בד"כ זול לטוס למינכן.משם כבר תסדרו עם טרמפים.יש חברה תעופה מאוד זולה בשם HAPAG-LLOYD השאלה אם יש אותה בארצכם הפרימטיבית. יש חברה יותר זולה.לברלין בשם AIR BERLIN,אבל לא בטוח שאתה תגיע לברלין אלא לעולם הבא. בכל מקרה.תכינו את יציע הVIP.אני מגיע
רובי, זה כולל מיסי נמל? 4 ימים שהייה בגרמניה...זה לא הולך ברגל,מה אתה חושב שהבירות שם זה זול?שאיזו נקניקיה של חזיר חצי חינם?מה עם מקום לישון?הלו,גרמניה ועוד בזמן גביע עולמי,בשביל זה חיכו שם בעלי העסקים שנים, פרנסה לטווח ארוך. אין סיכוי שאני מגיע,חבל אבל הפוגי עד עכשיו מאיר לנו פנים.
מי הולך לישון שם ? על איזה מלון אתה מדבר ? לא חסר דשא,שמים את הראש ונחים. אנחנו באים עם תיק קטן כמו סלבדור.
Roy Keane תכפיל את זה ב 10 לפחות ביום,תוסיף 4 נקניקיות לפחות ועוד כל מיני מטעמים,לאן תגיע...אולי בזחילה חזרה לארץ.
חזרתי רק עכשיו לתיפקוד חלקי , הבירה אתמול פירקה אותי ,שברתי שיא במהירות שתיה (בפחות מחצי שעה גמרתי ליטר וחצי ) ועוד לפני שאכלתי משהו כל היום . קשה לי להיתאפק ,אבל היום כבר התחלתי לחפש דרכים להגיע לגלזנקירכן , האמת יש בעיה קשה מאוד לעזוב את הפוגי למשחק אחד ואני יודע שגם אם החלום יתגשם ואני יהיה בשאלקה , המחשבות יהיו עם החברים בפאב , לא יודע מה לעשות ,בינתיים אני מוריד פרופיל עד אקוודור ומיד ביום ראשון בערב לוקחים החלטה , קשה קשה ,אן כמו גרמניה מבחינת אוירה ,ללא ספק הגביע העולמי הכי גדול אי פעם (שוב אני מדבר רק על אוירה ,שלמעשה זה מה שמעניין אותי) בפעם הבאה שמדינת כדורגל נורמלית תארח גביע עולמי אני כבר אהיה בן 50 , הסיבוב המחורבן הזה בחורים באפריקה ,אסיה ,דרום אמריקה לא בשבילי ,לכן זה צ'אנס של פעם בחיים - קדימה אריות , קדימה מתוקים ,תחשבו חיובי .come on england
חבל,מאוד מאוד רציתי לפגוש אותך "פנים מול פנים" אבל כנראה שמישהו משתפן, מה כבר אפשר לצפות מאחד שמקבל אי מיילים אישים מארסן וונגר.
ניפגש בהזדמנות אחרת לצפות בכדורגל, ותשאיר את העצבים הלא מוצדקים שלך בצד. אתה זה שמתנהג ומתבטא לא כראוי כנגדי ומנסה להלבין את פניי ברבים. הבדיחה על האימייל מונגר כבר מוצתה מזמן.
עופר, כמה אתה מעריך, לא כולל מחיה עצמה במשך הכמה ימים האלה, עולה באופן מינימליסטי להגיע לשם לראות משחק בודד (טיסות, מלון זול וכרטיס בעיקר שיכול לעלות כמו הטיסה)?
מה? הכינוי היחיד שלי עד כה היה ג'ורג'י בסט. לפי התגובה שלך אני מבין שבעל הפוגי עשה עליך הרבה כסף מבירה.