גביע טוטו 11/12: שוב, עירוני ק"ש מחזיקת הגביע!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jun 27, 2011.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

במפעל המפגר הזה אין דבר כזה משחק גדול

גם אם יהיה הפועל נגד ק"ש זה יהיה משחק של מחליפים

כבר מחר ראיתי שחצי הרכב של הפועל ת"א בכלל לא בסגל
    מכבי פ"ת כמו שהיא נראת לא יכולה לנצח גם את הנוער של הפועל ת"א... אבל לפחות הגיעו 2 קבוצות עם קהלים גדולים אז אולי האיצטדיון יהיה מלא.
    באר שבע יבואו למשחק שני הפועל ת"א לראשון ואז האיצטדיון ייראה מלא.

מעניין אותי לראות מה יקרה אם מכבי פ"ת וק"ש, אז יהיה אפשר להעביר את המשחק לרעננה ועדיין יהיה מקום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. ראיין אדלי Member

הקהל שלנו כל כך מצחיק, מתלהבים מכל שטות...
    צפויים לבוא מחר כמות מאוד מכובדת של אוהדי ב"ש למשחק לא חשוב, אבל לפחות אולי נצליח לזכות בגביע? כניראה שקריית שמונה די יזלזלו, אנחנו יכולים לעקוץ...

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתלהבים משטות? עדיין מדובר בתואר. בטח ובטח כשאנחנו כבר בחצי הגמר.

אצלנו יעדרו ארבעה שחקני הרכב (ועקנין, יחיאל, גבאי ומלכה) בגלל פציעות, שלושה מהם בגלל מתיחות (בשבת גם אופיר התקשה בגלל מתיחה בשלב מסוים, גם שבחון בספק בגלל מתיחה).
    http://www.one.co.il/Article/11-12/1,1,22,0/193306.html

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/36031_135563303135816_100000464426217_289769_6122811_n.Xxx

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

זה כל כך מפגר לשים את אוהדי ק"ש מול המצלמות במשחק הראשון ואת באר שבע במערבי.

משחק שגם ככה אין בו קהל מחוסר עניין לציבור לפחות שמול המצלמות הקהל הגדול יותר יהיה.

( במשחק השני הפועל ת"א אמורה לשבת שם אז אין שום בעיה )

5. ראיין אדלי Member

משחק מאוד מעניין מתפתח, אבל המשחק של באר שבע ממש לא מסודר, שיכניס את שבחון..
    מגיע לקהל הזה לנצח, שלא משנה מה התוצאה ועדיין מעודדים בכל הכוח, איפה הקהל של קריית שמונה?

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הקהל של קריית שמונה לא קיים

השאלה איפה הקהל שלכם? יחסית להתלהבות שלכם מהמפעל המיותר הזה וההבטחה שלך לכמות מכבודת אין אנשים בכלל...

7. ראיין אדלי Member

אז בסוף היו בערך 500 אוהדי ב"ש שעודדו בכל מצב, הייתי בטוח שתבוא כמות גדולה יותר.. די מתסכל להפסיד דקה אחרונה בהארכה, לפחות היינו יכולים לנסות בפנדלים...
    אני מתחיל להיגעל מקריית שמונה ומקווה שהפועל ת"א יחזרו למסלול הנצחונות וייקחו אליפות.. מגיע לקבוצה עם קהל אליפות, ושלא ניראה במשחק הכי חשוב של קריית שמונה 1500~2000 אוהדים בלחץ... אחת העונות המגעילות שאני חווה השנה, שכל הקבוצות עם המסורת והקהל בתחתית וקבוצות -מיותרות- נמצאות בצמרת/מרכז טבלה.. כל כך מתסכלל

Last edited: Jan 10, 2012
  8. Lupos Member

מעצבן אותי שאנשים לא רוצים שקרית שמונה לא תזכה כי אין להם אוהדים.... אז מה אם אין להם אוהדים? אם הקבוצה משחקת כמו שצריך ומנצחת אז הם לא צריכים לזכות? אם ככה בוא נעלה את אום אל פאחם וקבוצות אחרות ישר לליגת העל ונוריד את קרית שמונה עכו מכבי פ"ת ושאר הקבוצות....
    אין מה לעשות מדובר בקבוצה קטנה מעיר קטנה וכדי שיהיו להם יותר אוהדים הם צריכים להתחיל לבנות בסיס של הצלחות..

ברור שלא כיף לראות משחק בלי אוהדים ובכלל משחק של אלופה בלי אוהדים אבל אני חשוב שיותר יפה לראות הצלחה של קבוצה כמו קרית שמונה מאשר נגיד זכייה של הפועל חיפה/בני יהודה

9. ראיין אדלי Member

ממש לא מסכים איתך...
    הליגה שלנו כל כך חלשה, וגם ככה אין הרבה עניין, ויש מספר קבוצות עם קהל אוהדים פשוט אדיר, שגם במצב הכי גרוע שלהם מביאות למשחק חוץ 1000+ אוהדים [ורק תחשוב מה היה קורה אם הם היו בצמרת] וזה כל כך מעצבן לראות בליגה המעפנה שלנו קבוצות כמו רמת השרון, עכו, מכבי לוזון וקריית שמונה, שבכל משחק בית בקושי מביאים קהל
    פשוט מגעיל אותי לראות את זה, כאחד שכל כך אוהב את הכדורגל הישראלי והולך כמעט לכל משחק חוץ, לא בא לי לנסוע לרמת השרון ולראות מולי 70 אוהדים... לא נעים בכלל... ואם הקבוצות שמביאות קהל ירדו, תיראה מגרשים עם 250 אוהדים בלחץ במשחק צמרת רמה"ש-עכו

עריכה:
    בקשר ל"בסיס של אוהדים שנבנה", גם לאשדוד לא באים הרבה קהל אבל יש לה פונטנציאל לקהל, לא כמו לקריית שמונה, שהיא עיר קטנה וממוקמת באזור צפוני מאוד יחד עם אלפי אוהדי מכבי חיפה/הפועל חיפה שנמצאים בקריות... ברור שזה משמח לראות שלא רק הגדולות יכולות, אבל בוא נגיד שהייתי שמח אם זה היה אפילו הפועל חיפה... בכל מקרה, אין מה לעשות בקשר לזה...

10. Lupos Member

גם אני רוצה שקבוצות עם קהל יישארו וכואב לי שהשנה כמעט בטוח שתרד לפחות קבוצה אחת שיש לה קהל, אבל מה אתה רוצה לעשות? ליגה סגורה של 10/12 קבוצות עם הכי הרבה קהל? לקבוצות גם צריך שיהיה אפשרות להתפתח ולהעלות את כמות הקהל שלהם (מה שלוקח מספר שנים במקרה הטוב).

חוץ מזה שאני במיוחד בעד שקרית שמונה תישאר כדי שיהיו קבוצות מחלקים בארץ שהם לא מהמרכז, נמאס שחצי ליגה היא מגוש דן והאזור הקרוב.

כולנו רוצים שיהיה יותר קהל בכל המשחקים אבל זה עניין של תרבות כדורגל בארץ...כמו שיש באנגליה נגיד - בבלקבורן לדוגמא שהיא עיר יותר קטנה מפתח תקווה ומב"ש (באזור ה100,000 תושבים) מגיעים באזור ה20,000+ אוהדים למשחק וזה עוד נחשב מעט במושגי הפרמיירליג.

11. ראיין אדלי Member

אני מסכים איתך, פשוט זה רגע של עצבים בגלל ב"ש, יעבור... מבחינה מקצועית כל הכבוד לק"ש על העונה הגדולה שהיא עושה, אני זוכר עוד לפני שלוש - ארבע שנים בלאומית היינו נגדם... מי היה מאמין...

טוב סטיתי לגמרי מהנושאhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

עריכה: רק אני רושם ומכבי עולה ל1:0, כניראה שיחזור של שנה שעברה...

12. Lupos Member

לא נורא מכיר תעצביםםם האלה בתור אוהד מכבי ת"א חחח =)
    מברוק לק"ש על ניצחון...בקצב הזה יש מצב הם עושים דאבל (אפשר לקרוא לזה דאבל אם זה אליפות וגביע השוקו? חחח ) ובכל מקרה הם ממשיכים בעונה טובה ומגיעים בשנה השנייה ברציפות לגמר

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

טרבל!
    אליפות גביע וגביע השוקו

הלוואי.

14. Don Joan Roman Member

אוהדים של קריית שמונה? אלו כולם אוהדים של בית"ר ירושלים שגאים בהצלחה של הקבוצה מהעיר שלהם.
    והכי מגיע בעולם לק"ש לזכות באליפות - ההתנהלות, הצניעות, העבודה הקשה אלו דברים שלדעתי שווים הרבנה מאוד.

15. Raulito Madridista

השער דרד'לה של אורמוש(מזל טוב), שנשאלת השאלה האם יישאר - גומר את המשחק סופית.
    אולי בכל-זאת ניקח תואר בעונה המצ'וקמקמת הזאת ומצפה לנו גמר לא קל נגד ק"ש.
    להפסיד למכבי פ"ת פעמיים בעונה זה יותר מידי ואני שמח שיצאנו היום מפיגור למרות שידוע שבלי מצב נייח מזליקי זה לא היה קורה. עוד ידוע שאם היה מדובר במשחק ליגה חשוב - המהפך מעולם לא היה מגיע.
    הפועל הציגה מחצית ראשונה איומה אבל רוב השחקנים גילו שיפור בחצי השני ואני שמח על הגול של אלרואי בין השאר. אבל אחד נשאר חלש - לאלא שעוד לא הצליח לחזור מהפציעה. הוא כל-כך לא חד שזה מפחיד. המהירות, החמקמקות והסיומת קלוקלת. יאללה הפועל