכים לחכות ולראות, אבל בגדול זה דבר נפלא לדעתי, אפילו אם זה ירחיק טיפה את הצרכניים האירופיים לכמה זמן(למרות שאני לא חושב שכך יהיה, כדורגל זה לא משהו שאתה יכול להתנתק ממנו במיוחד שבאירופה בליגות וליגת האלופות וכו' הכדורגל נמשך וכל עניין הגאווה הלאומית וכו' של אלו שישתתפו)

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/10
  5. alexshw Member

6. שלו Guest

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/12/10
  7. SeRgInHo Member

נראה מדהים.

יאללה פותחים את הבוקר בים ואחרי זה צועדים 5 דקות לאצטדיון.

מקווה שלא תהיה בעיה להכניס ישראלים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

אלכס, אל תדאג, עם הכסף הבלתי נגמר שלהם הם ימצאו איזה פיתרון יצירתי. המונדיאל יתקיים ביוני כרגיל.

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/10
  8. werder bremen Member

וואו נראה מרשים,נקווה שזה לא סתם בשביל להראות שהם רציניים ואני מקווה שמה שמובטח שיתקיים.

9. danielone Member

http://en.wikipedia.org/wiki/Qatar_2022_FIFA_World_Cup_bid

הנה מראים את הפריסה של האצטדיונים תשמעו אין ספק שהכסף עשה את שלו
    קטאר זה לא מדינה של כדורגל זה לא מדינה שמגיע לה לארח אבל כסף כסף כסף
    מעניין לראות שבוויקפדיה בקישור שהבאתי יש בתוכן כתוב על ישראל
    מה שכן כנראה שזה חד פעמי מונדיאל במזרח התיכון פעם ראשונה ואחרונה
    מעניין אותי לדעת אומנם בגדול אנחנו קרובים מאוד ליוון ולקפריסין של אירופה
    אבל מעניין אותי לדעת אם למשל נציע לארח את יורו 2020 נוכל או לא ??
    כאילו עזבו מבחינה מקצועית אני מדבר אתכם תאורטית כאילו אנחנו אסיה אבל קרובים לאירופה מה שכן אין ספק שאנחנו מבחינת תשתיות של אצטדיונים בשיפור גדול מאוד שבונים עכשיו הרבה נגיד לוזון שהוא חבר טוב של מישל פלאטני שאומרים שהקול של לוזון נתן לצרפת שהייתה באחד יותר מטורקיה לארח אות יורו 2016 מה שכן נגיד לוזון יציע
    יש לנו בחיפה יבנו אז אם נארח בא נגיד שיבנו בגודל יותר גדול מה שאומר נגיד
    חיפה 30-45 אלף מקומות נתניה 30 אלף פתח תקווה 35 אלף תל אביב 50 אלף לפי מה שלוזון אומר 60-70 אלף ברמת גן הגדלת טדי ל45 אלף נגיד יבנו עוד אחד באשדוד 20 אלף ובבאר שבע יש לנו8 אצטיונים ונוכל לארח את 2020 עד אז אפשר לבנות הרבה יותר אבל הבעיה אני לא מדבר על זה שנזכה או לא נזכה הבעיה שאפילו לא מציעים את זה שזה יכול באמת להיות הדבר היחיד שיקדם את הכדורגל בישראל את התשתיות ויביא עוד צופים למגרשים אם לא נשאר תקועים בקופסאות שלנו וכלום לא יתקדם פה 1

10. SeRgInHo Member

איפה אתה חי תגיד לי? מאיפה ימצאו כמה מיליארדי דולר פנוים לבבות פה תשתית ראויה? כל הכסף של המדינה הולך לביטחון

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חושב שהמטרה כרגע של ההתאחדות הישראלית זה להגיע למצב שתוכל לארח את הטורנירים של הנבחרות עד גיל 20, שגם לשם כך דרושה עוד עבודה על המתקנים. "פאס פאס איטס א קאם" כמו שאמר חלוץ חביב מבלגיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/4/11
  12. danielone Member

וטוב שכך אם הכסף היה הולך לספורט ודברים אחרים
    חס ושלום לא הייתה לנו מדינה!

בקשר לאירוח קודם מונדיאל של הנבחרות הצעירות אני מסכים אתכם ב100%
    שקודם זה ואחר כך נדבר אבל אני רק אומר שאנחנו אפילו לא מציעים לא מדבר על זוכים
    הבעיה שאם נציע עכשיו אולי לא נזכה וגם אחר כך לא אבל פחות אחרי פעמיים כבר כן נזכה
    כמו שקרה אם הרבה מדינות שעל הפעם השנייה או השלישית שלהם בחרו בהצעה שלהם !

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/12/10
  13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. itay7 Member

זה דווקא די הגיוני בהתחשב במזג-האוויר שם...

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק שזה ידפוק את כל הליגות באירופה, וזה עוד בלי להיכנס להביטים מסורתיים כי את זה כנראה פיפ"א מזמן כבר החליטה להוריד עם המים.

אגב היום קטאר שיחקה בבית במשחק הפתיחה של גביע אסיה אל מול טריבונות שגם "חצי מלאות" היא הגדרה מחמיאה להן ועם הרכב ש-50% ממנו בערך הם מתאזרחים. איך מדינה כזאת מקבלת מונדיאל, פשוט דוחה.