מה הקשר? גם ר"ג יכולים לנצח קבוצות יותר טובות מחיפה, זה אומר משהו? ואותו אישית יותר הרשים המסע של הפועל תל אביב שנה שעברה, קבוצות יותר טובות, כל משחק הוא המשחק, ומהם אני בשום אופן לא אקח את הכבוד.
אותך אישית..כל אחד והטעם שלו..אותי יותר הרשים לנצח את מנצסטר ואת אולימפיאקוס 3-0.. או לצאת 3-3 מול אולימפיאקוס בחוץ.. או לחזור מפיגור 3-1 מול קבוצה אוסטרית חזקה ועשירה במעמד מלחיץ.. כל אחד יכול לחשוב משהו אחר..
קבוצה אוסטרית חזקה ועשירה, ואו, ומולה קבוצה ישראלית חזקה ועשירה. ההישג הכי גדול היה הכמעט ניצחונות על לברקוזן והמשחק מול אולימפיאקוס. שוב, כל זה לדעתי, לא אוהד חיפה, כמו רוב האנשים בארץ, שרובם לא כל כך מעריכים את ההישג מול מנצסטר, לא שאני לא מעריך את ההישג במפעל, או את המשחקים האחרים, אבל את המשחק הזה אני לא מחשיב בתור המשחק הכי גדול של קבוצה ישראלית או משהו כזה, זכותי.
רשמתי את זה בטור שלי במגזין, ואני אחזור על זה שוב.. אתם יכולים להשמיץ, לצחוק וכל מה שאתם רוצים...אבל אתם לא יכולים לשנות את העובדה שמילאן היא אלופת אירופה, היא סיימה ראשונה בין כל הקבוצות שהשתתפו במפעל השנה והיא הקבוצה הטובה באירופה.
בעיני הדבר הכי משמעותי שהכדורגל הישראלי חווה השנה הוא 7,000 ירוקים בטרפורד קשישה ולא הנצחון על מנצ'סטר בקפריסין. ההחמצה הכי גדולה של הכדורגל הישראלי היא ההפסדים ללברקוזן. רק שימו לב שהשנה הכדורגל הישראלי הוא למעשה שם נרדף למכבי חיפה ושימו לב לזהות האלופה, זה עוןד החמצה של הכדורגל שלנו. חיפה עם מוטיבציה של ליגת האלופות שווה רבע גמר השנה לדעתי. תקראו לי הוזה
נכון שאולד טראפורד הוא אירוע בלתי נשכח אבל הניצחון הרבה יותר חשוב..בכל זאת ניצחון על אלופת אירופה במילואים..
פיימן, התשובה של מילאן היא בנפנוף הגביע אל מול הפרצוף של כולם - אבל זו לא השאלה. אמרו שהכדורגל מגעיל, שהוא משעמם, שהוא דוחה ושהוא הרס לנו את ההצגה השנתית שלנו (וכמובן שאני תומך בדעה הזאת). נכון, עם הכדורגל המגעיל הזה מילאן לקחה את הגביע, אבל עדיין - רוב אירופה תסלוד מהקטאנציו הזה, לא משנה אם מילאן תיקח עוד 20 גביעים כאלה.
תראה וידוקה כמה שלא נריב בסוף זה תמיד יהיה ככה.. כנראה שאתה מעדיף לא לקחת אליפות ולשחק יפה אני אישית מעדיף לקחת אליפות..אתה מבין..זה ההבדל..אני לא אשכנע אותך אתה לא אותי[וככה כל מי שחושב כמונו..] הכדורגל האיטלקי מאופיין בווינריות..הם לא מוכנים להפסיד..צריך לעשות בונקר-נעשה בונקר צריך לשחק עם 6 בלמים-נשחק עם 7 צריך לשבור רגליים-סביולה ורונאלדו כבר בדרך לבית חולים.. אבל אחרי זה מרימים גביע.
תאמת אני לא יודע אם זאת שאלה של צודק או טועה..זה כמו להגיד שחמוץ יותר טעים ממתוק..יש כאלה שיגידו ככה ויש ככה.. יש כאלה שיעדיפו[כנראה כמו וידוקה]לשחק יפה ולהפסיד 6-5 מאשר לנצח 1-0..ויש כאלה[כמו אוהדי הפועל תל אביב :twisted: ] שיעדיפו לנצח 1-0 ואז לצאת תיקו עם פתח תקווה :twisted: