גמר האלופות 2013 :: באיירן אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏10/8/12.

1. סדרו קייטע Member

אז זהו, שהליגה קצת רומזת לכך שזו הייתה מקריות של שלושה משחקים, למרות שיש פה אנשים שרואים יותר משחקים שלהם ויכולים להעיד בסוגייה טוב ממני.

2. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

נכון בהחלט. ניקח את המשחק האחרון מול פירת' כדוגמא. מתוך 11 בעיטות הם בעטו 6 למסגרת וכבשו שלושה שערים, אחד מפנדל. זאת אומרת 2 מ6, זאת אומרת 33.3 אחוז ניצול מצבים (אלא אם מסתכלים באופן כללי יותר). אני חושב שההופעה האחרונה בצ'מפיונס תיתן להם הרבה ביטחון בליגה, מה גם שהשבוע דורטמונד פוגשת יריבה קלה בדמותה של מיינץ, והיא מסוגלת להציג יכולת גבוהה שתשמור על מה שהציגה באמצע השבוע.

3. סדרו קייטע Member

זה קצת פשטני, מכוון שלא כל בעיטה למסגרת היא בהכרח מצב. אתה יודע, שחקן יכול לבעוט דרדלה מ30 מטר לידיים של השוער וזה יחשב ל"בעיטה למסגרת".

4. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

נכון, אבל לקחתי רק את המשחק האחרון כסוג של הוכחה לדבריך שבליגה, מציגה דורטמונד אחוזים שונים.

5. אפנברג Member

אוליבר קאן, בבלוג שלו, אומר שיש סיכוי שהשנה סוף סוף יהיה תואר בינלאומי ראשון מאז 2001 לבונדסליגה:

http://www.bild.de/sport/fussball/oliver-k...66938.bild.html

מאז אותה שנה לא זכינו בכלום: לא ברמת הנבחרת ולא ברמת הקבוצות, למרות שהיינו בשלושה גמרי צ'מפיונס (לברקוזן ופעמיים באיירן), שני גמרי אופ"א (ברמן ודורטמונד), גמר מונדיאל וגמר יורו מאז. באמת שהגיע הזמן!

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין חושש שהבעיה של דורטמונד היא משחק ההגנה שלה.

אלון, אי אפשר להחמיא לשטוטגרט על מה שעשתה באירופה. יש לה בית שהוא ביזיון. היא הייתה צריכה להוביל אותו מזמן. אבל בוא נקווה שגם הם יעלו לשלב הבא. מה איכפת לנו איך.

7. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

נדב, אני מאמין ששטוטגרט תעלה גם כן. המצב בבית הוא כזה:
    שטוטגרט עם 8 נקודות במקום השני, קופנהאגן שלישית עם 7 נקודות וסטיאווה בוקרשט ראשונה עם 10 נקודות. במחזור הבא והאחרון, שטוטגרט מארחת בבית את מולדה האחרונה (3 נק'), וקופנהאגן מארחת את סטיאווה בוקרשט. אין לי מה לומר חוץ מזה שהכדור בידיים של שטוטגרט ועתידה במפעל נתון בידיה. היא לא יכולה לקבל משחק טוב יותר כדי לסגור עניין.

אגב, האם מקומה של גלדבאך מובטח גם כן? המצב בבית שלה הוא שהיא שנייה בביתה עם 8 נקודות ומארסיי שלישית עם 5 נקודות. ההבדל ביחס השערים בין השתיים הוא שער אחד. אם המיקום (במצב של שוויון נקודות) לא נקבע לפי התוצאות במפגשים בין השתיים, אז לגלדבאך יש עדיין מה לעשות במפעל והיא חייבת להשיג לפחות תיקו במחזור הבא מול פנרבחצ'ה בחוץ כדי לעלות.

8. סדרו קייטע Member

בשלושת המחציות הראשונות בהתמודדות הכפולה מול ריאל ההגנה של דורטמונד עשתה עבודה מצוינת (לטעמי הרבה יותר מההתקפה, אם מתעלמים מאחוז ניצול המצבים). גם תוכנית המשחק עבדה כמעט בשלמות בכך שהם הכריחו את ריאל להיות הקבוצה שמחזיקה בכדור מעל 60 אחוז מהזמן, שזה ממש לא סגנון המשחק שלהם. במחצית השניה בברנבאו היא נפרצה כמעט לחלוטין רק שלמזלה ריאל החמיצו בלי סוף וגם נפסל להם גול חוקי.

נגד סיטי במשחק הראשון ההגנה גם לא הייתה טובה (ההצגה של הארט השכיחה את העובדה שגם לסיטי היו לפחות שישה-שבעה מצבים מצוינים לשער) אבל להגנתם אפשר לטעון שזה מלכתחילה היה משחק יותר פתוח.

לדעתי כל עוד דורטמונד יצליחו לכפות משחק שבו הם יחזיקו 35 אחוז מהזמן בכדור ההגנה צריכה להיות במצב טוב, פשוט כי כל הזמן יהיו להם תשעה שחקנים לפחות מאחרי הכדור. השאלה מה יקרה במצב שבו הם יצטרכו להחזיק יותר בכדור ו / או יכנסו לפיגור מה שיכריח אותם להיות יותר דומיננטים ופחות להתבסס על מתפרצות (מה שיחשוף את ההגנה שלהם יותר).

נערך לאחרונה ב: ‏24/11/12
  9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

גלדבאך עלו. הם ניצחו את מארסי ועשו איתה תיקו. ככה שגם במקרה של שיוויון נקודות הם יעלו.

10. itay7 Member

שלוש גרמניות בשמינית-גמר הצ?מפיונס, שלושתן מהמקום הראשון בבית. מסתבר שזו הליגה הטובה בעולם...

11. dudi Member

גם שיק של מליון דולר צריך חתימה מאחור... חבל שניסינו לחתום על שיק כל כך יקר עם העט ההולנדי הכושל ולא עם שאר העטים מלאיי הדיו.

12. Der Rotbart Member

אלתרמן לא היה מנסח זאת טוב יותר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏6/12/12
  13. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

http://www13.picfront.org/token/o7mb/2012/12/07/2118118.Xxx

אנחנו כבר מקום שני בעולם בדירוג אופ"א המודד צבירת נקודות במשחקים במפעלים אירופים למשך 5 שנים.

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את רוב המשחק של שטוטגרט. ועדיף שאני אשתוק

15. riquelme1 Member

לפי מה שידוע לי יש 4 ספרדיות גם. אז לפי השיטה שלך, היא לא הליגה הטובה בעולם.

מה גם שעונה אחת לא מעידה על הכלל.

מקום שלישי, אנגליה שנייה, ספרד ראשונה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/12