גומלין 1/2 גחצי גמר האלופות: בארסה נוקמת בבאיירן וחוזרת לגמר!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Raulito, May 6, 2015.

1. golding מנהלים

מעבר לזה שהשלישייה ההתקפית של ברצלונה מדהימה, מה לעזאזל עובר על פפ ועל קו ההגנה של באיירן?

2. aviran11 Member

נראה כאילו בכל הקשור לקו ההגנה פפ לא שינה כלום, זה נראה מביך.

3. golding מנהלים

טר שטגן כרגע הצהיר שהוא בליגה של הגדולים.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גם סוארס פיתח משהו חדש השנה, "פחד" מכיבוש שערים שהוחלף בפרגון יוצא דופן...

כיף לראות שחקנים ברמות האלו עם מה שנראה כמו אגו בגודל נורמלי או לפחות לא מוגזם, ומסתמן שזה נכון לכל הסגל של לואיס אנריקה. אני יודע שבתקשורת זה לא מוצג ככה, "מסי קובע את ההרכב" וכו', אבל זה הרושם שלי מצפייה במשחקים.

golding and אלעד like this.
  5. alexshw Member

איזו נאיביות איומה של באיירן - סופגת שני שערים זהים במעמד כזה ועוד בבית.
    שוב קו הגנה גבוה וזה דז'ה וו לחצי גמר מול ריאל.
    לא מבין את פפ. הוא שוב לא מוכן למשחקים ולא מתאים את עצמו לאילוצים גם של קבוצתו וגם שהיריבה כופה.

aloneli likes this.
  6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיזה יקום רונאלדו ברמה של מסי. עלק שחקן שלם יותר.

7. Civil Anti Madridista

מחצית פנטסטית של טר שטגן, קיוויתי לשער שיוציא לבאיירן את כל האוויר וקיבלנו צמד מניימאר תוצרת MSN
    טיאגו לא רע אצל הגרמנים שמשחקים עם קו הגנה גבוה וזה עשוי להסתיים עוד יותר גרוע מבחינתם.

8. JohnTerry26 Member

שדרוג? אולי, אבל מסי תמיד נתן כדורים לא הגיוניים לגולים, אני לא מבין למה אנשים רואים בזה משהו חדש, הוא פשוט עושה את זה יותר עכשיו כשלידו משחקים ניימאר וסוארז. גם נתוני האסיסטים מכל השנים שלו בברצלונה מראים איזה מוסר הוא.

לא יודע מה החלק של הבלמים של באיירן בזה, לא פוטר אותם אם כי ברור שפפ לא שינה כלום משבוע שעבר, אבל הקו ההגנתי הזה הוא עלבון למעמד.

אלעד likes this.
  9. RGB Member

בחיי שזה מגוחך. לא ההשוואה בין מסי לרונאלדו. הצורך של אנשים להמשיך לפמפם אותה בלי קשר, במעמד חצי גמר ליגת האלופות, אחרי מחצית אחת מהגדולות שראינו השנה. לפעמים אני מרגיש שזה ה-עניין בכדורגל היום. מסי, מסי, מסי. רונאלדו, רונאלדו, רונאלדו. "תראו את המסירה של מסי, אוי מסי", אמר נדב על נגיחה של מסי לכיוון סוארז שהיה 4 מטר ממנו.

10. Civil Anti Madridista

חילופי מקום בשלישייה הקדמית זה לא דבר חדש, אבל את מסי כפליימייקר עדיין לא ראינו. באוקטובר-נובמבר דיברו כאן לא מעט איך ברצלונה ויתרה על אלכסיס, אני חושב שהיום כבר אין צורך להסביר.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להגיד שאהבתי הרבה יותר את ברצלונה של פפ, אבל קמפיין האלופות הנוכחי מרשים יותר מכל מה שברצלונה עשו תחתיו. ברצלונה פגשו קבוצה ״אלופה״ שלב אחר שלב ופשוט דרסו כל דבר שזז. זה מתחיל להזכיר במובן מסויים את באיירן של היינקס.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני לא מסכים כל כך. אם מסתכלים על זה בלי להתייחס לפרטים אז כן, אבל פפ קיבל קבוצה במצב יותר קשה, ופיתח אותה בעצמו. אינייסטה, מסי, פיקה, בוסי ואפילו צ׳אבי חייבים לא מעט לפפ על קידום הקריירה והיכולות האישיות שלהם. טוב, אולי חוץ ממסי שגם קלינגר לא היה משנה את העובדה שהוא על טבעי. חוץ מזה, בארסה של העונה לא משחקת כדורגל מרשים כמו אז, אלא התכליתיות שלה מאוד מאוד מרשימה, בעיקר בחצי השני של העונה. הם מבקיעים כמעט כל שני מצבים נראה לי.

ואם כבר פפ - באיירן במאזן 10-1 בחצאי גמר ליגת האלופות תחתיו, וגם השער הגיע ממצב נייח. רק אומר.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ההרגשה זה כאילו בבארסה אמרו : "יש לנו בעיה בהגנה אז נחתים עוד חלוץ". וזה אשכרה עובד להם.
    היא יכולה לזכות גם בצ'מפיונס וגם בליגה הספרדית, בדיוק עם אותה ההגנה הבעייתית..

מה שכן, אין לי ספק שאם הקטלונים היו פוגשים קבוצה כמו צ'לסי עם שיטת משחק מורניואית טיפוסית, היה לה הרבה יותר קשה.

14. קשר שמאלי Member

מה אתה רוצה מפפ
    שמסי וסוארז בכושר סביר ומעלה הם בלתי ניתנים לעצירה

Last edited: May 12, 2015
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ההגנה פחות בעייתית העונה עם פיקה שחזר לעצמו [הערה בעייתית שתעלה לי בתגובות "נאצה"] ושני שוערים יותר טובים ממה שהיה להם לפני [אפשר לנאץ]. מה גם שמשחק הלחץ שנפגע מאוד בשנתיים האחרונות, למעט כמה חודשים בתחילת הקדנציה של מרטינו, נראה הרבה יותר טוב.