מצטער אבל אני לא נהנתי לראות את המשחק הזה. כ"כ הרבה אי סדר, כ"כ הרבה בלאגן, המאמנים מתקשים לשלוט בכאוס שהולך במגרש, עמידה לקוייה, משמעת טקטית רופפת. אולי זו העדפה אישית שלי, אבל בשבילי זה היה קשה לצפייה בגמר ליגת האלופות. מצאתי את עצמי מתלונן על 2 הקבוצות הרבה יותר מידי. חאבי מרטינז היה מצויין, וכנ"ל 2 השוערים שנתנו תצוגה נפלאה.
אין יותר מידי מילים כדי לתאר מה שהלך הערב.פשוט הגיע לדור הזה תואר אירופי.גם אלו שהיו איתנו בשני הגמרים הקודמים ולא זכו הם חלק מהזכייה. אפשר עכשיו כבר להגיד שזאת הבאיירן הכי חזקה מאז שנות ה70,ואחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה.אלופת גרמניה ואלופת אירופה.יש עוד תואר אחד בקופה שנשאר לקחת. חאבי איש המשחק.נוייר ובואטנג היו טובים.ריברי במשחק לא משהו האחראי הכי גדול על שני השערים,ומספיק טאצ' שלו כדי לנצח משחקים.הכי כיף שרובן הוא זה שכבש בדקה 89 את שער הנצחון בגמר אלופות נגד דורטמונד. משחק שלא נשכח,עונה שלא נשכח,עכשיו גם רובן נכנס כחלק משמעותי בהיסטוריה של באיירן. תודה ליופ ולשחקנים :aaa021:
אין לך מושג. לא לא. באמת. אין לך. וזה שאתה שם נקודה בסוף כל אחת מהדעות המיותרות שלך, לא מסתיר את זה. אין לך מושג.
זה מצחיק שאתם מתדיינים על גמרים עם ילד שלא נולד בזמן שהם התרחשו. גם אם הוא ראה את משחקי הגמר הוא לא ראה את העונות עצמן ולא הבין את הלך הרוח באותן עונות. כל וויכוח איתו חסר היגיון.
חח מנדזוקיץ' הרג אותי..אחח איזה רגעים מדהימים.כמה כיף הבוקר שאחרי מהצד המנצח ולא המפסיד.הייתי עד כבר לנצחון ב2001 ולשני ההפסדים האחורנים וזה ממש סגירת מעגל לכל כך הרבה שחקנים. השחקנים שהפסידו כבר פעמיים בגמר אלופות,חלקם גם בגמר יורו ובגמר מונדיאל,סוף סוף זוכים בתואר אירופי.למארטינז כבר יש תארים עם ספרד אבל הפעם הוא באמת היה חלק גדול מכך והיה המצטיין בגמר. לדורטמונד יש קהל נהדר ואוהדי באיירן מכירים טוב טוב את התחושה הזאת של הבוקר של אחרי ההפסד.אבל הם עוד צעירים ויש להם עוד זמן,לבאיירן יש כמה שחקנים שאולי כבר לא ייצא להם לזכות בתואר והיינו חייבים לזכות הפעם. יהיה מעניין שנה הבאה עם גצה וכנראה גם עם לבנדובסקי,אבל בינתיים בעיקר חוגגיםhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני חושב שכל הקבוצות שהזכרת, להוסיף אליהן את ברסה עם טעויות השיפוט, תמיד יהיה מישהו שיגיד שלא הגיע להן. הזכייה הזאת של באיירן הייתה ללא דופי. בלי הגרלות קלות בצורה יוצאת דופן וללא עזרה מהשופטים, פשוט פירקה את היריבות שלה בזו אחר זו בכדורגל מרהיב.
איך אין לי מושג? ראית איך שחקתם נגדנו? ראית את תצוגת השיפוט שאם היא לא הייתה לא הייתם זוכים? תעשה לי טובה. LIVERPOOL87 ואתה היית אז בן 9 וכל שאר המגיבים לא מבוגרים בהרבה אז אל תתנסה עליי.
אולי מספיק כבר להיתלות כמו מסכנים בכמה טעויות שיפוט שהלכו נגדכם במשחק השני? זה פתטי ומביך, בעיקר כי במשחק הראשון היו יותר טעויות נגד ברצלונה. אבל שתזכור גם את מה שלא מסתדר לך עם האג'נדה? נהה. יותר קל לבלבל את המוח עם תגובות מטופשות שלא עומד מאחוריהן כלום. ובחזרה למה שאקטואלי: אלי הכדורגל הם סדיסטיים ומרושעים במיוחד, אבל על פי איך שדורטמונד נראתה במחצית השניה אין ספק למי הגיע התואר. סוף סוף שוויני ולהאם קיבלו מה שמגיע להם. שאפו לשתי קבוצות אדירות :aaa8:
טרנד נחמד שמתפתח בשנים האחרונות. גמר ליגת האלופות 2009 נערך באיטליה - זוכת ליגת האלופות 2010, אינטר. גמר ליגת האלופות 2010 נערך בספרד - זוכת ליגת האלופות 2011, ברצלונה. גמר ליגת האלופות 2011 נערך באנגליה - זוכת ליגת האלופות 2012, צ'לסי. גמר ליגת האלופות 2012 נערך בגרמניה - זוכת ליגת האלופות 2013, באיירן מינכן. לפי החישובים שלי, זוכת ליגת האלופות ב-2014 תהיה אנגלייה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx