חח נראה לך שאני בכלל הולך לוותר על גמר האלופות ובמיוחד של מילאן??? אף פעם ולא אעשה זאת גם.. ובואו נקווה שיובה יפסידו בעוד משחק של מרקוס
זה יהיה עוול אם מילאן לא תנצח במשחק הזה, אני לא אוהדת מושבעת של הליגה האיטלקית ונהפוכו, היא בכלל לא מעניינת אותי אבל מההתחלה ועד הסוף למילאן הגיע לנצח כל משחק שהיא שחקה במסגרת הצ'מפיונז ליג בעוד ליובה היו נפילות רבות ומשמעותיות (ראה ערך מנצ'סטר). לסיכום: אני מאמינה ומקווה שמילאן תנצח. יאללה מילאן!
ההכנות לקראת הגמר מחר מתחממות. בינתיים, פורסמה נבחרת העונה בליגת האלופות: שוער: ג'אנלואיג'י בופון (יובנטוס). הגנה: פאולו מלדיני (מילאן), לילאן ת'וראם (יובנטוס), ריו פרדיננד (מנצ'סטר יונייטד), לוסיו (באייר לברקוזן). קישור: דייויד בקהאם (מנצ'סטר יונייטד), פטריק ויירה (ארסנל), זינדין זידאן (ריאל מדריד), ריבאלדו (מילאן). התקפה: רוד ואן ניסטלרוי (מנצ'סטר יונייטד), תיירי הנרי (ארסנל). רק שני נציגים יש לכל אחת מהקבוצות שהגיעו לגמר, לעומת 3 של מנצ'סטר, שהודחה עוד קודם...
זה של העונה? לוסיו עונה לכל אלה שדיברו עליו לא יפה פה :twisted: ומראה שיש לו מקום ברמות הכי גבוהות כשהוא נכנס לפני הרבה בלמים מוכשרים מאוד. רק למה הם הביאו ארבעה בלמים לא שני בלמים ושני מגנים? ואיך ריבאלדו הגיע לפה? שחקן רוטציה במילאן שלא הראה ניצוצות של גדולה העונה. ולאן נעלם פיפו? שהנרי קפץ לפניו? בחירה לא ממש הגיונית או קשורה לעונה הזאת, אני די בטוח שטעית בעונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
אני לא מאמין, מה זאת הנבחרת הזאת? פרדיננד בנבחרת? בגלל מה? בגלל שמנצ'סטר חטפה שלישיה בבית מריאל? לוסיו??? מה לברקוזן עשתה העונה באלופות? כלום, חוץ מזה שהיא עברה בית עם אולימפיאקוס ומכבי חיפה בשיניים... בקישור, איפה נדבד לעזאזל? ומה ריבלדו עושה שם? הנבחרת שלי: שוער - טולדו. הגנה - מלדיני, טוראם, נסטה, סילבסטרה. דפנסיבי: מקללה. קישור - נדבד, זידאן. התקפי - ראול. חלוצים - ואן ניסטלרוי ורונלדו.
בהתייחסות שלכם תזכרו שהנבחרת מתייחסת רק לצ'מפיונס ליג. בכל מקרה, מה לעזאזל לוסיו עושה שם? ופרדיננד? אם כבר אז אושיי. וריבאלדו זו כבר בחירה פופוליסטית, לא ממש שייך בכלל לעניין... איפה נדבד ודל פיירו אלו שאלות טובות גם כן. ובקהאם? אם כבר סקולס. ווירה זו בכלל בחירה תמוהה. מה הוא עשה בצ'מפיונס בדיוק? אין ספק שמקאללה או גאטוסו היו צריכים להיות במקומו. בכל מקרה - בדיחה רעה במקרה הטוב, לא שווה התייחסות.
זאת בדיחה??? :shock: איך ריבאלדו שם?? הוא אולי שיחק 3-4 משחקים העונה בליגת האלופות.. איפה אינזאגי?נדבד?לוציו? חחח איזה מצחיקים אופ"א..
אני חושב שזו עוד אחת מהבחירות שהגולשים מצביעים, ואז זה יותר הגיוני והלכו על שחקנים אוהבים יותר ופחות על יכולת.
דווקא אין לי כל כך בעיות עם הנבחרת שהם הרכיבו. אבל בכל זאת, זאת שלי : שוער - בופון הגנה - תוראם, נסטה, לוסיו, קיבו קישור - בקאהם, נדבד, דווידס, גיגס התקפה - אינאגי (קרספו), ואן ניסטלרוי (הנרי).
אם כן גבירותיי ורבותיי הערב זה מגיע!!! יובנטוס טורינו (נוסדה ב1897) ואייסי מילאן (נוסדה ב1899) עולות ל-90 (ואולי 105 או 120 עם אפשרות לפנדלים) דקות של כדורגל שיכריעו את גורל גביע אירופה לאלופת של עונות 2002-2003. מילאן ערכה אמש את האימון המסכם לקראת המשחק כאשר בעיקר האימון הושם דגש על החזקת כדור וספרינטים. הקפטן של הרוסונרו, פאולו מלדיני, חולם להניף גביע אירופה 40 שנה אחרי שאביו צ'זארה עשה זאת בוומבלי. אלסנדרו קוסטה-קורטה הוא השחקן היחיד בסגל של הרוסונרו שלא ברור אם יהיה כשיר למשחק (התאמן אמש לבד), למעט כך ההרכב של קרלו אנצ'לוטי כבר כנראה סגור: דידה, קוסטה-קורטה (רוקה ג'וניור), נסטה, מאלדיני, קלאדזה, גאטוסו, פירלו, סיידרוף, רוי קוסטה, שבצ'נקו ואינזאגי. ריבאלדו ייחכה על הספסל להזדמנות. גם הגברת הזקנה ערכה אמש את האימון המסכם שלה לקראת המשחק. הקפטן אלסנדרו דל-פיירו מוכן לוותר על כיבוש שער בגמר כל עוד קבוצתו תנצח, ההיעדרות היחידה של יובה היא כמובן נדבד המושעה (שהצליח להשיג אישור לשבת על הספסל) ובמקומו יישחק מאורו קמוראנסי (לא סביר אבל ייתכן שדווקא די-ואיו הוא זה שייפתח). ההרכב שמרצ'לו ליפי ייעלה הוא כדלקמן: בופון, תוראם, פרארה, מוטרו, בירינדלי, קמוראנסי, דווידס, טקינארדי, זמברוטה, דל-פיירו, טרזגה. מזג האוויר הצפוי במנצ'סטר לשעת המשחק הוא קריר, 10 מעלות (עננים עם סיכוי לטפטוף). 900 עיתונאים הגיעו למנצ'סטר בנוסף ל160 צלמים, רק 300 מהעיתונאים הם איטלקים. השידור בספורט5 וספורט 5+ יחל בשעה 20:30. תבלו.