רק תסביר לי דבר אחד. האם צבא האדום וצבאות אנגליה וארה''ב עשו רצח עם (גרמני ויפני) במלחמת האולם השנייה? אם כן - למה לא הם היו בספסל הנאשמים בנירנברג? אם לא - מה הבדל בין גרמניה\יפן וערבים? רק בלי ססמאות - תשובות פשוטות ומדויקות. כלומר - צריך לספק להם מטוסים. רצוי גם ללמד אותם להטיס וגם להפציץ! ואז הם יפגעו נקודתית רק בחיילים במדים! זה קשור גם לאמירות קיצוניות שמאלניות נגד דתיים או מתיישבים? ואמירות כמו "שישחררו את המחבלים - גם כך יש מספיק כאלה ירצחו יהודים" - זה רמז לרצח העם היהודי? או ש רק נגד ערבים אסור? מותר לצטט ספרים היסטוריים על מלחמת שחרור ולבטא בסגנון "בוא נעשה כמו שאבות עשו ב-48"?
היחידים שהואשמו ברצח עם או משהו דומה לו בנירנברג היו האחראים על שואת היהודים. רוב הנאשמים בנירנברג הואשמו בוריאציה של ניהול מלחמה באופן אלים מדי - או במילים אחרות, צדק של מנצחים. בעלות הברית ביצעו במלחמה דברים חמורים לא פחות מאלו בהם הואשמו ראשי הממשל הנאצי: הפצצות המבורג, דרזדן וטוקיו גרמו לאובדן מדהים בחיי אדם אזרחיים. היו להן גם צמד פצצות אטום. קרטיס למאיי, שהיה אחראי על הפצצת טוקיו - עיר שהייתה בנויה ברובה המוחלט מעץ - עם פצצת תבערה אף הודה שלו בעלות הברית היו מפסידות במלחמה, הוא היה מצפה למצוא את עצמו על ספסל הנאשמים בגין אותם הסעיפים בהם הואשמו המנהיגים הנאצים. ההתקדמות של הצבא האדום במזרח אירופה הייתה רצופה זוועות גם היא, כולל אונס המוני של נשים גרמניות בדרך לברלין. לו היה גוף אובייקטיבי שהיה מטפל בתוצאות המלחמה, הוא היה מכניס לכלא את הרוב המוחלט של המפקדים מכל הצדדים לפי הסטנדרטים של נירנברג. מעשית, הנאצים נזרקו לכלא או נתלו כי הם היו נאצים שהתחילו מלחמה רצחנית. זה לא מה שהם הואשמו בו. כל החשיבה של ?כל עוד אנחנו מוסריים יותר מהאויב העל בסדר? היא פרימיטיבית ומפחידה. לישראל יש צורך גם בחברים בעולם הזה ומי שחושב שהסטנדרט של שאר מדינות העולם עבור התנהגות סבירה הוא ?חמאס+? הוא משוגע. זה ברמה הפרגמטית. ברמה המוסרית, מדובר בפשיטת רגל טוטאלית וכניעה מוחלטת לברבריות של אויבי ישראל. _______ חיים, הדבר שאמרתי לגבי ביבי: אמרתי מהן הציפיות שלי מהשמאל ההזוי. כפי שראית, היו כאן אלו שאמרו שזה נכון. אני לא מאמין בזה, פשוט וידאתי שהאצבע שלי על הדופק של השיגעון.
אני רק רוצה להבהיר, אם מישהו הבין לא נכון את האמירה שלי על "לוחמי החירות הפלשתיניים" - זו היתה רק דוגמא ואני לא באמת חושב שהטרוריסטים הם לוחמי חירות. למקרה שיהיו אי הבנות.
מעולם לא טענתי שצריך לפגוע באזרחים חפים מפשע. ההיפך הוא הנכון צריך לעשות הכל על מנת למנוע זאת.אבל מאידך אני טוען שעל כל ירי חסר אבחנה אל מרכזי אוכלוסיה אזרחית שלנו.אנחנו צריכים "להשתגע".כשאני אומר להשתגע אני לא מתכוון שמישהו יעמוד עם "קאונטר" ויספור את ההרוגים.אני מתכוון להשתגע על מנת לגרום לצד השני "צריבה בתודעה" בעוצמות.בכמות ההרס.בנכונות ללכת עד הסוף מבלי לחשבן יותר מידי לכל הדברים שאנו מצטיינים בהם ושאותם מנצל האוייב בציניות רבה ולמה הכוונה?כשמחבלי חיזבאללה יורים קטיושה מתוך בית? להוריד את הבית בלי חשבון.כשמחבלי חמאס יורים מתוך מסגד? להוריד בלי חשבון. כשאזרחים עולים על גגות על מנת ליצור חומת מגן אנושית.ישנם אמצעים לגרום להם לרדת ואז להפציץ.כשמחבלי חמאס מתחבאים בתוך בית ספר? נצלם.נתעד ואז נפציץ. כשמחבל או חוטף חייל/אזרח בורח אל הבית שלו בתקווה שבני משפחתו ישמשו לו מחסה?אדאג שיקבלו אזהרה אחת או שתיים על מנת לגרום להם לצאת(יש לנו מספיק אמצעים שהשתמשנו בהם בעבר)ואז למחוק את הבית. במילים אחרות. להיות הומני.לגלות אנושיות אבל כשצריך לזיין.אז עד הסוף ובלי וזלין. כשאני אומר עזה תשלם.במקרה הבא של חטיפה.זה אומר כל מוסדות השלטון יופצצו.ולא עוד איזה דיונה מזדיינת או מחרטה עלובה שתיתן כסוי של עלי תאנה "הפצצנו מנהרת הברחה"עאלק. זה אומר להפציץ ולרדוף את ראשי החמאס.אותם ואת בתיהם ================= מה המטרה?.להרוג בתושבי עזה מבחינה כמותית לא יתן לנו כלום ברמה האסטרטגית. בין היתר כי המספרים הם לא האישיו כאן. לכן זו בהחלט לא אמורה להיות המטרה. המטרה חייבת להיות ברמת התודעה.מלחמות אינן מוכרעות כשאחרון החיילים נהרג או נופל בשבי.מלחמות מוכרעות כשמנהיג הצבא/מדינה/גוף האחר.מבין שהוא הפסיד.ואז הוא רץ לבקש הפסקת אש.על מנת לקבל שקט להרבה שנים (תמימות לצפות לשקט תקופה ארוכה מדי כי זה בכל זאת המזרח התיכון וכאן שוכחים יחסית מהר) צריכים לשקם את ההרתעה שהתכרסמה/נמחקה.איך משקמים?רק על ידי שנוי בחוקי המשחק.שיפתיעו את האוייב שיבין שאנחנו לא צפויים ומסוגלים להתחרפן. ביום שהערבי יאמר "וואלה היהודים האלו השתגעו"(בדיוק כפי שנסראללה אמר לאחר מחיקת הדאחיה) נדע ששיקמנו את ההרתעה.
אם איכשהו נצליח להוריד את אלה שמשמשים כמגן אנושי, החמאס כבר ידאג להתנקם בהם. או שהאזרחים האלה הם רק כביכול אזרחים פשוטים, והם מתואמים לעמוד שם. אתה יכול לתעד את זה על ממש שמחבל נכנס לתוך בית ספר מלא בילדים? למה בכלל שם מאפשרים למחבל הזה להיכנס? אוכלוסיית עזה בחלקה ממש לא תמימה/ פחדנית. אנחנו מגלים אנושיות ועושים מאמצים עילאיים כדי לא לפגוע באזרחים, וזה פוגע בנו קשות. קצת פחות התחשבות איפה שזה נחוץ (פרופורציות, אם יש מחסן של גראדים ומנהרה בבית ספר מלא ילדים אז לא נפציץ, אבל אם יש בית אזרחי שחציו זה מפקדות של החמאס וחציו השני זה אזרחים שלא מוכנים/ לא יכולים לצאת מהבית, אז אין ברירה). לייזר- אנחנו הרבה יותר מחמאס+, ואנחנו גם יותר מוסריים ברוב המקרים מהמדינות שאנחנו רוצים שיהיו בצד שלנו.
החמאס מעוניין לפתוח את העיסקה, ולהוסיף עוד 7 שרמוטות לרשימת המשוחררות. כנראה שצפויים למשפחת שליט עוד הרבה עצבים עד שיזכו לחבק את גלעד.
פורסמה רשימה חלקית של הבני-שארמוטות הרוצחים שישחררו שימו לב: הרשימה חלקית! הלוואי שמסוק ישראלי יירה לך טיל ברקטום, יא בן שישים אלף זונות. הייתי כולא אותך בתא קטן, ומריץ לך מול העיניים 24/7 גולים של אוחנה.
רשום על שלושה מהפיגועים הקשים שידענו בתקופה השחורה ההיא, קשה לשמוע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
תודה על הקישור.הבחור כותב מוכשר לטעמי. להלן קטע מפוסט אחר שלו בעניינם של הרופאים בפרט (אבל לדעתי על תפקיד המדינה בסיפור בכלל). "לא הייתי לומד רפואה כי אי אפשר להתקיים מרפואה בארץ ישראל. המדינה משחקת כאן מלוכלך כשהיא מכריחה את הרופאים הצעירים לבחור בין חיים שאי אפשר לחיות לבין הפרת שבועה, כאילו שבועת היפוקריטס לא חלה על משרד הבריאות, רק על הרופאים עצמם. המצב הזה הזכיר לי בשבוע שעבר את באטמן, שהקוד המוסרי שלו קובע שלעולם אסור לו להרוג את אויביו, לא באופן פעיל ולרוב גם לא במחדל. אבל הג'וקר לא משחק לפי הכללים, והוא מנצל את הכללים של באטמן לרעתו, מעמת אותו עם דילמות מוסריות, מציב אותו בבחירות בין כמה אפשרויות גרועות. יבחר מה שיבחר, בסופו של דבר באטמן יישא בהשלכות, התוצאות יהיו על המצפון שלו. הג'וקר? זאת לא הבעיה שלו. הוא רק מחפש בדיחה טובה. זאת המדינה שאנחנו חיים בה, חברים, ובכל יום מישהו שמכר שלכם מכיר מגיע לחדר מיון, ובכלל לא בטוח שיש מי שמטפל בו. או בה."
הרשימה של 447 הנבלות שישתחחרו מתוך אתר שירות בתי הסוהר http://www.shabas.gov.il/NR/rdonlyres/AFA1...F40/0/list1.xls