גרנדה מילאן מפרקת את יונייטד בדרך לאתונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏30/4/07.

1. Igi Member

היינצה, בראון ואוש'ה לא שחקני הרכב קבועים ביונייטד..אז מן הסתם הם לא ראויים לרמות האלה.

בקשר לפלטצ'ר אני חולק עליך, כי הוא בכל זאת נתן משחק ענק באולד טרפורד ואתמול הוא נגרר ליכולת החלשה של כולם ובכל זאת היה לטעמי הכי פחות חלש. אבל בכל זאת, מנצ'סטר עדיין צריכה את החיזוק של קשר אחורי נוסף(מישהו אמר הארגריבס?) כדי להצליח להתמודד במשחקים שפרגי צריך שלישייה חזקה בקישור.

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/07
  2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להוסיף באמת על המילה הטובה שנאמרה פה על קאקא.לא יהיר ולא שוויצר,קאקא בא ועושה את העבודה כמו שצריך בלי סרטים של נייקי על הראש,בלי פרסומות מתוקשרות ובלי נעלי זהב.קאקא יזכה השנה בשחקן העונה באירופה,לא משנה מה יהיה בגמר(ככה צריך להיות לפחות) ובצדק.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אושר עילאי לראות את הקבוצה שלך מפתיעה אותך כל פעם מחדש, אני עדיין חושב שג'ילא צריך לעזוב ושאנצ'לוטי עושה יותר מידי טעויות ואני גם היום לא שוכח את אותו ערב באיסטנבול (וזו רק דוגמא אחת) אבל יש לו הזדמנות לתקן ולו במקצת ולהחזיר את הגביע שהנבלות גנבו לנו.

לצערי ראיתי רק מהדקה השבעים אז ככה שאני מחכה לשידור החוזר הקרוב שאני אוכל לתפוס כדי להנות קצת ממילאן שלי וכמה אני שמח עכשיו שיש לי גם חולצה של הגדול מכולם שאני מקווה שיפרוש בסוף השנה עם הגביע שכל כך מגיע לו.

ומשחקני מילאן, מאנצ'לוטי אני מתחנן. ב-23 במאי אני מבקש רק דבר אחד כמו כל אוהד מילאן על כדור הארץ וזו נ-ק-מ-ה! הלילה ההוא לא מפסיק לרדוף אותנו, הוא תמיד נמצא שם להזכיר לנו ויותר מכל הוא פצע פתוח מדמם שאנחנו חייבים לסתום אותו וזאת אפשר לעשות רק על ידי נקמת דם. חייבים לחסל את ליברפול!

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

איגור, את האמת, האם לפלטצ'ר היה איזה שהוא סיכוי להגיע למנצ'סטר יונייטד בלי לעבור דרך מחלקת הנוער שלה? פלטצ'ר שחקן פרמיירליג לא רע, כמו ג'ונתן גרינינג ורבים אחרי מהנוער של היונייטד שלא הצליחו, לפלטצ'ר פשוט התמזל המזל. שחקן ברמה של צ'מפיונס ליג הוא לא.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יניב, הגיע הזמן שתשנה חתימה. מה שקארלו עשה במילאן אף מאמן אחר לא יעשה.

6. Andrea21 Member

לא מבין מה יש לכם נגד קארלו,אני חולה על המאמן הזה,אולי אף אחד לא זוכר,אבל ב5-6 שנים לפני שהוא בא מילאן הייתה איומה ונוראה,הפך אותנו לקבוצה הכי טובה באירופה ב5 שנים האחרונות,אז חבר'ה,די להיות מפונקים,יש לנו מאמן גדול וקבוצה גדולה.

דרך אגב שיניתי תשם(זאת אומרת שינו לי)סוף סוף!
    הייתי תקוע עם השבה הבוגד הזה!לא עוד!

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/07
  7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

החתימה תשתנה אבל לא בגלל זה. עשיתם מאנצ'לוטי יותר ממה שהוא, עם הסגל שהיה לו הוא פישל יותר מידי ואם יקרה הנורא מכל אני דופק נפקדות, קונה כרטיס למילאנו ומפטר אותו אישית.

הוא חייב להחזיר לנו את הגביע, נקווה שהוא לא יפשל שוב.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הוא לא היה שם על המגרש בגמר ההוא כדי למנוע את השיגעון המטורף שקרה בכמה דקות. מילאן שלטו לפני ואחרי, אך היה ביש מזל ענקי. העונה מילאן הצעירו סגל, ולקח זמן להכנס לעניינים, אך בסוף הוא חיבר את הפאזל, ועונה הבא יגיעו עוד שחקנים. עם הנהלה כזאת הכישלון יכל להיות גדול יותר. קארלו מתאים למילאן כמו כפפה.

אנחנו איתכם.

9. אבו Member

דבר בשם עצמך סלע.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שאני אומר אנחנו, אתה אמור לנחש שאני לא מדבר בשמך (מתי דיברת בשמך?) מדבר בשם אוהדי הכדורגל הגרמני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

11. אבו Member

רוזנר אוהד ליברפול. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רוזנר סתם בוגד, הוא בכלל אוהד הולנד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. Barcik Member

סלע, יש מעט דברים מרגיזים יותר בעולם משמאלנים נטולי ציניות.

בקיץ האחרון סימנתי מטרה רצינית לחלוטין העונה: 0-4 ומעלה בגמר באתונה על מילאן. מעבר לכך, כתבתי בטור שלי שזו בדיוק צריכה להיות המטרה גם של רייקארד כדי להחדיר מוטיבציה בחניכיו. אני סוחב את החלום הזה מעט לשנה, ותאמין לי שכאשר בית המשפט החליט שמילאן לא תשתתף בליגת האלופות ברצלונה הייתה הפייבוריטית מבין השתיים להגיע ליוון. אבל אני דבקתי בחלום, ועכשיו אני רואה שהוא היה יכול וצריך להתגשם.
    עכשיו אני בוכה על כך שברצלונה הפסידה לעצמה מול קבוצה נחותה בכמה רמות ולא הצליחה לממש את החלום שלי. זכותי המלאה לעשות זאת, על כמה וכמה כאשר זה מלווה במנות מוכרזות של ציניות.

פרט לכך, לא כתבתי דבר פרט לעובדות בהודעה: מילאן הגיעה לגמר כנגד כל הסיכויים (שוב, כולל החלטת בית משפט), החלוצים שלה בינוניים עד רעים, וליברפול שיחקה רע בנוק-אאוט. לא אמרתי בשום שלב שלא הגיע להם לעלות בשמינית גמר, משום שברצלונה הצליחה לשחק רע עוד יותר.
    עכשיו אתה מוזמן להתבכיין וכיאה לשמאלני מוצלח לקבל ברצינות מוחלטת דבר שנאמר עם מלוא חופן הסרקזם ובמרירות יהודית. היציבות של ליברפול היא בעיקר ביכולת לא לקחת אליפות מזה 93 שנים. ולברצלונה היו 3 חצאי גמר בעשור הזה. לא שזה הישג כביר, אבל גם הקבוצה בזמן הזה הייתה לרוב בינונית ומטה.

14. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אגב אני חושב שזה די ברור שליברפול "תארח" את הגמר.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אתה צודק, אבל ככה נקבע בהגרלת הרבע, אז אם עולה מהדברים שלך רמיזה לכך שמשהו מכור מראש אתה טועה.