איזו שטות של קוראה. שחקני אתלטיקו כבר הספיקו לסגור מצב בעיטה והוא דוחף אותו ברחבה. קשה מאוד להתחיל לשחק כדורגל ולהבקיע שער אחרי שאתה נדחק להגנה ומשחק רע.
https://totalfootball.co.il/uploads/default/original/2X/1/1f8a778a9bb59e82bc015f0757a07a17bca2f9f4.Xxx כריסטיאנו רונאלדו, אתה המלך, 1...2...3... אני מתגעגע. אתם רואים את האישה שלו מזילה דמעה ביציע ואת כריסטיאנו ג'וניור בטירוף, זה סיפור יפה ומרגש. שלושער בליגת האלופות מול אתלטיקו בנוק-אאוט? בטח לא זר לו, צריך ללכת כולה שנתיים אחורה. יובה מעפילה בצדק, משחק הגנה נקי מטעויות, לחצה על הדוושה כל הזמן והייתה טובה בכמה דרגות גם בלי כדורגל גדול. לא יודע כבר איך לאכול את הספסול של דיבאלה. אתלטיקו הסריחה את הדשא ולא עשתה שום דבר, צ'ולו הולך לחטוף מחר על הראש בתקשורת. את הגמר במטרופוליטאנו הם יראו בטלוויזיה. אולי רונאלדו יחגוג שם, עם הגביע השישי, כמו האחד והיחיד - פאקו חנטו. הלוואי ויעיף את ברצלונה בשלב הבא ואז אני מסודר בחיים האלה עוד ערב ענק של צ'מפיונס וזה עוד לא נגמר, גם מחר באיירן-ליברפול. אחלה צ'מפיונס שבעולם.
אוהדי יובנטוס אתם ממעיטים בקבוצה שלכם. אפשר לשנוא אותו, אפשר לאהוב אותו, רונאלדו אדיר. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
אני מודה שאני לא מרבה לצפות ביובה אבל זה הזוי לצפות מהם שיציגו כדורגל כזה בליגה כשהם משייטים לאליפות שמינית ברציפות אפילו לא בהילוך ראשון, גוררים אותה בניוטרל. אני מבין שאוהדי יובה היו פסימיים בגלל היכולת בליגה אבל זה פשוט לא מדד לכלום. המחסור החמור בתחרות שהקבוצה הזאת חווה כבר שנים מרדים אותם בחלקים גדולים של העונה אבל סגל כזה עמוק ואיכותי פשוט לא יכול שלא להתפוצץ במאני טיים היחיד שהם חוו העונה. רונאלדו זה פשוט שחקן שחייב לסמן וי ולראות משחק, אולי הגדול ביותר שראה המשחק.
הווינר הגדול בכל הזמנים עושה את זה שוב !! . והפעם זה מרשים מאי פעם : עם סגל שחקנים הרבה פחות טוב מזה שהיה לו ביונייטד ומדריד, ובמיוחד בגיל 34 כשהוא מעבר לשיא ופחות זריז מבעבר . קוראים לזה ג -ד-ו-ל_ה . לגבי אתלטיקו : אני טוען ורושם זאת מתחילת העונה - סימאונה מיצה את עצמו באתלטיקו וחייב לעזוב בסיום העונה . הופעה מזעזעת של אתלטיקו מול שחקן היסטורי אחד, ולא הרבה יותר מזה . כמו כל העונה הזאת, המשחק ההתקפי של אתלטיקו ברמה של ליגת העל, ובאופן כללי נראית כקבוצה לא מאומנת מבחינה התקפית . מחכה כבר למשחקים של מחר .