גמר האלופות 2013 :: באיירן אלופת אירופה!

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Rosner, Aug 10, 2012.

1. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

דיברתי על באיירן. חבל שהתמונה כבר לא עובדת.

2. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר היחיד שזכור לי מהמפגש עם ארסנל בשמינית ב2005 הייתה ההחמצה האיומה של סבסטיאן דייסלר לבד מול שער ריק כאשר למאהן השעיר שער חשוף ובכל זאת בעט לרשת החיצונית באולימפשטדיון מה שנראה תחילה כשער רגיל אך התברר כהחמצה שלומיאלית, אם היה מבקיע היה קובע 4-0 לבאיירן והיה סוגר את הסיפור לגומלין אך אך החמיץ ברשלנות, וארסנל צימקה ל3-1 בתוספת הזמן. עד היום אני זוכר את 24 הדקות האחרונות בהייבורי בו הלב שלי דפק אחרי שהנרי העלה את התותחנים ל1-0, ורק משחק הרואי של אולי "הטיטאן" העניק לנו את הכרטיס לרבע מול צ'לסי(בו גם התבזנו עם רביעייה משפילה בסטמפורד-ברידג' במשחק איום של לוסיו).

עוד משחק אדיר שזכור לי בהייבורי הוא ה2-2 בשלב הבתים השני של עונת 00/01, הנרי וקאנו כבר העלו את ארסנל ל2-0, מיכאל טרנט צימק משום מקום ל2-1 ואז מי אם לא מהמט שול בבעיטה חופשית מ-30 מטר החליק על הדשא ובעט היישר לחיבורים של ארסנל. אחד מהרגעים המכוננים של עונת הזכייה ב-2001.

אין ספק שההגרלה לא פשוטה, למרות התקופה הקשה שארסנל עוברת זה בהחלט מוקש רציני להמשך. למרות שלדעתי קבוצות כמו שחטיור, ריאל מדריד ומילאן בהחלט היו הגרלות קשות יותר.

במשחקים נוספים:
    שאלקה נגד גלאטאסריי. סוג של דרבי טורקי בהתחשב בכמות הטורקים שישנה בגלזנקירשן.
    דורטמונד נגד שחטיור. מוקש רציני לח'ברה של יורגן קלופ. בהחלט מפגש אדיר.

Last edited: Dec 20, 2012
  3. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

הגרלות הגרמניות באירופה:
    ליגת האלופות:

שחטאר דונייצק - בורוסיה דורטמונד
    ארסנל - באיירן מינכן
    גלאסטראיי - שאלקה 04

הליגה האירופאית:
    אנז'י מחצ'קלה - האנובר 96
    באייר לברקוזן - בנפיקה ליסבון
    שטוטגרט - גנק
    בורוסיה מנשנגלדבאך - לאציו

Last edited: Feb 12, 2013
  4. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

המרצדס בנץ ארנה ריק בשטוטגרט-גנק. עצוב מאוד

5. aloneli Member

מהאנובר היה קשה לדעת מה נקבל כי היא קבוצת חוץ גרועה.בכל זאת תוצאה מאכזבת עבורה,אני לא אתפלא אם היא גם תפסיד בבית כי היא תשלח את כולם קדימה.
    דווקא מלברקוזן ציפתי ליותר אבל זה נראה שדי עקצו אותם ולא הלך להם כמו שצריך.חבל להגיע בפיגור לאיצטדיון האור בליסבון זה לא קל גם לא לקבוצות הטופ העולמי.

6. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

האמת שלברקוזן באמת מאכזבת עם ההפסד הזה. לא ראיתי את שני המשחקים אבל מהאנובר לא ציפיתי לניצחון, מלברקוזן כן. עם זאת, זה רק 1:0, ובנפיקה לדעתי קבוצה ברמה של באייר, ולא מעבר לכך, לכן אפשר להיות אופטימיים לגביהם. ואם זה לא יקרה, אז הם פשוט ימשיכו לייצג בגאווה את הכינוי Neverkusen http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

בשני המשחקים המאוחרים, בורוסיה מנשנגלדבאך מוליכה 0:1 בבית על לאציו, ושטוטגרט מוליכה 0:1 בבית מול גנק. אני די מופתע מהיתרון של גלדבאך, חשבתי שלאציו ינצחו את המשחק הזה. נראה שזה הולך בדרך ההפוכה וזה משמח אותי. גם שטוטגרט נראית טוב היום ומוליכה בצדק. נקווה שהמשחקים גם יסתיימו כך.

7. aloneli Member

כנראה שזאת לא רק לברקוזן שם שטוטגארט וגלדבאך שכבר היו בדרך הבטוחה לנצח ספגו שער בדקה 90.אם מסכמים 4 משחקים של הגרמניות באירופית ושני הפסדים ושני תיקו ב3 משחקי בית ורק משחק חוץ אחד.לא מעודד בכלל מבחינתם ואין פה תוצאה אחת טובה.

באלופות ביינתים דורטמונד עשתה את העבודה והיא מגיעה עם תיקו שערים למשחק הבית שלה.

8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

מאוד מאוד מאכזב. גם כן, כבר הואלתם בטובכם להפוך את התוצאה, איזו לוזריות מגעילה זה לספוג בדקה ה93. פשוט חבל כי במקום לבוא ולשחק על תיקו באולימפיקו הם חייבים לנצח שם עכשיו. שלושה שערי חוץ זה יותר מדי.

ושטוטגרט אותו דבר. פשוט חבל. אבל האמת היא שלגנק הגיע גול במחצית השנייה. חבל שהשוואבים "הסכימו" עם הטענה הזו ופשוט נתנו להם גול. איזו הפקרות הגנתית. כמה חבל.

סיכום של הערב? מאוד מאכזב. ציפיתי לשני ניצחונות לפחות.

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שטוטגארט בפורמה הנוכחית שלה לא מסוגלת לנצח את הקבוצה השניה שלה, ככה שצריך לקחת את הכל בפרספקטיבה הנכונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

היום דורטמונד מול דונייצק במצב יחסית נוח. תיקו 0 ו1 יכול גם להספיק.
    דורטמונד עם ההרכב החזק ביותר שלה, מעניין רק אם קל יפתח הפעם.

11. dudi Member

הומלס כשיר?

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה שדורטמנוד תשחק היום חכם, לשם שינוי.

13. בונקר מפואר Member

דורטמונד כבר מההתחלה תקפו וחיפשו את השער כאילו המשחק הראשון הסתיים בתוצאת 2-1 לשחטאר. אני רוצה להאמין שאם הם יפגשו קבוצה יותר בכירה משחטאר בשלב הבא, אז שידעו איך לשחק מולה. כבר ראינו את זה השנה נגד ריאל, כאשר שחקני דורטמונד התגוננו היטב אחרי עליה ליתרון 2-1 (בשני המשחקים).

בהצלחה לשאלקה בשבוע הבאה, כדי שסוף סוף נראה 3 גרמניות ברבע.

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן תוצאה נהדרת לדורטמונד. אבל משחק לא משהו. שוב, התקפי מידי. זה מספיק נגד שאחטר (קבוצה בינונית ולא יותר שגם רק חזרה מפגרת חורף ארוכה). אני חושש שזה לא יספיק נגד קבוצות יותר מנוסות.

חייבים עם זאת לציין את לארס בנדר על משחק יוצא מן הכלל במחצית הראשונה. לא יודע אם לא הוא צריך לשחק במקום קדירה בנבחרת. מצד שני שמלצר שוב מוכיח שהוא לא לרמה הזו.

15. aloneli Member

*סוון בנדר

אני מעדיף את קייל והאמת אני לא כל כך מחזיק מסוון בנדר.על לארס בנדר עוד אפשר לדבר אבל אם קדירה ישחק כקשר אחורי אמיתי בנבחרת אני מעדיף אותו בכל יום על פני שניהם.
    מה שכן ששמתי לב אליו זה שגצה אוהב משחקים גדולים,אפשר לסמוך על שחקן כזה שיהיה שם להוביל את הקבוצה