"אתה משווה לי את יובה אינטר ולאציו לסלטה ולסוסיאדד, ואתה בעצם יורד על עצמך, כי תראה איפה הקבוצות האלה נמצאות היום ! זה הפער האיכותי בין איטליה וספרד, הקבוצות שומרות על יציבות." אתה ממש לא הבנת את הנקודה שלי, כל הקטע שסלטה וסוסיאדד נאבקות על הישארות בליגה ועדיין הן הגיעו יותר רחוק מלאציו ואינטרבליגת האלופות, לעומתן לאציו ואינטר נמצאות במקום ה 4 והשישי באיטליה ולא הגיעו לשמינית הגמר, זה מראה אולי על הבדלי הרמות בין הליגה הספרדית לאיטלקית? ועל איזו יציבות אתה מדבר? רומא שנה שעברה בקושי לקחה מקום שביעי אם אני לא טועה אחרי שהיא היתה תמיד מקום שלישי או רביעי ועכשיו היא מקום שני, פארמה שנה שעברה כמעט ירדה ליגה, פיורנטינה התרסקה כלכלית, אינטר לקחה שנה שעברה מקום שלישי והשנה מדשדשת במקומות שמגיעים לגביע אופ"א ויש עוד מלא דוגמאות אז אל תזבל בשכל. לגבי הבכי על פציעות השחקנים, נכון, זה לא מוצדק, אבל יש סיבה לכך שריאל נראיתה רע, יובה לא ניצחה את ריאל כשזו היתה בשיא כושרה אלא ניצחה אותה ביום רע של ריאל לכן קשה לשפוט על פי המשחק ההוא את הבדלי הרמות בינהם, אם יובה היתה מנצחת בשני המפגשים היית יכול לדבר, ואני גם מזכיר את החמצת הפנדל של פיגו כדי להראות לך שריאל לא ממש היתה רחוקה מלעלות לגמר (מתוך 20 פנדלים כאלה הוא היה מחמיץ אולי 1 או 2). וכפי שאמרתי שיחרורו של מקאללה היה טעות גדולה אבל פרז רצה לצאת כבד ואנחנו האוהדים משלמים על זה.
פשוט מאוד, הויכוח הכי דבילי שראיתי מימיי. כל שנה יש ליגה דומיננטית אחרת, אם שנה שעברה זאת הייתה איטליה, השנה אלו ספרד, צרפת ואנגליה. דיי כבר עם ההשוואות המטופשות האלה זה כבר מתחיל להמאס.
לקחת את העונה הקודמת כעירבון לכל השנים של הקבוצות צמרת בליגה האיטלקית. לרומא הייתה עונה רעה, ואולי גם לפארמה, אבל לא תמצא עוד הרבה כאלה, אלה שתי קבוצות צמרת מובהקות. ועם כל הכבוד לריאל מדריד שלך, עם כל הכוכבים הנוצצים, אני לא חושב שאתה יכול להתווכח שבעונה הקודמת, יובנטוס הייתה יותר טובה מריאל ואפילו ממילאן, אז אתה אל תזבל בשכל. חוץ מזה שבקשר לבארסה יש לנו אותה דיעה ואני לא רוצה לריב איתך.
בהעדר מחשבות מקוריות, אני אחזיר את הדיון הזה בקאמבאק לפרשת השבוע. ריאל עכשיו בתחת. יש פה מעט ויכוח. עד כה עברנו על הסיבות הרבות. מה לדעתכם יהיו ההשלכות בסיום העונה (עם או בלי אליפות)?
אני מאמין שדיון בכדורגל עולמי עוסק בזה די נטחן ברגעים אלה, אולי יש לי רעיון לפרשת השבוע, מה דעתך לעשות כתבה על בעיות השיפוט בליגה הספרדית?