אין כניסה מתחת לגיל 18. אם היית אוהד יונייטד הייתי מדבר עם הבעלים לראות אולי אפשר לעשות משהו אבל בגלל שאתה לא אז....לא!
אני יבוא אם אני יארגן מאחד החברים טרמפ... מצתער שזה ישמע סנובי אבל אין מצב אני ניסחב בתחבורה ציבורית עד כפר סבא ועוד בחזרה ... בעצם יש איפה לישון תל מונד קרוב לכפר סבא לא? קשה לראות מישחקים של אנגליה לבד ... אני צריך חברה ... ולא כזאת שלא יודעת איזה צבע משחקים האנגלים כי מציק.
וואלה רציניים אתם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_salut.Xxx באמת בושה שלא נמצאה אחת שתשתף פעולה :aaaprot:
שמועות עקשניות על כך שטוטנהאם תציע רשמית לצ'רלטון 10 מיליון לישט על דארן בנט. במקרה שזה יצא לפועל דפו יעזוב. בנט לדעתי כשרון גדול,ושחקן רחבה חזק . בדיוק מה שאנחנו צריכים. סטיבן ריד חתם ל4 שנים בבלקבורן. תודה לאל...
טוב,למי שמתכוון להגיע היום, צוות של האתר one יצרו איתי קשר,אין לי מושג איך הם קיבלו את הטלפון שלי,בכל אופן הם מגיעים לפאב לצלם אותנו לפני המשחק אז להסתרק לפני שאתם יוצאים וכל אחד רשאי להגיד אם בדיבור ואם בשירה ככל העולה על רוחו, הבחורה שדיברה איתי נשמעה נחמדה אז כמובן שנבקש ממנה שיתוף פעולה הדדי,אנחנו נשיר והיא תוריד את החולצה,אם לא נשפוך עליה בירה.