גמר ליגת האלופות 2017: יובנטוס וריאל מדריד רוצות להיות המלכה של אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏3/6/17.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

התמונות של שחקני ריאל בורחים בהטעיה מהצלמים כדי לחגוג עם הקהל זה אחד הדברים הביזאריים שראיתי לאחרונה בכדורגל.

2. riquelme1 Member

אני לא סובל את ריאל. אבל החייאת, לא מעניין אותך, לך תראה ליגה אוסטרית.

ליגת האלופות היה ונשאר, המעניין והיפה בעולם.

Ever Banega, WellNeverDie, yonmu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. DRORIKO Member

עם ההודעה שלך לא היתה לי בעיה(למרות שאפשר להתווכח על זה),היתה לי בעיה עם זה שהגיב לך. הודעה הזויה לגמרי
    אגב היגוואין בכלל בתקופה נוראית. נקווה שיחזור לעונה הבאה FRESH

4. קשר שמאלי Member

היגוואין לא לוזר ולא ווינר, הוא פשוט חלוץ לא מספיק טוב. בנזמה המושמץ רמה מעליו

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/17
  5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הוא חלוץ נהדר שלדעתי עולה בכל פרמטר על בנזמה, בין הטובים בעולם ללא ספק.

Ever Banega אוהב/ת את זה.
  6. Ever Banega Member

וואי ממש נמאס לשמוע אתכם אומרים את זה, אם אתם לא אוהבים אתם לא חייבים לראות.
    אני נהנה מכדורגל איכותי, אם מה שעושה לכם את זה זה שכל שנה זוכה אחרת לכו לליגה השביעית ברוסיה בכדוריד אולי תהנו יותר.

7. Dayatso #BlackAndWhite#

אני רק זוכר שהדיכאון היחיד שלי בכל המסלול של יובה העונה היה שריאל היא היריבה בגמר.

ההיסטוריה לא משקרת, הקבוצה הווינרית בתולדות המפעל נגד הלוזרית בתולדות המפעל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  8. aviran11 Member

לא כתבתי מעולם שהוא פלופ, אלא שהמחיר ששולם עליו הוא שערורייתי.

זכותך לחשוב שהוא שווה את המחיר, אני חושב שלא.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

9. DRORIKO Member

איציק יספר לך שאמרתי לו עוד לפני הגרלת החצי שלא משנה עם מי נוגרל ריאל לוקחת. אין מה לעשות, זה המגרש הביתי שלה

10. Dayatso #BlackAndWhite#

מה גם שהסטטיסטיקה שלנו במשחקי חוץ נוראית העונה. אולי אם היינו פוגשים אותם בחצי היינו גומרים אחרת בזכות משחק במבצר.

אבל היי מה זה משנה עכשיו? כל הכבוד על עונה גדולה שהושגה במינימום משאבים זמינים. אין ספסל מאז שעברנו למערך החדש. מקווה שנצא לshopping spree עכשיו כי טכנית עונה הבאה זה באמת הצאנס האחרון של ג׳יג׳י.

Sent from my iPhone using Tapatalk

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

תשמעו, לדבר על הגול של מנדז'וקיץ' זה האובייס, אבל הראשון במשחק משוגע לגמרי. איזה שחקן ענק.

Dayatso ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  12. DRORIKO Member

תוך שנה הבן אדם עושה יורו, 2 צ'מפיונס ואליפות. הספק לא רע אני חושב.

13. סיונרה Member

אני יודע שזה יעלה, לכן אני חייב להתחיל בלדבר על האדום של קווארדאדו. ראמוס צריך לקבל הרחקה של 3 משחקים, ובנוסף הרחקה מהגמר הבא שהוא ישתתף בו. רק ככה שחקנים ילמדו. מדהים שהקוון נמצא מטר מהאירוע ולא קולט. אני לא מבין יצא לראמוס מזה, הרושם שקיבלתי ממנו זה שהוא כסחן אבל יודע לכבד יריבים שלא באים לריב (ע"ע שחקנים לא מאתלטיקו), החיבוק שלו לבופון לפני המשחק היה בין שני יריבים שמכבדים אחד את השני. שחקן שעושה דבר כזה, במיוחד ב3-1 בדקה 80 לא מכבד את היריבים שלו. אם זה היה דייגו קוסטה הייתי מוכן להחליק, אבל מה קוואדרדו כבר עשה לך?
    ועכשיו לבחור שקיבל אדום. אנחנו מדברים על ערבים היסטורים, אני לא חושב שהיה חילוף גרוע יותר בהיסטוריה של ליגת האלופות. הבנאדם מהרגע שנכנס נגע יותר פעמים בשחקנים של ריאל מאשר בכדור.
    המחצית השנייה של ריאל הייתה פשוט מדהימה. הקבוצה עלתה מהרגע הראשון עם אש בעיניים, לחצה כמו שצריך ולשם שינוי גם ניצלה את המומנטום כדי להבקיע שניים ולגמור את המשחק. עם כזאת קילריות מול באיירן לא היינו צריכים שהשופט יציל את קסימירו. איסקו במשחק נדיר, אבל אני מרגיש שהתפקוד שלו כשחקן השלישי הכי קדמי משאיר אותו יותר מדי פעמים אחרי דריבל ללא אפשרות מסירה נורמלית. הוא צריך לעבור אחורה, אבל זה דורש ויתור על קרוס או מודריץ', ואחרי ערב כזה יהיה מאוד קשה.
    תהרגו אותי לא מצליח להבין מה זידאן עושה כמו שצריך. השחקנים עולים למחצית השנייה באותו מעריך ובאותם תפקודים, אבל פשוט נראים כמו חבר'ה אחרים לחלוטין. אולי זאת יובה שהטירוף של תחילת המשחק הגיע לרגליים שלה מוקדם יחסית, אבל ההבדל בין המחציות היה פשוט תהומי, וזה לא שנראינו כזה גרוע בראשונה.
    אלגרי מאמן אדיר. מה שהוא עשה עם חבורת האפורים הזאת שקול למה שסימאונה הצליח לעשות מאתלטיקו. נכון שהשלישייה ההגנתית ובופון זה שובר שוויון, אבל שים כל אחד מהשחקנים של יובה בריאל והוא נראה כמו שחקן של ליגת על. אחרי הפציעה של חדירה צפיתי שהשלב הבא שלו בקריירה יהיה פתיחת שווארמה בשטוטגרט, והנה הוא מופיע מולנו בגמר הצ'מפיונס. כל הכבוד.
    היכולת של כריסטיאנו לנצל את היתרונות השוליים שלו על השחקנים שמולו, לדפוק את הספרינט על 5 מטרים בין הבלמים עושה אותו לשחקן כזה גדול. הוא לא מתקרב למסי או לניימאר מבחינת היכולת עם הכדור ברגל, אבל בלתי אפשרי לשמור עליו לאורך משחק שלם כשהשחקנים של ריאל מצליחים להעביר את כדורי הרוחב הללו, ללפחות אחד מהם הוא כבר יגיע.
    בלי להפחית מרמת הגועל שלי מהמעשה של ראמוס, הקפיצות הללו של דיבאלה זה השלב הבא בעולם ההצגות. יש לו יכולת ניתור מהמקום של שחקן NBA.
    כשאתה מגן עם כל כך הרבה שחקנים, אתה מצד אחד מקשה על קבוצה להבקיע אבל מגדיל את הסיכוי שהכדור יפגע בשחקנים שלך בדרך ויטעה את כולם. זה לא מקרה.
    למה להתבייש?

בשלב הזה ליובנטוס היה את הבעיטה החלשה של היגוואין, הבעיטה הנהדרת של פיאניץ' (והעצירה העוד יותר נהדרת של נבאס) וזהו. לריאל היה את השער של רונאלדו ושנייה לפני זה איסקו לא מצליח להשתלט על כדור במצב מצויין לעשות את השני. חוץ מזה היה את השער של של מנדז'וקיץ' והחמצה של רונאלדו בנגיחה. מחצית שנייה יובנטוס פשוט לא הופיעה, 3-0 תוצאה ששיקפה אותה בצורה סבירה.

הוא לא. הוא חלוץ מצויין למשחקים נגד קבוצות קטנות שבהם אוגרים נקודות, הוא פשוט לא טוב בדברים שנדרשים כאשר הבלמים מולך עולים רמה.

oFiRzZz, Gianzola ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  14. Butragueño מנהלים

מחצית שניה פסיכית בכל מובן שהוא כשמדובר בריאל. מודריץ' וקאזמירו עם לחץ נהדר על הקישור של יובנטוס, כשקרוס מנווט ימינה ושמאלה את כדורי הרוחב. מנדז'וקיץ' עם שער היסטורי שקשה יהיה לשכוח. הקרואטיים ורונאלדו היו פשוט ברמה אחרת. אחרי התנופה האדירה של יובנטוס מהרבה מאוד גופי תקשורת וכמובן רוב הקהל האובייקטיבי היה איתם, הם הצליחו לחטוף 4 שערים במשחק אחד, שאני לא סגור מתי זה קרה בפעם האחרונה.

15. Butragueño מנהלים

לא חושב שאיסקו יכל לעשות יותר במשחק הזה, כשאתה השחקן החופשי מול רוצחים סדרתיים, אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלברוח לצדדים, כדי שאיבודי הכדור יהיו פחות קריטיים. הוא שיחק קצת עם דני אלבס (בעיקר במחצית השניה) וסנדרו ופחות היה מעורב בחלק האמצעי של המשחק, שם קרוס ומודריץ' ניסו להסיט ימינה ושמאלה את הכדור.