דיוויד בקהאם בריאל מדריד.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י לילך, ‏29/3/03.

1. Reyes Member

פיגו כן יודע לשחק בצד שמאל, למה נראה לך שלא? הוא שחקן קלאסי, משחק בשני האגפים, בועט בשתי הרגליים.
    לא הביאו את בקהאם בשביל לשים את פיגו על הספסל, אין כזה מצב.
    פיגו לא למכירה (ככה אמר ולדאנו), ושחקן ברמתו לא שמים על הספסל.

מאכזב? תסביר...
    מה איכזב אותך בפיגו (חוץ מהחמצת הפנדל נגד יובה שדבר כזה יכול לקרות לכל שחקן)?

מקללה אחד השחקנים הכי חשובים במערך של ריאל וראינו מה יובה עשתה מההגנה של ריאל שמקללה היה פצוע. אבל... את ההתייחסות שלך אני לא מבין, "מה יישאר מריאל בלי מאקללה"...
    אז זהו... איך ריאל שיחקה לפני שמקללה הגיע? עם רדונדו, שאז הוא היה לא פחות טוב.
    ריאל לא תלויה בשחקן אחד, נכון שמקללה עושה עבודה שחורה ומחלק כדורים לקשרים היותר קדמיים, אבל בלי מקללה, ריאל יביאו קשר דפנסיבי אחר, הרי אין סיכוי שריאל תשחק ללא קשר דפנסיבי, במיוחד לאור ההגנה החלשה.

2. Ilan Member

טעות ניב, פיגו יודע לבעוט רק ברגל ימין.

3. Reyes Member

פיגו ימני אבל הוא בועט בשתי הרגליים.

4. סביולה Member

פיגו עובר מדי פעם במהלך המשחק לצד שמאל בשביל לבלבל את ההגנה... זה נחמד כשזה קורה פעמיים במשחק, אבל אם זה יהיה ככה כל המשחק, אתה תראה שבתור קשר שמאלי הוא לא יותר משחקן וירטואוזי שלא מועיל לקבוצה בכלום.
    בסופו של דבר התרומה העיקרית של פיגו היא ההגבהות המצויינות שלו מימין. אין סיכוי שהוא יגביה כל כך טוב מצד שמאל.

ועל מה שאמרת על זה שאם מקללה יעזוב אז יביאו במקומו שחקן יותר טוב אני יכול רק לגחך... ריאל כבר שנים משחקת בלי הגנה. עדיין אין חיזוק נראה באופק... למה נראה לך שיחזקו את הקבוצה בקשר אחורי...? זה אפשו מדי ולא מחזיר את ההשקעה (לפי הראש המעוות שלהם...).

5. Reyes Member

למה נראה לי? כי קבוצה כמו ריאל לא יכולה לשחק בלי קשר אחורי במיוחד בגלל ההגנה הגרועה.
    שרדונדו הלך, הביאו את מקללה.

בעניין פיגו, אנחנו כבר נראה.

6. סביולה Member

קבוצה כמו ריאל גם לא יכולה לשחק בלי 2 בלמים או בלי מגן ימני... זה מזיז להם משהו???

מקללה הגיע שנה לפני שריאל התחילו עם ההפצצות...

7. Reyes Member

מקללה הגיע אחרי יורו 2000, הוא הגיע באתו קיץ שבו פיגו הגיע והתחיל לשחק בריאל בעונת 2001.

8. סביולה Member

כן... אתה צודק...
    בכל מקרה פיגו היה החתמה כדאיית... הוא באמת התאים לקבוצה ויכל לעזור לה.
    זידאן היה ככה-ככה... לא בטוח שהיה צריך אותו אבל הוא כן הוסיף משהו.
    רונלדו זה כבר רק בשביל הכסף.

בכל מקרה, מאז אותה עונה ריאל לא חיזקה את ההגנה והקישור הדפנסיבי בכלל (פלביו קונססאו הגיע עם מקללה...)

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב,דיויד בראיון פרידה באתר הרישמי של היוניטד טען שאת הקרירה הוא יגמור רק ביוניטד.
    הוא אמר שכרגע הוא עובר לריאל,אבל את הקרירה הוא יסיים בבית,אצל יוניטד.
    טוב דיויד,תודה רבה לך על עונות נפלאות,והרבה הקרבה,באמת שאהבתי אותך,ונהנתי מהכדורגל שהבאת לשדים האדומים.
    נתראה בסוף הקרירה,מצפה לראות אותך מסיים אצלנו.
    אהה וכמובן,עד שדיויד ילבש את המדים של ריאל,החתימה שלי תוקדש לו,כתודה על כל מה שנתן למועדון

10. the_secand Member

אמרת פה שחשבתם שרונאדלו יבוא והוא יהרוס הוא לא הרס אבל הוא לא הויסף להם משהו מיוחד לפי דעתי אולי קצת הרס כי באמת תודו שהשיתוף פעולה בין ראוול למורינטס היה כמעט מושלם בעניים עצומות...
    וזה שהם לקחו את האליפות גם זה ממש בשניים...
    הם יכול ל"שרוד" גם בלי בקאהם.... אבל זה מין ניצחון מוראלי על בארסה שהצהירה שהוא שלה וכל זה... וכמובן מילת המפתח היא כ-ס-ף
    ותעשו לי טובה אבל פיגו באגף שמאל הוא בכלל לא אותו שחקן

11. ליהי Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
    קודם כל רונאלדו כן הוסיף לריאל מדריד. אנחנו טחנו את זה בפורום אנגלית ואני יזכיר זאת שוב- רואנלדו היה שם במאני טיים ולפעמים זה כל מה שצריך בשביל לתרום לקבוצה ,במיוחד אחת שמתחרה על האליפות. אז רונאלדו כן הוסיף לריאל וקטל די הרבה ביקורות ואזהרות מהרבה פרשנים שהיה נוח להם מאוד להעביר עליו בזמנו.

שנית- פיגו לא אותו שחקן באגף שמאל, גם בקהאם ככה. אם פיגו נשאר (והוא נשאר לפי מה שהבנתי) אחד מהם צריך לעבור אגף,וריאל לא יכולה להרשות לעצמה להושיב אף אחד על הספסל. השערה שלי- בקהאם יצטרך להסתדר במקום חדש, כי עם כל המגה-חגיגה תקשורתית שהיתה עם החתמתו בריאל,הוא עדיין לא סיבה מספיק טובה להזיז את פיגו מהמשבצת שלו (לפחות לדעתי).

12. סביולה Member

ממש לא.
    אם פיגו בשמאל פי 10 פחות טוב מאשר בימין, בקהאם בשמאל פי מליון פחות טוב מאשר בימין.
    בקהאם הוא פשוט אפס מאופס אם הוא לא משחק על הקו הימני.
    לפיגו יש גם יכולות אחרות...

13. ליהי Member

סביולה,הדברים שלי לא בדיוק סותרים את שלך.
    כתבתי בהודעה האחרונה שבקהאם אפס באגף שמאל (במיוחד)
    ובכל ההודעות שלי בפורום,לא משנה באיזה נושא,אני מזכירה לפחות פעם פעמיים את דעתי על בקהאם כשחקן (וגם כפוש ספייס),כך שמלבד שחיזקת את טענתי (בקהאם לא יצליח באגף שמאל) לא עשינו פה כלום.
    אם אתה חולק על דעתי את מי יעבירו אגף זה כבר משהו אחר, ואת זה לא נראה לי שגם ריאל יודעת כרגע כי אין לה ממש מאמן. נחייה ונראה תחילת עונה הבאה מה קורה.

14. סביולה Member

זה מה שאמרת. אני אומר שכל מאמן לא יהיה מספיק דביל בשביל זה...
    ואם כן, הוא יישא בתוצאות תוך 3 משחקים...

15. שגיא Guest

חברים, אחרי שריאל החתימה מאמן חדש, לבקאהם יש אולי סיבה לאופטימיות.
    המאמן החדש, כידוע, שימש כעוזרו של בקהאם, ולא מן הנמנע שבקהאם יהיה בעדיפות מסויימת אצלו. סביר להניח שיהיה לו יותר פשוט תחת המאמן החדש, מאשר אצל כל מאמן אחר שלא היה מגיע.

אבל בכל זאת, בעיות לא קטנות יווצרו...אם זה לא בקהאם, אז זה יהיה פיגו...מישהו יאלץ להיפגע.