גמר האלופות 2013 :: באיירן אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏10/8/12.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחח. עכשיו אני שם לב. התכוונתי לסוון וכתבתי לארס.
    האמת ששני הבנדרים נהדרים. קל גם הוא צריך להיות בנבחרת אבל יותר למשימות ספציפיות כשצריך קצת כסאח. הבנדרים שניהם הרבה יותר טכניים ממנו. סוון היה אתמול נהדר משתי הבחינות. גם ההגנתית וגם ההתקפית.
    מה שכן, גונדוגן, שחקן שאני מאוד אוהב ומעריך, עדיין לא שוויני.

2. aloneli Member

גונדגן עשה קפיצת מדרגה מאז שהגיע לדורטמונד ואני יכול להבין את ההתלהבות ממנו לפי הכושר שלו השנה אבל כמו שאמרת שוויני זה עולם אחר.

3. dudi Member

חבר'ה בואו נחליף נושא זה לא רלוונטי לחלוטין ההשוואה זה בשר זה חלב.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייב להסכים איתך הוא שחקן-שחקן! אני אישית כל משחק שיוצא לי לראות של דורטמונד הוא נותן הצגה,והשילוב שלו עם רויס אדיר.
    יש לנבחרת הגרמנית על מי לבנות לשנים הבאות,ואני בטוח לדורטמונד לא יהיה קל לשמור עליו בקייץ.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כמה שזה מתסכל, חייבים להודות, לא מגיע לשטוטגארט להיות ברבע גמר ליגת אירופה, לא מגיע לה גם להיות בגמר הגביע הגרמני. מגיע לה לירוק דם במאבק ההישרדות בליגה הגרמנית, גם שם אני לא בטוח שיש לה מקום.
    ברונו נתן וברונו לקח. הקבוצה אולי לא גדולה, אבל היא שווה הרבה, הרבה יותר ממה שראינו בשבועות האחרונים. אבל חוסר רוטציה, ייבוש של מספר שחקנים. אמונה בשחקנים שלא שווים יריקה והביזיון רק מחריף. יש בנוער 20 שחקנים טובים יותר מהיינאל, את מי מכניס לבדיה כדי להושיע... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    ועוד מאריכים לו את החוזה... התנהגות ביזיונית.

טוב שהסיוט הזה יגמר, ושגם העונה הזאת תיגמר עם או בלי לבדיה.

6. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

לא ראיתי את המשחק של שטוטגרט במלואו, אבל אני רק רוצה לומר שהשער השני של לאציו הוא פשוט בדיחה הגנתית. איך יכול להיות שאותו שחקן עבר בין 6 שחקנים בערך ואף אחד לא הצליח להשיג אותו? אני באמת לא מבין את זה. פשוט היה נראה שהוא רץ במסדרון של שחקנים כשאף אחד לא מסוגל להגיע אליו בכלל. הסיפור נראה גמור וחבל, לאציו יריבה חזקה אבל ציפיתי משטוטגרט להפגין עליונות לפחות בבית ולא להגיע למצב שהסיפור גמור כבר במשחק הראשון.

7. aloneli Member

אכזבה מהגרמניות בליגה האירופית,לא ציפתי משטוטגארט שתנצח את לאציו אבל התחושה הכללית וזה שהיו קבוצות לא רעות מהליגה השנה גורמות לאכזבה.

8. dudi Member

מאד לא אהבתי את התמונות של הוודס והחלוץ הטורקי מהשער השני של גלאטרסאיי מדאיג ומאכזב.

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אני משער שלא שמעתם על זה אז הנה זה:

4 אוהדי גלאטסראיי לא הצליחו לקנות כרטיסים למשחק (70 יורו מחיר רגיל, הם קיבלו הצעות ל2000 יורו לראש וסירבו). אבל אוהדים טורקים לא מוותרים במהירה והתחילו עם ידיהם לחפור "מנהרה" באדמה הקפואה שהיתה אמורה להוביל אותם לאיצטדיון. התוכנית שלהם היתה רחוקה מלהצליח ובסוף הם נעצרו עם ידיים מאד חבולות מהחפירות.
    לאהבה אין גבולות מתברר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

למרות שכולם מדברים על גוצה, הסיפור של השבועות הקרובים זה ליגת האלופות.
    בהצלחה לשתי הגרמניות שלנו היום ומחר ובמשחקי הגומלין, זה לא יהיה קל, אבל חלום הגמר הגרמני עדיין חיי ובועט בלב כל אוהד של הליגה ושל שתי הקבוצות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/11.Xxx

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא כותב כאן כלום בעניין אבל היום דורטמונד משחקת נגד ריאל.
    לצערי הרב, וכמו שאני מכיר את הדברים יוגי לאוו, אה, סליחה יורגן קלופ לא הפנים את מה שראינו אתמול ובמשחק הקודם של באיירן נגד יובה וכרגיל לא ישים את הדגש איפה שחשוב. אז למקרה שהוא קורא כאן מה שחשוב הוא רק דבר אחד DIE NULL MUSS STHEHEN
    בהצלחה לדורטמונד

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/13
  12. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

לי דווקא יש תחושה טובה לגבי היום. אני חושב שזה יצא מעולה שדורטמונד מארחת ראשונה כך היא יכולה להגיע לגומלין בביטחון, כמובן תלוי בתוצאה, אבל הכל בידיים שלה. בסך הכל קלופ מעלה היום את ההרכב הכי חזק שלו וריאל כבר הפסידה פעם אחת לדורטמונד העונה בסיגנל אידונה פארק. עם אווירה ביתית מחשמלת ובעיקר הפגנת ביטחון אני חושב שדורטמונד תוכל לקחת את זה היום. הכי חשוב זה לא לספוג.

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אוהד של יובנטוס כבר המון זמן,וגם אשאר כזה
    אני מאוד אוהב את איטליה,ולא אחליף את זה למרות כל הבעיות

אבל...
    תנו לי להוריד את הכובע,לכרוע ברך ולהשתחוות,
    כשגרמניה הציגה את המתקנים והכדרוגל הנהדר שלה ב2006(אךך איזה מונדיאל!)
    חשבתי לעצמי וואו - איזה יופי ככה מנהלים כדורגל,לא תיארתי לעצמי שזו הייתה רק ההתחלה ולא השיא.
    גרמניה המשיכה להציג כדורגל נהדר ובנתיים בליגה הקבוצות רק הלכו וגדלו
    אז ממזמן ממוצע הצופים הגבוהה באירופה שייך לכם,והכדורגל של נבחרת גרמניה(למרות הלוזריות ברגעי האמת) הוא מזמן נהדר,מהיר ומבריק
    אבל את ההשתלטות הזאת על אירופה? אפילו הרייך הקודם לא עשה את זה כלכך טוב.
    מדהים. איזה כדורגל,איזו מהירות איזו פיזיות ומעל הכל - איזו עליונות של הקבוצות הגרמניות על השתיים שעד לפני דקה וחצי כולם הימרו עליהם בגמר.
    הליגה הטובה בעולם,הניהול הטוב בעולם,המתקנים הטובים בעולם והקהלים הטובים בעולם - לי נשאר רק לקנא ולברך את אומרת הכדורגל האמיתית - שאפו.

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד לדורטמונד. לא חשבתי שהם ייראו ככה.
    אבל כמו שחששתי, חבל מאוד על הגול המטופש שקיבלו.

אז כנראה שעיתוי פרסום ההעברה של גוצה לא פגע גם בדורטמונד. ממש מוזר.

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/13
  15. itay7 Member

נו, יש כבר חותמת?