מילאן עברה בצדק בסופו של דבר בסיכום שני המשחקים. פרגוסון עשה טעות שלא עשה חילוף כבר בפתיחת המחצית, מה הוא לא ראה שהקבוצה שלו לא מתפקדת ומילאן שולטת בכדור למרות שגם ליונייטד שלישייה במרכז המגרש? כריסטיאנו רונאלדו, ווין רוני וראיין גיגס, השלישייה שהביאה את יונייטד לחצי גמר ליגת האלופות, והשניים האחרונים היו נהדרים במשחק הקודם, שכחו להגיע לסאן סירו. פרגוסון הלך עם הראש בקיר והפסיד בצדק, מגיע גם כפיים לאנצ'לוטי שהדריך נכון את השחקנים שלו. מילאן יכולה להשכיח את פתיחת העונה הגרועה שלה ואת העונה הבינונית בליגה, אם תזכה בתואר, ותנקום באותה ליברפול. מילאן הראתה אתמול איך משחקים כדורגל לפי הספר. ההוכחה הכי גדולה שלי מהמשחק אתמול: גאטוסו הקשר האחורי הטוב בעולם.
השנה הזאת אדומה: מילאן נגד ליברפול שוב באתונה הפעם ולא באיסטנבול הן אוהבות את המזרח התיכון כנראה, הפועל רמת גן מעיפה למכבי חיפה בעיטה בתחת, הפועל תל אביב בגביע רחוק מגיעה, ואולי סביליה או אוססונה יקחו את גביע אופ"א, האדומים האלה פשוט מנצחים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx, היה חסר אולי גם שהפועל חיפה היתה עוברת את אשקלון וזאת היתה חגיגה לכרישים ולשטן.
אני לא רוצה להכנס לדיון אבל DER KAIZER התבלבלת בין SKIMEN ל-BERCIK, BERCIK אמר שלמילאן אין התקפה חוץ מקאקא לא SKIMEN, ברצלונה אתם לא קבוצה אני תמיד טענתי, גם עם להמן לא היה מקבל אדום לא הייתם זוכים באלופות, אתם מזליסטים זה מה שאתם, והמזל נגמר לקבוצה ה"שמחה" וההתקפית שלכם, עם שחקנים כאלה ואתם לא הצלחתם השנה בניגוד לשנה שעברה, ברצלונה אתם תופעה חולפת זהו זה זה מה שאתם חח.
ברצלונה שנה שעברה הייתה קבוצה מושלמת,עצם זה שהם באו לסן סירו והחזיקו בכדור יותר ממילאן ושלטו במגרש בפרקים גדולים מהמשחק ולמעשה ניצחו בצדק, כבר מראה על זה. כולנו ראינו אתמול כמה קשה לבוא לסן סירו ולשלוט במגרש ולהכתיב את הקצב,אין דבר כזה כמעט.
טוב, אז אתמול במחצית בקשתי מהשחקנים שלא יתגוננו במחצית השנייה וחוץ ממספר דקות שיונייטד הייתה במשחק, מילאן שלטה ללא עוררין ואפילו הבול עץ הבקיע את השלישי וסגרנו עניין. כמו שאמרתי במחצית-ללא ספק המשחק הטוב ביותר שלנו השנה, לא זכור לי מתי שלטנו ככה במשחק ומתי סגרנו קבוצה בצורה כ"כ מושלמת. קאקה ממשיך בכושר המצויין שלו לאחרונה, בדיוק ברגע האמת שמילאן זקוקה לו כ"כ, כנ"ל סיידורף שהתעורר לחיים מאז רבע הגמר מול הגרמנים וגם פירלו הנפלא וגאטוזו שהיה מספר 1 אתמול על המגרש לטעמי. בהתחלה מאוד פחדתי שהחסרון של מלדיני יורגש במשחק, אבל לשמחתי הוא לא הורגש בעיקר בגלל שיונייטד לא הגיעה למשחק ובעבודה ההגנתית הלא רבה שהייתה לקלאדזה אתמול הוא היה בסדר גמור. היחיד שאכזב אותי בהגנה היה אודו, הוא חייב לעבוד על ההרמות שלו ברחבה, לפעמים זה נראה שהוא בועט ולא מסתכל בכלל לאן הכדור נבעט. אבל חוץ מזה, אין לי שום טענה לאף שחקן ואין לי ספק שאם נציג גם משחק דומה מול ליברפול, הגביע הפעם יהיה שלנו. מה שבטוח-הגמר של לפני שנתיים לא יחזור על עצמו, גמר כזה זוכים לראות רק פעם בחיים.
אני לוקח את אודו ינקולבסקי וקאקא לאינטר תקחו את רקובה בורידיסו וסמואל ואדריאנו, זה הוגן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
ממש. תופעה חולפת. 3 שנים ברצף (או 4) אלופת ספרד. עפה בפוקס עננננק לליברפול והיא אלופת אירופה של שנה שעברה. קודם תסתכל על המנצ'סטר שלך (איי אני כל כך מקווה שהם יפסידו את האליפות או את הגביע) שבניגוד לברסה, היא נותנת עונה אחת טובה, 5 עונות בצורת בין מילאן לברסה באמת שאין מה להשוות. אלה שתי קבוצות שאני פשוט חולה עליהן, כדורגל יפה מאוד שכיף לראות, מילאן הרבה יותר ווינרית על זה אין וויכוח. אבל איך הצלחתם לדחוף את האמא של ליברפול לא הבנתי. מתוך 3 שנים הם הגיעו פעמיים לגמר (פעמיים שהיו מאוד בפוקס). מה הם עשו לפני?!
תראה הם לא זכו באליפות מ-1990 אבל יש להם 18 אליפיות אנגליה, 6 גביעים אנגלים, 5 גביעי אלופות, 3 גביעי אופ"א זה ענקית כדורגל לא פחות ממילאן, מעניין מה יהיה בגמר, סטיבן ג'ררד הוא ממש מלאך כזה ווינר, נכון לא משחקים יפה כמו ברצלונה ומילאן, אבל גם ליברפול ווינרים לא קטנים.
קבוצה שלקחה אליפות אירופה אחת בניגוד למילאן ב10 שנים, לא ווינרית. למרות שיש לומר שהגביע של ליברפול היה מרשים והוכיח ווינריות, אבל הברק לא מכה פעמיים. ומילאן הרבה הרבה יותר ווינרים. על מה אתה מתווכח עדיין לא הבנתי. השנאה שלך למילאן לא עושה לך טוב
עד לפני 4-5 שנים ליברפול היתה הקבוצה הכי לוזרית באירופה ביחד עם ברצלונה ואינטר. תוך 5 שנים הגלגל התהפכך, זה הכדורגל.