דויטשר מנשאפט :: מוק' מודניאל 2014

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Ralph-Lauren, ‏8/7/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. riquelme1 Member

כי צריך להגיד את האמת, אוזיל ברוב העונה בריאל נעלם גדול, בחודש האחרון הוא קצת חזר לעצמו, אבל בריאל מצפים מימנו להרבה יותר. בגרמניה לרוב, הוא מציג יכולת גבוהה יותר.

2. סדרו קייטע Member

אני מסכים שיש לו בעית יציבות לאורך 90 דקות וגם בין משחק למשחק. ועדיין הוא שחקן נפלא ששווה יותר מהיחס שהוא מקבל.

3. aloneli Member

למרות שיוגי ניסה לעשות הכל כדי שגרמניה לא תנצח את המשחק ועשה חילופים הזויים גרמניה מצליחה לנצח בפריס 2-1.אני לא מצליח להבין את העניין שלשחק בלי חלוץ זה פשוט נראה נורא בנבחרת גרמניה.או הקטע של הוודס כמגן שמאלי..נו טוב.

בכל זאת לא משחק גדול.שוויני היה חסר מאוד וגונדוגן עוד לא מספיק טוב בשביל הנבחרת.ההגנה במשחק רע מאוד,ריברי חגג היום התקפה אחרי התקפה.היחידים שהיו טובים היום הם מולר ואוזיל שעשו את ההבדל היום.

מבחינת ריברי ערב ענק שלו.לדעתי אחד המשחקים הכי טובים שלו בנבחרת צרפת והופעה כמו שהוא יודע לתת של שחקן טופ 5 עולמי.כמה קשה ששחקן כזה לא בצד שלך...

4. סדרו קייטע Member

נראה לי מאירי (הפרשן) הוא הסוכן של גונדגאן או לפחות שותף חלקי בבעלות על הכרטיס שלו. שחקן נהדר, אבל המחמאות שהוא מקבל ממנו על כל פעולה בסיסית מוגזמות לחלוטין. ושמתי לב לתופעה הזו גם במשחקים של דורטמונד.

5. aloneli Member

זה לא רק בריאל,אוזיל נעלם הרבה פעמים גם בנבחרת.גם אם הערב היה לו משחק טוב(לא מעולה) אז משחק לאחר מכן הוא נעלם לגמרי.הוא שחקן שקשה לו לשמור על יציבות וקשה לדעת מה תקבל ממנו.

חוץ מזה גם מבחינת כשרון אוזיל בטח שלא רמה מעל כל השחקנים בנבחרת.האמת אני לא כל כך בטוח שהוא אפילו הכי טוב בעמדה שלו בנבחרת שקרוס וגצה פורחים.

6. סדרו קייטע Member

לא התכוונתי שהוא בדרגה על כולם באופן כללי, אלא במשחק הזה.

לעניות דעתי שני השחקנים הכי טובים של גרמניה כיום באופן כללי הם אוזיל ורויס, אבל זה בטח לא בפער משמעותי מהשחקנים האחרים.

נערך לאחרונה ב: ‏7/2/13
  7. dudi Member

אני בכלל חושב שיוגי חייב להפסיק לסרס את הנבחרת מכוחה המקסימלי ולשלוח את אוזיל לאגף שמאל תפקיד שייטב איתו יותר ויוריד ממנו מעמסה כבדה.
    בעמדה מס 10 ישחק קרוס שרק אינייסטה עושה זאת טוב ממנו בעולם וככה נקבל קישור אדיר של -

ק?דירה,שווייני,קרוס,אוזיל(שמאל),מולר(ימין) כקישור מאחורי גומז.

גם בהגנה אם אפשר להפסיק לספר את בדיחת חור סאקר ולייצבה עם -

נוייר;להאם,הומלס,בואטנג\באדשטובר(קרישהוף),שמלצר(באדשטובר)

8. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

אני בעיקרון מסכים איתך (למרות שלדעתי רויס צריך להיות בהרכב, ובאדשטובר הרבה לפני בואטנג ברוטציה), אבל קירחהוף בלם מחליף? יש את וולשיד והוודס ולדעתך קירחהוף מחליף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx?

9. dudi Member

צודק זה נכון לעכשיו הכוונה שלי היתה יותר קדימה לכיוון זמן הטורניר עצמו אז נכון להיום באדשטובר פצוע וקריכהוף לא הוכיח דבר ברמות הגבוהות.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הוודרס בתור מגן שמאלי בדיחה עצובה.
    קסטרו, יוונג, בואטנג, ראוש, יאנשקה בסדר הזה עדיפים בהרבה, אבל לאוו עיוור.
    גם העובדה שיש לנבחרת שני חלוצים בלבד עדיין לא מובן.
    סבבה, אתה לא מרזיק מקיסלינג ואתה לא סובל את קוראניאז תן לשחקנים צעירים כמו פטרסן הזדמנות, לבטח במשחקי ידידות. כי רוייס וגוצה הם לא חלוצים.

חוץ מזה שהמשחק אתמול מלמד שלאוו לא רוצה ללמוד. ההגנה ומשחק הקישור ההגנתי זה חור אחד גדול. נבחרות כמו איטליה או ספרד ימשיכו לנצל את זה ולאוו, הוא כנראה לעולם לא ילמד שטוטאל פוטבול זה רק למשחקי מחשב.

11. aloneli Member

גם לי אין מושג למה מאמנים ממשיכים לשחק עם הוודס בעמדת המגן,ועוד הפעם מגן שמאלי.כמו שרוזנר כתב יש מספיק אופציות טובות של שחקנים שמכירים את העמדה טוב יותר וגם הרשימו בה.אחד כזה הוא בואטנג שישב על הספסל.
    יש גם עדיין התעקשות על מרטסקר למרות שהוא חלש משחק אחר משחק.עכשיו שבאדשטובר פצוע זה הזמן לתת להוודס לשחק ואם לא אז בואטנג בטח בלם הרבה יותר טוב.

עדיין יש בעיה במרכז המגרש,קדירה הוא לא קשר אחורי גם אם יש כאלו שחושבים שכן.גם בריאל הוא לא משחק כקשר אחורי אמיתי וגם בנבחרת.קדירה חייב איתו מישהו שיישאר מאחורה כמו שיש לו את צ'אבי אלונסו בריאל,הבעיה היא שבנבחרת אין אחד כזה.בתכלס קדירה הוא הקשר ה"אחורי" היחידי שיוגי באמת מחזיק ממנו והאמת שכרגע אין קשר אחורי גרמני ברמה עולמית.אז לדעתי במצב כרגע שוויני וקדירה צריכים כן להמשיך לפתוח ביחד רק שקדירה צריך לשחק כמו קשר אחורי ולא כמו חלוץ שני והוא כן יכול לשחק כך כמו שהוא עשה בעבר.

לגבי פיטרסן זה מוקדם מאוד לשים אותו באותו משפט עם קיסלניג.אם יוגי יזמן אותו לפני קיסלניג אז הוא עוד יותר יגרום לי לחשוב שהוא איבד את זה.

12. סדרו קייטע Member

יש את האחים בנדר, לא? או שאני טועה והם לא קשרים אחוריים?

תקן אותי אם אני טועה, אבל עמדה אחת שבה הגרמנים באופן מוזר משהו באמת לא מייצרים שחקנים, זו עמדת ה"חלוץ הקלאסי", ה"9", אם נגדיר את זה כך. מלבד קלוזה בגיל 35 וגומז (שגם הוא בעצם ספרדי, בוא נשים דברים על השולחן. סתם, סתם) פשוט אין לה שחקנים בעמדה הזו. די הזוי ששחקן מביך כמו קאקאו שיחק בנבחרת כמו גרמניה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/13
  13. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

6 דקות של תענוג צרוף:

14. aloneli Member

כן שני האחים זומנו לסגל במשחק נגד צרפת ולארס בנדר אפילו נכנס בדקות הסיום.העניין הוא שיוגי ממש לא מחזיק מהם ומעדיף לעלות עם קרוס וגונדגאן מאשר אחד מהם למרות שזאת לא העמדה הטבעית שלהם.
    האמת שכרגע גם אני לא מתלהב מהם כל כך ואפילו לדעתי בקבוצות שלהם יש שני קשרים אחוריים גרמנים טובים יותר ומנוסים יותר.לשניהם יש המון פוטנציאל אבל הם רחוקים מאוד מהרמה של קדירה.

אני לא חושב שהבעיה היא בקדירה כי הוא הראה בעבר שהוא קשר אחורי טוב.מה שאני חושב שמה שעובד בריאל לא עובד בנבחרת.בהנחה שקדירה משחק בלי קשר אחורי כמו צ'אבי אלונסו שמאפשר לו לשחק הרבה יותר קדימה,הוא צריך להישאר בתפקיד קצת יותר אחורי ולתת עבודה של קשר אחורי אמיתי.

לגבי עמדת החלוץ.יש את קיסלניג שהוא בכושר נהדר העונה ולא מקבל צ'אנס נוסף בנבחרת.עם גומז וקלוסה זה כבר 3 חלוצים מעולים על עמדה אחת כך שאני לא רואה פה בעיה.האמת אני לא חושב שיש כרגע נבחרת שיש לה חלוצי 9 איכותיים יותר,אולי הולנד גם לא בטוח.

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך בדיוק גומז ספרדי?

מצב נושא:
הנושא נעול.