דיון האוכל והשתייה של האנגלופילים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏14/12/07.

1. spurs Member

מישהו ביקר ליד אוקספורד סטריט בלונדון במסעדה סינית מפורסמת של אכול כפי יכולתך? אני חושב שהרמתי שם איזה 4 מנות איכותיות של כל הבא ליד

אבל אין בכל נסיעה צריך להכנס למכולת לפחות פעם אחת ללכת למדף למצוא שמה את הסנדביצים באריזות המשולשות ולקנות סנדביץ סלט טונה וירקות פשוט איכות נדירה

2. Rudess Member

אני קונה סנדביצ'ים רק ב- Pret a Mange , הכי טרי והכי טעים :)
    ולגבי אכול כפי יכולתך, פיצה האט ב-4.49 פאונד כמה פיצות שאתה רוצה, בלי סלט ובלי פסטה, רק פיצות!

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

על Wagamama שמעתי המון. אפילו קצת חיפשתי את זה, אבל ראיתי רק פעם אחת במרכז העיר והיה די מפוצץ אז ויתרתי. משום מה לא ראיתי כל כך סניפים של זה.
    בביקור הראשון שלי באנגליה היינו ברובע סיני כלשהו (יש סוג של צ'יינהטאון בלונדון, לא? באיזה איזור זה?), בכל אופן למסעדה קראו Red Dragon וזה היה סיני באמת אותנטי (אני באופן אישי נזהרתי ושאלתי בדיוק מה אני מזמין), היה מצויין.

4. Fergie's Legend Member

Wagamama נהדר.
    על המסעדה הזו יש תדמית של "אכול ולך".
    לכסאות אין משענות, האוכל ברובו לא מושקע יודע מה, וממש זול,
    אבל טעים, טעים מאוד. יש חלק שלם בתפריט של מרקים שמפוצצים, ממש לאכול סיר שלם!
    לא גמרתי כזאת מנה כמובן, אבל מרוב שהיה טעים חזרנו לשם פעמיים.

5. Gerrard Member

אני די חושד ב"אכול כפי יכולתך" שמציעים הסינים... אומנם זה רק 5 פאונד אבל אני לא בטוח באיכות האוכל שם אז לא ניסיתי...
    ה"אכול כפי יכולתך" בפיצה האט נשמע באמת טוב רק שכשהגעתי לסניף שברחוב אוקספורד בדיוק אז החליטו שבאותו היום אין את אופציית הדוכן הזה, "למרבה הפלא" אותו דבר קרה ביום למחרת! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx , אבל מלבד האופציה הזו פיצה האט מציעים מגוון די גדול של ארוחות זולות וטעימות, אני לקחתי בפעמיים האלה את ארוחה שכללה פיצה אישית + פוטאטוס/לחם שום + קינוח ב6.95, האבסורד הוא שהקינוח עצמו עולה 5 פאונד ככה שזו אחלה ארוחה באחלה מחיר.
    הייתה שם איזו תוספת חדשה שנראית ממש ממש טעימה, זה כמו בצקים עם גבינה בתוכם שמקיפים את הפיצה, הבעיה היא שאפשר להוסיף את זה רק לפיצה גדולה..

ואם כבר סנדוויצ'ים אז עדיף פשוט לקנות בזול את המצרכים באסדה ולהכין, פעם לקחתי חבילה משולשת של סנדוויצ'ים זה היה די טעים אבל להכין לעצמך זה גם יותר זול וגם יותר טרי

6. Rudess Member

יש כמעט בכל מקום מרכזי בעיר כיום, ליד פיקדילי, בקנסינגטון,קובנט גארדן,מתחת לכלבו הרודס בנייטסברידג', ובעוד מקומות שכרגע אני לא זוכר בע"פ :)

הצ'יינה טאון באנגליה נמצא מאחורי הלסטר סקוויר, יש שם מלא מסעדות סיניות ,אבל החוכמה היא להיכנס לאלו שאתם רואים בפנים סינים שאוכלים, אחרת תדעו שזאת מסעדה שעובדים בה על תיירים והאוכל לא משהו.

Gerrard, את האכול כפי יכולתך בפיצה האט יש רק בימי שני עד שישי, בשבת וראשון כמובן אין כי זה סופ"ש.
    אגב מסקרן אותי איפה גרת שהיה לך אסדה , כי אני גרתי ליד קנארי וורף והיה לי אסדה לא רחוק מהבית, ובד"כ יש את הסופר הזה רק בחורים, כי הוא הכי זול מבין שלושת הגדולים: טסקו,סיינסבורי אסדה.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק מה שעשינו, במסעדה שאכלתי (קראו לה Red Dragon או משהו בסגנון) אני לא אתפלא אם היו גם חתולים וכו' כי ראיתי דברים קצת מחשידים, העוף שאכלתי שם היה מהטובים שיצא לי לטעום.
    אגב, בפינות של קאמדן יש אוכל אתני ולפעמים מעניין מאוד לאכול שם, אני בביקור הראשון אכלתי במזנון של אוכל ויאטנמי והיה נחמד.

8. Rudess Member

אז בחרתם טוב :)

אגב, מה שאני לא אוהב במסעדות הסיניות האלה, זה ששמים את העמדה של הטבח בחלון ראווה שפונה לרחוב, ותולים שם כל מיני חלקים פנימיים לא מזוהים שאותי ממש מגעילים כשאתה עובר ליד החלון.

9. Gerrard Member

אני די בטוח בטוח שהייתי שם באמצע השבוע וזה היה חריג שהם ל איפשרו את זה באותם הימים.. בטח היו חלשים במלאי, ואני מדבר כמובן על הסניף שבאוקספורד (לכיוון פיקדלי).

בנוגע לאסדה, בכל הביקורים האחרונים שלי די נשענתי על הרשת כדי לא לבזבז זמן במסעדות... בפעם האחרונה שהייתי באיזור השתמשתי בסניף שבSoutgate, זה היה ממש קרוב למקום שגרתי בו (Brunswick Park Gradens), לא מרחק הליכה אלא כמה דקות באוטובוס (אם אני לא טועה קו 323) שנוסע לכיוון Cockfosters.
    סניף נוסף ששימש אותי בעבר(לפני כשנתיים) נמצא במערב לונדון, באיזור Acton, אז הייתי בהולידיי אין אקספרס שנמצא ממש בסמוך לתחנת North Acton ואסדה ששם כבר היה ממש קרוב, פשוט הולכים לצידו של בית קברות ישן וחשוך עד שמגיעים לסניף. מיותר לציין ששני הסניפים סממש ענקיים וזולים...

ד"א בסניף בצפון לונדון (Southgate) היה מדף עם דברים כשרים, אני לא זוכר דבר כזה באקטון.

נערך לאחרונה ב: ‏15/12/07
  10. Rudess Member

ידעתי, ASDA יש רק בחורים כמו COLINDALE וכו' :)
    היא הרשת הכי זולה באנגליה וזה בדוק, הייתי עושה שם קניות ב-40 פאונד והיה מספיק לי לשבועיים לפחות.
    הגיוני שבצפון לונדון יהיה מדף עם דברים כשרים, יש את זה ב- TESCO של פינצ'לי וגם ב- SAINSBURY'S בגולדרס גרין. מה שכן די יקר כל הדברים האלה שמביאים מהארץ, לדוגמא חצי קילו של חומוס צבר עולה שם 2.5 פאונד, קרטון של ספרינג עולה פאונד.

11. Gerrard Member

האמת היה שם חומוס "ASDA" חצי קילו והוא לא היה יקר מדי (בין פאונד לפאונד וחצי), גם היו שם כמה קוטג'ים עם התווית אסדה שהיו די טעימים ולא יקרים כל כך, הדברים המיובאים כמו הפריגת, הספרינג ושאר ושאר הגבינות הישראליות למיניהן באמת לא שוות את המחיר.

ואם כבר כשרות, מי שבאמת מקפיד על שחיטה כשרה וכאלה יש בהנדון וגולדרס גרין מסעדות כשרות די מגוונות, ובכל זאת לא יצא לי לאכול באחת מהן, תמיד דילגתי עליהן ומסקרן אותי לדעת מה רמת המחירים בהן.

12. spurs Member

רודס אתה גרת בחור תחת שנקרא isle of dogs או שזה היה newcasle fan?

סמים מוחקים את הזכרון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. Rudess Member

זה אני :)
    NEWCASTLE FAN גר ב-EDGWARE צפון לונדון.

14. Broshi Member

לקראת הנסיעה שלי ללונדון ביום רביעי, הייתי שמח לקצת המלצות לבירות שכדאי לי לנסות בכמה ימים שיהיו לי בלונדון. בינתיים יצא לי לטעום את הכהות- גינס ומרפי'ס, וממש לא אהבתי. סטלה וסן מיגל אני כבר מכיר ואוהב, אבל אם אני כבר באנגליה אז למה לא לנסות משהו שאין בארץ?

15. AW forever Member

כמו שרשמתי, carling extra cold, בירה יחסית בהירה ולא רעה בכלל, וגם בירה אנגלית, שזה באופן מפתיע לא הדבר שהכי קל למצוא! יש גם את ה newcastle שהיא בירה מעולה לטעמי (וגם אנגלית) יש הרבה ברזים של קרוננברג שהיא טובה, אבל הכי טוב זה אם תמצא פאבים שיש להם את הבירה שלהם, ברוארי ייחודית למקום.