עצם העובדה שאני אוהד יובה לא מונעת ממני לדבר גם כאוהד כדורגל נייטרלי וכאוהד כדורגל איטלקי. מילאן מייצגת את איטליה,אינטר לדעתי לא בדיוק,אבל זה סיפור אחר. כל אוהד נייטרלי נהנה היום ממילאן,ובלי קשר ליובנטוס אני סך הכל עדיין נהנה מהמשחק הזה,כדורגל.
משחק מדהים, אין לי כח לפרט הרבה, אז אני אציין שגאטוסו שחקן ענק, סיידורף מופיע ומתפקד כשצריך, קאקא השחקן הטוב בעולם (שמראה לרונאלדו מה זה לתפקד בזמן אמת, מה שקאקא עשה במשחק החוץ באולד טראפורד, בעוד רונאלדו לא עשה בסן סירו) ומילאן קבוצה של ווינרים, קבוצה שמורכבת משחקנים שפשוט קורצו מחומר אחר, כזה שאין להרבה קבוצות ו/שחקנים אחרים, שהברכיים שלהם לא רועדות כשהם יודעים שהכל תלוי בהם, קבוצה מדהימה פשוט, וכל המוסיף גורע.
מילאן נתנה מחצית ראשונה מהסרטים, באמת פשוט כדורגל מושלם! הנעת כדור מושלמת בין כל השחקנים בהתקפה כמעט, מהלכי כדורגל מצויינים וגולים יפים. הגיע למילאנזים הים בידיוק כמו שהגיע אתמול לליברפול. אין מאושר ממני לראות את פרגסון, רוני רונאלדו ושאר השחקנים האלה עפים מאירופה בצורה הזאת. ועל הדרך גם מילאן חביבתי באיטליה עולה לגמר! מ-ו-ש-ל-ם!
מילאן לא אפורה. היא פשוט משחקת על מה שהיא צריכה. כולם נזכרו היום כמה סיידורף שחקן גדול, אף אחד לא זכר לציין איך שלוש עונות אנצ'לוטי דוחף אותו אחורה ומדכא כל כישרון יצירתי שלו. מילאן עולה לחלוטין בצדק אחרי שהייתה פשוט טובה יותר בשני המפגשים שלה מול יונייטד, זה לא בהכרח מעיד על איכות קבוצה כמו מוכנות, אבל מילאן בהחלט יכולה ללכת עד הסוף מול ליברפול, הרבה יותר מאשר היא הייתה יכולה מול צ'לסי לו זו הייתה עולה, כי שתי הקבוצות נמצאות פחות או יותר באותו מעמד העונה, ועם איכות די זהה של שחקנים, אולי אפילו עם עדיפות למילאן.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אין מה להגיד.. למיאן הגיע לעלות לגמר בלי שום צל של ספק. הגשם,הפנדל,המצב של פלטצ'ר..אלה רק סיבות קטנוניות שלא באמת ראויות. .יכולת איומה של מנצ'סטר היום שנגרמה על ידי "גראנדה גראנדה מילאן". אני לא זוכר שראיתי משחק כל כך גדול של מילאן מאז ומעולם. הם ניצחו את הקבוצה הטובה בעולם העונה וגרמו לזה להיראות כל כך קל, למרות שלאף אחד מאיתנו אין באמת מושג עד כמה שזה היה קשה.. בקיצור, מילאן הייתה היום מדהימה, כל הכבוד לרוסונרי ולאוהדים שלה. מחזיק לכם אצבעות בגמר.
מנצ'סטר היו חלשים היום ומבחינתי זה בלט יותר מהגדולה של מילאן, איש המשחק הוא ללא ספק גטוסו, אבל אני לא בטוח שלא הגיע לו צהובים לפני הצהוב שהוא קיבל, אבל מה זה משנה? חשוב שהוא ישחק בגמר, כל תואר שג'רארד מניף מוריד לי שנה מהחיים
דבר ראשון, אנשים יכולים להלל את אנפילד כמה שבא להם. לי טוב עם הסאן-סירו שלנו. כל תיקול של גאטוזו ואמברוסיני, כל הגבהה שדידה לקח, כל מסירה טובה של סיידורף או קאקה - שאגה אדירה כאילו נכבש שער בדקה ה-90. הדחיפה של הקהל הייתה היום כל כך משמעותית... כשמילאן בשיא שלה, אין קבוצה בעולם שיכולה עליה (גם אם היפותטית הקבוצה שבאה מולה נמצאת בשיא שלה). במפעל גביע הכל יכול לקרות. אבל ככה? עונה אחר עונה ובכאלה תצוגות? אימפריה. דידה עם הדחיפה של הקהל היה שקט ועשה את שלו נסטה וקלאדזה בעבודה חלקה ניקו את כל הכדורים שנכנסו לרחבה אודו (ענק!!!) ויאנקו גם כן שרפו את הקווים כמו שצריך גאטוזו - איש המשחק. תקראו לו בריון, תקראו לו כסחן, תקראו לו מלוכלך - זה השחקן עם הכי הרבה נשמה כיום בכדורגל העולמי. פשוט אין דברים כאלה. הצורה שבה הוא דחף את השחקנים, הפחד שהוא משרה על שחקני היריבה (רונאלדו הרגיש את זה טוב מאוד), השאגה הזאת שהוא הוציא ברגע שהוא הוחלף - הבחור רוסונרו בדם. ועוד לא דיברתי על זה שמבחינת כדורגל היה לו משחק על גבול השלמות. תיקולים מושלמים פעם אחר פעם אחר פעם. פירלו ואמברוסיני היו פחות דומיננטים מבדרך כלל, אבל עוד פעם - ראיית המשחק של פירלו זה דבר שלא רואים הרבה. אני לא זוכר כמות חטיפות כל כך גדולה במשחק יחיד. טוב לי לראות את אמברו עם סרט הקפטן... שקט, רגוע, לא נלחץ (תישאר!!!) סיידורף - כמה שהוא עגלה בליגה, כמה שכולנו (אוהדי מילאן) מתים לראות את גורקוף מקבל את הדקות על חשבונו, ובכל זאת - גאון. טאץ' לא מהעולם הזה. בא ונותן את כל מה שיש לו בדיוק בזמן הנכון. במשחק הכי חשוב, ברגעים הכי חשובים, הוא בא, עושה את שלו ומוריד את הלחץ מריקי. קאקה - היה מרגש לראות אותו מרים את הקהל אחרי עוד פעולה גדולה שלו... השחקן הכי טוב בעולם. נקודה. אינזאגי... לא עשה כלום ובכל זאת, חולה על השחקן הזה. כשהוא איתך אתה אוהב אותו, כשהוא נגדך הוא השחקן השנוא עלייך. מילה טובה גם לג'ילא על הגול (השער השלישי היה זה שהוציא ממני את השאגות הכי חזקות, אך ורק בגלל שזה ג'ילארדינו) וכמובן גם לאנצ'לוטי הנקמה בדרך. אנחנו קבוצה טובה יותר, בגמר הקודם היינו טובים יותר והם גנבו ממנו את הגביע. הגיע הזמן להחזיר לנו את מה ששייך לנו. גראנדה מילאן - עד המוות!
פשוט מדהים! תודה לגאטוסו, תודה לסיידורף, תודה לקאקה, תודה למילאן על משחק מדהים ועל שהדיחו את היריבה הכל כך שנואה שלנו... מה שכן אם רף הפסימיות שלי לגבי הדרבי בשבת היה גבוה עכשיו הוא קופץ בעשרות מונים, מנצ'סטר יונייטד יבואו כל כך רעבים מולנו ואנחנו עוד בלי בארטון...
כל הכבוד למילאן, אותה אני יעודד בגמר, למרות שאני לא אוהב אותה, כי פשוט לשחקנים גדולים כמו מאלדיני, גאטוסו, קאקה, סיידורף מגיע הגביע... ועל ליברפול אני ממש לא מת. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx שוב חבל, היה לי בטחון מופרז לקראת המשחק הזה ואין לי מושג למה. נראה לי בגלל שחשבתי שזאת הולכת להיות עונת הטראבל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx אחרי ה2-0 השחקנים ניסו ולא הצליחו למרות שהיו כאלה שלא ניסו בכלל. וכל הכבוד לפלצ'ר שהיה היחיד שבא מעמדת המגן הימני ונלחם וכל כדור הוא ניסה להרים... בקיצור השחקנים שלנו לא הגיעו לסאן סירו... אין מה להגיד, ואני מאוכזב מאד מרונאלדו, אבל אני מבין אותו... כי אחרי העונה האדירה הזאת עם כל העומס נגמר לו כבר הכוח... יש לי תחושה שמילאן הולכת להתפוצץ על ליברפול... (בלי לנחס) אגב, הגמר ב23 במאי?
מנצ'סטר יונייטד עשתה בדיוק את מה שצ'לסי עשתה אתמול - היא באה למשחק, אבל לא בהכרח כדי לשחק. בדיוק כמו צ'לסי, היא רק באה לשחק בצורה חזקה וצינית, שהמטרה היחידה היא להרוג את הזמן. בדיוק כמו במשחק אתמול, בסופו של דבר שער החובה נכבש. ובדיוק כמו במשחק אתמול, אחרי שהשער נכבש, פתאום היה קשה לבוא ולשחק כדורגל, אפילו שלפתע כן צריך לשחק. הסיום, בדיוק כמו במשחק אתמול, לא הלך עם הרעים. מילאן שיחקה בצורה מצויינת. היא פשוט ידעה מה היא עושה על המגרש. היא הייתה מרוכזת וחדה והיא הפעילה לחץ בצורה עיקשת ונבונה. אני לא זוכר מתי קבוצת כדורגל הצליחה להפעיל לחץ כל כך גדול במשך משחק שלם. מלא טוענים שהקבוצה הזאת זקנה, אבל היום השחקנים שיחקו כמו איילים צעירים. מילאן פשוט ניצלה כל כדור שמנצ'סטר יונייטד איבדה (או יותר נכון, מילאן גרמה לה לאבד) והפכה את זה למצב מסוכן עבורה. אלכס פרגוסון שגה בגישה שלו למשחק. כמובן שאי אפשר להאשים אותו, כי כולנו יודעים את זה עכשיו, בדיוק כמוהו. אף אחד לא יכל לדעת את זה לפני זה. אחרי הכל, באופן החשיבה הכללי, אני די הצדקתי אותו בדיון של מנצ'סטר יונייטד. במהלך המשחק, גאטוסו פשוט הרג את רונאלדו. אני חושב שכאן אלכס פרגוסון היה צריך לתת הוראה לרונאלדו לשחק כמה שיותר קרוב לקו וכמה שיותר קרוב לשחקן הכי אחורי של מילאן. ככה הוא היה מאלץ אץ גאטוסו לרדוף אחריו עד לשם, מרכז השדה של מילאן היה מתערער מעט ואולי מנצ'סטר יונייטד הייתה יכולה ליצור יתרון במרכז המגרש, ממש כמו במשחק הראשון. בשורה התחתונה, מגיעות למילאן כל המילים הטובות. ההדחה של מנצ'סטר יונייטד הכאיבה לי, אבל התנחמתי בעובדה שהאהודה עליי הודחה בידי מישהי שראויה לכך. בהצלחה למילאן במשחק הגמר. אני אחזיק לה אצבעות.
[רטינה ממורמרת] כוסעמק, כוסעמק, כוסעמק, הם גנבו לי את החלום! זו הנקמה שלנו, לא של מילאן! איך לעזאזל לא שמנו לליברפול שמינייה?! מדובר בקבוצה איומה, שב- 3 מתוך 4 משחקים מול ברצלונה וצ'לסי הייתה רעה וברביעי הפסידה. איך איבדנו לחבורת הנגרים הזו את ההזדמנות המושלמת להביא למנוחה את שדי אתונה? הרי עוד בפריז אמרתי שזוהי המטרה לעונה הזו. ונגד כל הסיכויים - למרות החלטות בית משפט, קבוצה מזדקנת ונטולת התקפה (פרט לקאקה), והגרלה - ברצלונה יכלה לפגוש את מילאן בגמר הנכון. זה פשוט החזיר בי את דכאון ההדחה. למה דווקא ברגע ההוא ברצלונה איבדה עשתונות לראשונה מזה 3 שנים? [/רטינה ממורמרת]