אני חייב להסכים עם וידוקה שאתמול ארסנל הייתה מנצחת את מילאן, חוץ מגאטוסו ופאולים של נסטה ומלדיני (וגמובן רוי קוסטה) לא הייתה למילאן הגנה מספיק טובה וההתקפה של ארסנל הייתה מבקיעה מולה. ואני מאמין שההגנה של ארסנל הייתה מצליחה יותר טוב מההגנה של יובה (חוץ מדווידס) לעצור את שבה ופיפו.ארסנל מצליחה לשלב הגנה מאוד חזקה יחד עם התקפה מעולה וקישור חזק (ויירה היה משתק את מרכז השדה של מילען, הוא מצליח לחלץ כדורים כמו גאטוסו, אבל מוסר אותם כל כך יותר טוב) בצורה מעוררת קינאה. לסיכום, מילאן לא הוציאה עונה את כל מה שהיא יכלה להוציא, היא יכלה לזכות בכל תואר אפשרי בפער מכל שאר הקבוצות, אבל היא ביזבזה סגל נפלא והיא נראית לא כל כך טוב, בתחילת העונה אמרתי שלמילאן יש דרים טים, אבל צריך מאמן יותר טוב מאנצלוטי כדי להתשמש בו נכון.
ארסנל לא הייתה מנצחת את מילאן אתמול למה? כי למילאן יש הגנה מספיק טובה כדי להתמודד עם הנרי ופירס וכל השותפים שלהם אם מילאן ניצחה את ריאל מדריד ואת באיירן מינכן אין ספק שהיא הייתה מתמודדת טוב מאוד עם ארסנל מילאן אכן פיספסה את תואר האליפות עקב משבר שהיה ..ומשברים קורים לכל קבוצה..ביינתים מילאן יכולה להשלים דאבל גביעים ואחר כך זאת לא תהיה עונה מבוזבזת כל כך.. :roll:
בואנה, איך אפשר לעצור את שבצ'נקו ואינזאגי יותר טוב מיובנטוס אם הם לא הצליחו לכבוש? אתם חיים פה בסרט, אני לא מבין אותכם. וידוקה - כדאי שתשתוק, אולי ריאל ניצחה את מילאן גם, אבל זה היה אחרי שמילאן הבטיחו שוב עם 12 נקודות ו4 משחקים את העליה לרבע הגמר. אז שתוק כבר, שיהיו אנגליות בחצי גמר, דבר איתי.
ארסנל לא הייתה מנצחת אמילאן מהסיבה הפשוטה, שכל החלק ההתקפי שלה היה מושתק בצורה הרמטית, כמו שמילאן עשתה בהצלחה לכל קבוצות אירופה עם ההרכב הראשון שלה לאורך העונה.. אתם לא מבינים שהמשחק אתמול היה שונה מכיוון שהיה מדובר ביובה, את יובה אומנם שיתקו אבל יובה היא כמו מילאן היה משתקת את היריבה בחזרה. ארסנל לעומת זאת הייתה נופלת בפח ומילאן הייתה מפתיעה אותם.. כל כך הרבה קבוצות אכלו את זה השנה מהקבוצות האיטלקיות, אין שום קבוצה בנתיים שעונה על זה..
הייתרון האחד והיחיד שיש לארסנל על מילאן הוא המהירות, זה אולי הרסני, אבל גם ריאל מדריד מהירה, יותר מארסנל אולי, וגם אותה שיתקנו, והכל בעזרת 2 בלמים ומגן ימני שהוא גם בלם, עם יותר נסיון מלניסים כהן. אל תשכחו, שסימאן אם היה בגמר, לא בדיוק היה מצליח לעצור את הנגיחה של פיפו. לא מבין פה על מה הויכוח, מילאן חטפה את הגביע ביושר! תפרגנו ותסתמו ת'פה או שתחזרו לאורווה האנגלית שלכם ותשתו תה על הבוקר.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ohmy.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx חחחח
אתם באמת טוענים שפיפו הוא חלוץ יותר טוב מהנרי, וילטורד וברקאמפ בהתנהלות בתוך הרחבה מול הגנה לוחצת? או שמילאן הייתה עוצרת על אפס את יובה עם נדבד? שמילאן היו מצליחים לעצור את ההתקפה של ריאל אם הם היו עולים? שכשלמילאן יש משבר אז והיא לא זוכה באליפות זה בסדר, אבל כשלארסנל יש משבר והיא לא עולה שלב זה לא? שהמשחק אתמול היה משחק מעולה, הרבה יותר מכל המשחקים שהיו בליגה האנגלית העונה? שלמילאן הייתה אתמול התקפה חוץ מעבירות וגאטוסו? אז תהנו.
עובדה, מילאן כשהייתה צריכה לעצור את ריאל - היא עצרה, על 0 התקפות, וניצחה 1-0, קטן ויפה. למילאן לא היה משבר, אני לא יודע מי אמר את זה, אבל למילאן לא היה משבר. היא הפסידה את האליפות, בגלל חוסר יציבות, ובעיקר בזכות היציבות המדהימה שהייתה ליובנטוס. למילאן הייתה התקפה, ואני רוצה לראות קבוצה אנגלית עושה את זה יותר ממילאן נגד יובנטוס.
הוא אמר ואני אישית מפסיק להגיב, כי אני רואה פה חבורת אוהדי מילאן שלא ממש תנסה לקרוא בכלל את מה שאני כותב. תהנו מהעליונות של הכדורגל שלכם, לי אין כבר כוח להתווכח.
אבל אני לא מבין למה הכל אצלך אתה צריך להשוות עם אנגליה? הכדורגל האנגלי ככה והכדורגל האנגלי ככה.... תהנה ותבלה מזה שמילאן קבוצתך היא אלופת אירופה בלי לדבר על כל מיני שטויות. אתה חושב שהכדורגל האנגלי זה בלוף אחד גדול סבבה זכותך ואף אחד לא מונע זאת ממך רק מספיק לכתוב הודעות כאלו בפורום. אני כמוך חושב שמילאן זכתה באליפות אירופה בצדק למרות המשחק הלא טוב אתמול אז מספיק לדבר על שטויות.
אז הנה, כבר שניים ירדו. שמע, אני חייב להלחם בתופעה הזו, אתם גורמים לכל הקהל בארץ לשנוא את איטליה, לשנוא את הכדורגל האיטלקי, וזה לא בא בחשבון.
איזה בונקר בראש שלך??? פסלו להם גול חוקי והם היו הרבה יותר טובים מיובה!!! היא הפסדיה לה אחרי שהם הבטיחו את המקום ה-1 בטח שלא יהיה לך כוח! כי אין לך מה להגיד!! ואני לא אוהד מילאן... אם כבר אני אוהד יובה באיטליה ... ובכלל הקבוצה שלי באירופה זה בארסה ככה שאני לא מילאן ובטח לא מעריץ של הכדרוגל האיטלקי
אין שום תופעה מי שלא אוהב כדורגל איטלקי זאת בעיה שלו, צריך לדעת לאהוב אותו ומי שאוהב נהנה תאמין לי שאתמול נהנתי מאוד בחלקים לא מעטים של המשחק. זאת הייתה עונה גדולה של הכדורגל האיטלקי ושיובה ומילאן הגיעו לגמר זה קודם כל הישג לאיטליה. ואני כבר אמרתי שהם הגיעו בגלל שהם 2 הקבוצות הטובות ביבשת. לא סתם יובנטוס קרעה לחתיכות את ריאל מדריד. אז תעזוב אותך מכל השטויות ומכל ההקנטות המיותרות ותדבר על כדורגל נטו כי כבר הוכחת שאתה מסוגל לזה, בחייאת עזוב שטויות.