גמר ליגת האלופות - מילאן מחזיקת גביע האלופות 20022003

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Kgt1, ‏17/5/03.

1. ofer16 Member

מילאן עלתה מרבע הגמר רק בזכות שער של אינזאגי בדקות הסיום. אם הוא לא היה מבקיע אייאקס הייתה עולה, תחשבו על זה. גם מחצי הגמר היא עלתה רק בגלל שערי חוץ (ביתיות רק על הנייר, שכן המגרש של מילאן ושל אינטר הוא אותו אחד), למרות שבהחלט הגיע לה לעלות.
    הייתי נותן ליובה נצחון בטוח, אבל נדבד לא יהיה, אז הכוחות שקולים. אם אני חייב להמר על מישהי, אני אשים את הכסף על יובה.

2. Kgt1 Member

אגב גביע אחד מילאן כבר הבטיחה לעצמה מעשית בעקבות הנצחון הענק באולימפיקו ברומא 1-4 במשחק הראשון של גמר הגביע האיטלקי, בתקווה לתוצאה דומה גם בגמר האמיתי ביום רביעי...

3. שגיא Guest

עם כל הכבוד, אני עדיין חושב שהגמר הזה יהיה יותר הגנות מאשר התקפות.
    אולי לא כמו המשחק הראשון של מילאן ואינטר בחצי הגמר, אבל בכל זאת, זה שתי קבוצות איטלקיות, שכנראה קודם ירצו לא לספוג שערים.
    אני בטח לא חושב שנראה משחק חד צצדי שיביא לתוצאות של 4-1 כזאת, ניצחון מינמלי לאחת הקבוצות, זו דעתי בקשר לתוצאה. 1-0 קטן. משחק בלי הרבה שערים.

4. Kgt1 Member

רק הבאתי את תקוות ליבי... מתאים לי גם 0-1 קטן לרוסונרו משער בדקה ה-128 אחרי בונקר של 128 דקות וגול באופסייד של 8 מטר אחרי 4 עבירות ברוטאליות שחייבו 4 אדומים לאינזאגי על כל ההגנה של יובה..

5. שגיא Guest

לא ממש חשובה לי המנצחת, אני בתור אוהד כדורגל אשמח לראות משחק, שלא יתבטא רק בהגנות חזקות, אלא גם בהתקפות קטלניות, סטייל יובה בגולמין בחצי הגמר מול מדריד. וכמובן - שערים.

6. קופירוק Member

גם אני, רק הפוך...
    וגם למילאן יש בעיה: תומאסון לא יהיה כשיר לגמר! הוא אמנם לא שחקן חשוב בקבוצתו כמו נדבד אבל הוא עדיין שחקן מרכזי במילאן.
    אבל אני ממש לא חושב שזה סוף העולם שנדבד לא ישחק. קאמורנסי שחקן עם מוכשר מאוד עם טכניקה מדהימה ומסירות חכמות ומדויקות.

7. The North Stand Member

רק תיקון: תומאסון הוא לא, ומעולם עוד לא היה, שחקן מרכזי במילאן. חסונו בגמר לא יורגש, אלא אם שבצ'נקו או אינזאגי ייפצעו במהלך המשחק (או לפניו) או יציגו תצוגה גרועה באופן יוצא מן הכלל. בכל מקרה, אותם יוכלו להחליף ריבאלדו או סרג'יניו.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

תומאסון הוא אופציה יותר מריבאלדו!...פציעתו של תומאסון זה מכה קשה מאוד למילאן לדעתי כי אופציה טובה הלכה :evil:

9. שגיא Guest

בוא נגיד שבתור תירוץ מילאן לא יוכלו להשתמש בזה.
    תומאסון במהלך העונה לא היווה גורם כלכך חשוב שמילאן יוכלו להרשות לעצמם להשתמש בחסרונו בתור תירוץ.
    בסך הכל שחקן ספסל פצוע, לא יותר. זה לא אמור להשפיע על משחקה של מילאן.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

התכוונתי לאופציות החילופים...תומאסון הוא שחקן ספסל טוב..
    אני סומך על שבה..

11. שגיא Guest

שוב, תומאסון הוא לא השחקן שהיה מנצח את המשחק הזה עבור מילאן. למילאן יש מספיק שחקנים טובים שהיא יכולה להסתמך עליהם, והם כמובן לפני תומאסון, גם בהרכב, וגם על ספסל המחליפים, שגם בו לא חסר שחקנים שיביאו עימם שינוי ברגע שיכנסו למשחק.

אגב, הגמר יוצא ביום הבגרות שלי בביולוגיה, זו תהיה השתחררות טובה מהבאסה שצפוי לי אחרי הבגרות...
    :wink:

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לי דווקא הגמר יוצא בזמן ממש לא מתאים
    יום אחרי הגמר ב8 וחצי יש לי מגן בתקשורת..בעעע...
    בהצלחה לך

13. Kgt1 Member

עוד לא נולדה הבגרות/מתכונת/סיבה שתמנע ממני משחק כדורגל.. :) (ע"ע בגרות באנגלית אשתקד שהייתה ביום של הגמר גביע - סיימתי אותה בשעה ורבע מתוך 3, וחיכיתי לחברים שלי עוד שעה וחצי כי פשוט לא יכולתי לעמוד בלחץ בגלל.. המשחק. למשחק הגעתי רק רבע שעה מהפתיחה אגב).

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אופ"א שיבצה למשחק את השופט הגרמני מרקוס מרק שבין השאר גם מדבר איטלקית שזה חשוב...

http://images.one.co.il/images/d/gg33518.Xxx
    כמובן שכל הרביעייה היא מגרמניה

15. Kgt1 Member

כמה עידכונים לקראת הגמר ההולך ומתקרב (עוד יומיים בלבד!!!) - ראשית כל השופט של המשחק יהיה מרקוס מרק בן ה-41, ורופא שיניים במקצועו, שמעולם לא שפט את מילאן, ולעומת זאת שפט 4 פעמים בעבר את הביאנקונרי - ב96/97 מול מנצ'סטר יובה הפסידו 0-1, ב98/99 תיקו 2-2 מול גלאטסאריי ו1-1 מול אולימפיאקוס והעונה בהפסד 0-3 למנצ'סטר.

http://www.ndr.de/wm2002/mannschaften/images/merk_pfeife_120.Xxx

מרצ'לו ליפי מאוד מרוצה מההכנות ואומר שרק 18 השחקנים הכי מוכנים ייצאו למנצ'סטר, וגם אלו שיישבו על הספסל הם כאלו שיוכלו לתרום בכל שלב לקבוצה.

http://www.juventus.com/juventus/en/images/200321/13408lippi.Xxx

קאחה קלאדזה הגרוזיני נשמע מצידו מאוד בטוח כאשר אמר שמי שצריכה להיות מודאגת מהמשחק זו יובנטוס כי הוא לגמרי לא מודאג. עם זאת המגן המילאנזי גם אמר שהוא נרגש לקראת הגמר האירופאי הראשון שלו ומבטיח שהקבוצה תיתן את הכל

http://ultimaorbita.com/koldo/fmilan/kaladze.Xxx