מה אפשר לצפות מחיות אדם? לא הספיק להם הגהינום המטורף שהעבירו אותו אז היו צריכים לדחוף לו מצלמות לפנים גם... עצוב.
הקטע וידאו הראשון שהוציאו אותו מהרכב המצרי היה מרגש, אבל הקטעים עם קציני צה"ל היו פשוט מדהימים. מאחל לו הרבה בריאות ושיחזור לעצמו במהרה.
נדהמתי איך הוא יצא מזה. המוח שלו עדיין חד כנראה. מה שכן, הראיון שלו לטלוויזיה המצרית היה גרוע כמו הניצול הציני של נתניהו. לא היתה תמונה שלשכת העיתונות הממשלתית הוציאה ולא ראו בה את ביבי, והכי גרועה היתה התמונה שהראו בה כאילו8 הוא הצדיע לנתניהו, כשהוא בעצם הצדיע לרמטכ"ל. גם לראיון וגם לתמונות האלו היו מטרה פוליטית. נתניהו היה צריך להראות הישג, אבל זה היה מוגזם.
ערוץ 10 תיקן אח"כ וטען שהייתה הצדעה אחת לרמטכ"ל ואחת לרה"מ אבל אל תיתן לזה לעצור אותך בלכלוכים השקריים על נתניהו. התקשורת חייבת להמשיך בפסטיבל ולא תיתן לשום דבר לבלבל אותה בדרך אבל גלעד נראה רע מאוד, בקושי מצליח לרדת 2 מדרגות שלא לומר לנשום בצורה סדירה, חיוור עד כאב ומבט כחוש מאוד בעיניים (תסתכלו על העיניים שלו בתמונת ההצדעה), פשוט כואב לראות את זה כשבצד השני של המסך ארכי רוצחים יוצאים מתנאי הכלא הישראלים שלא היו מביישים את הסוויטה הנשיאותית בפלאזה של תשובה... והנה עכשיו מציעים לאשפז אותו... איפה כל המוסלמים למיניהם שטענו שהחמאס שמר עליו בתנאים טובים כיאה ל"קוראן" ושאר הבבלתים? כלב בפאתי ג'באליה מקבל יחס יותר טוב ממה שנתנו לו שם.
נכון מאוד, ראיון שנעשה לבנאדם מפוחד שרק יצא מהשבי ורוצה לחזור הביתה ולשאול אותו שאלות ממש לא נעימות בשביל היוקרה המצרית זה שווה לצילומים של ראש הממשלה עם גלעד שליט שלא בטוח בכלל שראש הממשלה הורה איפה, מה ואיך לצלם. וכמובן שאתה "שוכח" שהוא גם הצדיע לביבי ולא רק לגנץ ע"פ חלק מהדיווחים. כנראה שהאובססיה שלך לגבי ביבי לא נעצרת בשום מקום גם כשאין ממש איזה סיבה לכך. --------- אני שמח בשביל גלעד שליט ומשפחתו אבל אני יודע שעל העסקה הזאת ישראל תשלם כמו ששילמה על כל העסקאות המפגרות שעשתה.
הרגע הקומי בכל הסיפור. שהוא התראיין לטלויזיה המצרית,המראיינת שואלת אותו מה אתה מתכנן לעתיד? צבי יחזקאלי אומר כזה בשקט באולפן:'לא להתראיין לטלויזיה המצרית יותר' יש לו הברקות זה.. שמחה עם עצב,מצד אחד משחררים את כל הרוצחים הכבדים,אני ממש מרחם על אלה שאיבדו את הילדים שלהם או את המשפחה שלהם בפיגועים וכו',אבל החופש של גלעד חשוב יותר,גילוי נאות,בהתחלה ממש לא הייתי בעד העסקה הזאת עם כל הצער,אבל מרגע שראיתי את גלעד הדעה שלי השתנתה,אין מחיר לחופש,וזה יום שאתה גאה להיות בו ישראלי. יום מרגש מאוד עבור כל עם ישראל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
ממך אולי. מספיק עם האמירות הילדותיות האלה. רק להסתכל על גלעד שליט מדבר למצרים ולראות אותו בארץ עם כל הגורמים הביטחוניים זה מספיק מרגש כידיי לשכוח מכל ההזדמנויות להוציא עוד כמה הכפשות על ביבי שגם אם נכונות זה לא באמת מעניין, כל עוד הוא הרה"מ שהחזיר את גלעד שליט למשפחה.
אני מסכים איתך מאד ורואים בכל מילה של ביבי לתקשורת איך, בוא נאמר זאת כך, צניעות היא לא בדיוק המעלה הגדולה שלו והוא מנסה להוציא מזה את המקסימום, אבל אני כל כך מעריך את ההחלטה שלו והמנהיגות שהוא הראה במקרה הזה, שאפשר להחליק לו ולהתעלם מזה. לגבי כל טענות ה"החולירות בתקשורת עושים פסטיבל מוגזם" - אני לא אתפלא אם זה מגיע מאנשים שהטלויזיה שלהם פתוחה על ערוץ חדשות מתחילת היום ועכשיו משוטטים בוויינט, ואז מתלוננים למה התקשורת ממשיכה לסקר ככה... ולדעתי אין שום בעיה עם התקשורת שלנו במקרה הזה, כולם רצו לראות אותו וכל עם ישראל שילם מחיר עבור חזרתו. בכלל העיסקה הזו היא טובה לעם ישראל לדעתי וזה לא רק צריך להיות עניין אישי לחלוטין, כמה שזה נשמע מוזר. התקשורת המצרית... וואו, וחשבתי שאצלנו הסטנדרטים נמוכים... כיף לראות את התמונות.