גמר ליגת האלופות 2013 :: באיירן אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י HapoelFan, ‏24/5/13.

1. Ricky van Wolfswinkel Member

אבל לא בעטתם פעם אחת למסגרת, גם זה סתם?
    ואיך זה פתטי ומביך? אשמתו של דרוגבה שאבידל עשה לו בושידו בדרך לאחד על אחד מול ואלדס ואוברבו לא שרק?

Deuce
    נכון, אבל מאז שהידינק מונה צ'לסי לא ניצחה רק בשני משחקים מתוך 13 בליגה שזה יותר טוב מליברפול ויונייטד שהקדימו אותה בטבלה באותה עונה. תוסיף לזה גם את הזכייה בגביע ואת החצי גמר שהגענו אליו די בקלות ויצא לך שבאותה נקודת זמן היא הייתה הקבוצה הטובה באנגליה ולדעתי גם בעולם.

2. Bensh Member

דווקא בעטנו פעם אחת למסגרת, הנה הבעיטה למקרה ששכחת:

בקשר לשאר ההודעה - אני מבין שאתה צעיר מדי וכנראה לא זוכר את מאורעות המשחק הראשון. לך תצפה בהם, ותחזור לפה להמשיך לשוחח אם עוד יהיה לך חשק אחרי זה

http://4.bp.blogspot.com/-TK4Z02Rxxvo/UCbBwDP6bQI/AAAAAAAAAD0/sHVAIpAC4-E/s1600/its-full-of-stars.Xxx

3. OriRR Member

:aaarofl:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292917_205995076214572_2044313608_n.Xxx

4. LIVERPOOL87 Member

ריקי אתה צודק שאני הייתי ילד בן 9 כשיובה לקחה את הגביע ב-96, לכן אני בניגוד אלייך לא מדבר על הגמר הזה כאילו שאני מבין משהו בזה. את הגמר הזה גם אם ראיתי זה היה כילד ובטח שלא הבנתי מי הייתה הטובה ביותר באותה עונה ומצטער אני לא הולך לוויקיפדיה לבדוק תוצאות כי זה חסר היגיון.

יש לך מנהג פשוט הזוי, לדבר על אירועים שלא ראית.
    האם ראית אותי אי פעם מדבר על מכבי של שנות ה-80 או של שושלת מיקי? לא, כי אין לי מושג בגרוש בזה.
    ראיתי מספר לא מבוטל של משחקים מהתקופה ההיא ועדיין אני לא מסוגל לנתח את גדולת הקבוצה ההיא כי לא ניתן לעשות זאת על פי צפייה בכמה משחקים אקראיים או אפילו על פי משחק גמר.

5. JohnTerry26 Member

צ'לסי לא היתה הקבוצה הכי טובה בעונת 08/09 כי כמובן אפילו לא לקחנו אליפות. אני מאמין שמה שריקי מתכוון אליו זה שבאותה נקודת זמן, שלבי ההכרעה של הצ'מפיונס, עם הידינק כמאמן, צ'לסי היתה הכי טובה באירופה. לי אישית אין דעה מבוססת על זה, אבל הוא בטח לא היחיד שחשב ככה.

Bensh, כשכל אוהדי הכדורגל בעולם שבכלל לא אכפת להם מצ'לסי טוענים שנשדדנו, אנחנו כבר פחות פתטים ומביכים. לא שיש לי כוונה להיכנס לזה, אבל זכותי לחשוב שלא הייתם צריכים להגיע לגמר וזכותי לשים וואחד כוכבית על הזכיה הזאת. כמובן שזה גם לא חייב לעניין אותך.

6. Bensh Member

תחשוב מה שבא לך. זאת מדינה חופשית. רק תפסיקו להיתלות באילן הזה כמו מסכנים בכל פעם שקורה משהו בליגת האלופות. אמרתי קודם ואני אגיד שוב: במשחק הראשון בקאמפ נואו נעשו נגד בארסה לא פחות טעויות קשות

7. אלי מתחן Member

אני האחרון שיצא להגנת ברצלונה, אבל אני כבר לא יכול לשמוע את הדיבורים האלה.

8. Civil Anti Madridista

http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/04/untitled-1256ydw.Xxx

https://pbs.twimg.com/media/BLJUXTACEAAlYq_.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/13
  9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מה שנקרא, karma is a bitch http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. eran.m Member

אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל אני יאיר את עיינך.

ב 1994 מילאן הייתה אנדרדוג ( טיעון לא מושכל בפני עצמו בכדי לשלול אותם ) בגמר ליגת האלופות בגלל שבארזי וקוסטקורטה היו מושעים, ואן -באסטן ולנטיני היו פצועים חוליט נזרק לסמפדוריה בינואר כי הסתכסך עם קאפלו וראייקארד עזב בקיץ 1993, בגלל מוגבליות שיתוף הזרים באותן שנים קאפלו לא היה יכול להרכיב למשחק את ז'אן-פייר פאפן, בראיין לאדורפ ופלוריאן ראדוצ'ויו, מילאן לא הייתה אנדרדוג בגלל יכולת, אלא מפני כל החיסורים האלו ולראייה הזכייות באליפות איטליה ב 1992, 1993, ו 1994 ועם סגנות ב 1993.

ב 1999 יוניטד עברה בשלבי הנוקאווט את אינטר ויובנטוס ( ואז הליגה האיטלקית היתה הכי חזקה בעולם ) ובשלב הבתים את באיירן וברצלונה, ואל תשכח שבגומלין מול יובנטוס רוי קין וסקולס קיבלו צהובים שמנעו מהם להשתתף באותו גמר כך שהחוסר ב 50% משחקני הקישור שלהם בגמר ליגת האלופות דיי הקשה עליהם איך שלא תנסה לסובב את זה גניבה או לא איאפשר למחוק את כל מה שהשיגו באותן ענות, מה גם שבאותה עונה הם זכו גם באליפות ובגביע וב 2000 ו ב 2001 הוסיפו עוד שני אליפיות, גם כאן זה טיעון לא מושכל בפני עצמו בכדי לשלול אותם.

ב 2008 יוניטד עברה בחצי הגמר את ברצלונה ואת צ'לסי בגמר ( ב 2007 הגיעה לחצי הגמר ו 2011 הגיעה לגמר ) כאשר רואלדו קובע שיא ההבקעות לשחקן באנגליה לעונה עם 43 שערים עם קישור והגנה עוצמתיים ועם זכיות באליפות אנגליה ב 2007, 2008 ו2009, אם צ'לסי היתה יותר טובה מיוניטד באותה עונה היא היתה זוכה באליפות לפחות.

ב 2010 אינטר עברה בשמינית הגמר את צלסי כאשר הגומלין בגשר ובחצי הגמר את ברצלונה כך שבמשחק הראשון אינטר ניצחה 1-3 ובגומלין הפסידה 1-0 כך שבסיכום חצי הגמר אינטר ניצחה 2-3 לאחר התחזות של בוסקטס מה ששינה לגמרי את תוכנית המשחק של אינטר ושגרמה להם עוד יותר להסתגר ( חוצמיזה איך זה משנה את גודל ההישג אם הם עשו " בונקר "?!, גם הגנה צריך לדעת לעשות, ואינטר ידעה לעושת הגנה היטב, וכל קבוצה עושה מה שטוב לה בכדי להשיג את מבוקשה ), וכמובן גם אינטר זכתה בתארי האליפות של 2007, 2008,2009 בנוסף לטראבל של 2010.

ב 1996 כמו שאתה אומר יובנטוס ניצחה את אייאקס בפנדלים ( במה זה שונה מהניצחון של יוניטד על צ'לסי אחרי תיקו 1 ) יונבנטוס זכתה בדאבל ב 1995 ו הגיעה לגרמים של 1997 ו 1998.

לסיכומו של עיניין כולן היו הקבוצות הטובות בעולם באותן שנים שזכו בליגת האלופות, לחלקן זה קרה בתחילת הפייק או באמצעו של הפייק או בסופו, מה שגורמם להם להתאים להגדרה שלך זו בעיקר ההמשכיות בזכייה ודומיננטיות בדומה לבאיירן 2013.

11. d1231 Member

זה שאתה אומר שוב לא הופך את זה לאמת.

איפה ראית במשחק הראשון 4 פנדלים ברורים?

12. מרקו ואן באסטן Member

אחת האלופות המרשימות בתולדות המפעל. קבוצה כל כך עוצמתית. מרכז שדה והגנה פשוט אדירים. לדעתי הם הולכים לעשות הסטוריה ולהיות הראשונים שזוכים במפעל שנתיים ברציפות במתכונת של הצ'מפיונס ליג.

13. Raulito Madridista

תגיד, אתה מאמין לעצמך? במשחק בקאמפ-נואו לא הייתה שום טעות שיפוט קריטית ובארסה יצרה בידיוק שני מצבים מסוכנים - סמואל אטו פעם ראשונה וחלב המחליף פעם שנייה. צ'לסי שמה את האוטובוס שזה לגיטימי וזה גם עזר לה. זה שבארסה הניעה את הכדור מיליון ו-2% זה ממש לא מעניין. במשחק השני זה כבר היה שוד לאור יום, ולא רק באדיבות השופט הליצן(בחיים לא ראיתי משחק, בטח ברמה הזו, שקבוצה נשדדת ב-3-4 פנדלים של מיליון אחוז) אלא גם מבחינת היכולת על כר הדשא. אסיין כבש גול של פיפה, אבל חוץ מזה דרוגבה החמיץ כמו טירון ו-ואלדז נתן משחק ענק, ובארסה הגדולה בהיסטוריה לא עשתה כלום עד הגול של אינייסטה.

באותה עונה בארסה שיחקה רע מאוד גם בליון אבל חזרה עם שער חוץ. בקיצור, אין מה להשוות בין הדומיננטיות של באיירן העונה לבין מה שהייתה ברצלונה. וזה לא שהזכייה של בארסה לא הייתה מרגשת בעיני האוהדים שלה, ממש לא.

העונה אין ספק שבאיירן עברה קבוצות קשות מאוד ולא נזקקה באף משחק לאלמנט המזל. לא בכל שנה רואים אלופת אירופה מנצחת על ה-0 גם במשחקי חוץ כל-כך קשים, כמו שהיה בטורינו או נגד בארסה. אני חושב על קבוצות פייבוריטיות במאה אחוז שגם הניפו את הגביע ועולות לי לראש ריאל מדריד של 2002, בארסה 2006 ויונייטד 2008.

ושוב, באמת שלאורך כל הגמר הייתי חצוי. נניח שאני מחבב קצת את באיירן בגרמניה בגלל שחקנים שאהבתי בעבר כמו אוליבר קאן, סניול וליזארזו והמדור הנוכחי יש בעיקר את ריברי ורובן - אבל קשה שלא להצדיע לדורטמונד וקלופ, חבורה של גיבורים. מאחל להם שבעונה הבאה יישארו קבוצת צמרת ויגיעו לשלבים המאוחרים בליגת האלופות. חבל שאי-אפשר לחלק את הגביע לשתיים.

14. 亚历山大帕托 Member

חבורת אפסים. סובוטיץ' בצדק נכנס לו בפנים על הצלילה המגעילה של הרמאי ההולנדי.

15. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

ועדיין, סובוטיץ' לא צריך היה להתנהג ככה. לא ששחקני באיירן יצאו פחות ילדותיים במקרה הזה, אבל עדיין.