גרמניה גוברת על הולנד

Discussion in 'פורום יורו 2012' started by cazzo, Jun 12, 2012.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אלכס, שום דבר. אתמול הוא השתיק אותי אני מוכרח להודות.
    אני תמיד אמרתי שהוא החלוץ מטרה הכי טוב שהיה לגרמניה בעשור האחרון (לא פלא שחושבים מאיזה בית ספר הוא הגיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx ), אבל אחזתי בדיעה שמירו יהיה טוב יותר למשחק הקישור הגרמני, בגלל שהוא טוב יותר בלהחליף מקומות עם פולדי ומולר. בדיעבד איך ששני האחרונים נראים לא בטוח שזה היה פיתרון טוב ומריו היה אתמול ה MVP ככה שהוא הוכיח שמקומו בהרכב.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

1) אני מצטרף לדעה של איתי על נייג'ל דה יונג: אני חושב שהוא היה אתמול מהשחקנים הטובים במגרש ובלעדיו זה ככל הנראה היה גם נגמר בתבוסה אתמול לטובת הגרמנים. מעבר לכך, הוא נמצא בקבוצה כמו מנצ'סטר סיטי בצדק רב. למי ששכח, דה יונג, היה הקשר האחורי ההגנתי הטוב ביותר לפני שנתיים בפרמיירליג ורק פציעה ארוכה ויכולת טובה של גארת' בארי מנעו ממנו להמשיך להיות כזה גם העונה. נכון, הוא לא כדורגלן אסתטי בלשון המעטה, בוודאי לא כדורגלן הולנדי "טיפוסי", אבל בדיוק בגלל זה הוא כל-כך חשוב עבור הנבחרת ההולנדית: הקשיחות, האגרסיביות והתיקולים המצוינים הם ערך מוסף וקריטי למדי בנבחרת הזו, בוודאי כאשר החלק האחורי נראה כמו שהוא נראה. החוליה החלשה האמיתית באמת בגזרה זו הייתה מארק ואן בומל והיה אפשר לראות זאת היטב בכניסתו של רפאל ואן דר וארט.

2) אתמול בדיון דובר (כמעט) אך ורק על הנבחרת ההולנדית. מהצד השני קיבלנו נבחרת גרמנית שלא רק מוכשרת בטירוף בכל העמדות על המגרש, אלא גם תלכיד קבוצתי, מסודר ומאורגן למדי - ואלה הדברים שבאמת עשו את ההבדל. עם זאת, אני לא חושב שראינו אותה במשחק גדול מדי, ברור שאפשר לצפות ממנה ליכולת הרבה יותר גבוהה ועקבית במהלך המשחק, אבל אולי זה בדיוק מה שיעשה את ההבדל עבורה לעומת הטורנירים הקודמים בו היא לטעמי הגיעה לשיא שלה מוקדם מדי.

דבר נוסף הוא שאני פשוט לא מצליח להבין זה מדוע לוקאס פודולסקי ממשיך לפתוח בהרכב של יואכים לב? אני כבר לא חושב שהוא מתאים לסטנדרטים של הנבחרת הזו, לפחות לא כשחקן הרכב באגף השמאלי. אתמול הוא היה מאוד אנמי ולא הורגש בכלל. לעומת זאת, מחכים כשרונות אדירים על הספסל כמו מריו גצה ומרקו רויס שיכולים בקלות לרענן ולשדרג את המערך הטקטי בחלק ההתקפי של הנבחרת הגרמנית באמצעות חילופי מקומות עם מסוט אוזיל ותומאס מולר האינטיליגנטים.

Last edited: Jun 14, 2012
  3. Raulito Madridista

את המשחק הראשון כלל לא ראיתי- מסיבת בריכה בבסיס, בכל-זאת. אבל את המשחק השני דאגתי לא לפספס, אל חשש.

ועכשיו לעניין -
    שמעתי שכריסטיאנו היה נוראי. הזוי שפפה הבקיע(ממעט לעשות זאת גם ביחס לשחקני הגנה) וכריסטיאנו עדיין מחפש את עצמו. טוב, הוא שומר את היבול למשחקים הבאים... פורטוגל צריכה להיות מודאגת מהקלות בה היא איבדה יתרון של שני שערים. מצד שני(תרתי משמע) נאני גילה שיפור ניכר. יהיה מעניין לראות מה דנמרק תוכל לעשות מול גרמניה.

לגבי המשחק השני - אני בכל-זאת התאכזבתי, קיוויתי 'לקצב אש' ושתי הנבחרות שיחקו בנמנום מתמשך. גרמניה נהדרת בראשות שוושנטייגר עם שני בישולים פנטסטיים, כל כדור למקום הנכון, חילופי מקומות וגומז מצדיק את האשראי וסותם פיות בענק - רק חסרה לי קצת מהירות. האמת שזה היה נראה לא כוחות, לא שגרמניה הייתה קרובה ל-3:0 אבל הולנד הייתה מיואשת. כשואן-פרסי הבקיע זה היה מאוחר מידי. במונדיאל הקודם העובדה ששניה קשרים האחוריים של הולנד כלל לא עוברים את החצי לא פגעה בנבחרת, והפעם כן(ואני לא חושב שיש מאמן שהיה משחק נגד גרמניה עם דה-יונג ו-ואן-דר-וארט כלומר רק קשר אחורי אחד). ואן מרוייק שילם ביוקר על האמון באפלאיי אבל גם השאר היו צריכים לתת יותר. סניידר למשל עם שני משחקים נוראיים. רובן הציג הרבה פחות מהסטנדרט שלו אבל בדקות ששיחק במרכז היה לא רע ולטעמי גם אתמול היה סביר ביחס לחבריו.

Last edited: Jun 14, 2012
  4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לא אמרת שתוותר על המסיבת בריכה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    חבל, איכזבת... :aaa021:

5. aloneli Member

דווקא ממה שזכור לי הוא אמר שהוא יפספס את הראשון ויצפה במשחק השני ככה שהוא עמד במילה שלוhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx