ניצחון בהחלט נחמד לצעירים שלנו. לדעתי, המצטיינים אצלנו היו מימון וכיאל שפשוט היו נפלאים. מימון חיסל מצויין את רוב ניסיונות ההתקפה הירושלמים, והשילוב שלו ושל קרופניק היו מצויינים. גם כיאל, שפשוט לא הפסיק לרוץ, היה במשחק פנטסטי ונלחם שווה בשווה עם בואטנג. מילה טובה מגיעה גם לאדרי שהיה בכלל לא רע. יופי של ניצחון, אך אני הייתי מוותר עליו תמורת ניצחון מינימלי, רק 1:0, ביום ראשון. נקווה שכך ייקרה.
לא ראיתי את המשחק. עד שהגעתי הבייתה כבר לא היה ניתן לצפות מכיוון שהיה עומס על השידור. בכל מקרה, ניצחון בטדי הוא תמיד טוב ואני מקווה שזה ייתן דחיפה גם למשחק הליגה הקרוב. 2-0 משערים של גאדיר וארבייטמן, שני חלוצים שאולי נצטרך בזמן הקרוב.
שער מדהים של מוחמד גאדיר, פרץ לכיוון האמצע .. עבר שני שחקנים ובעט לבין החיבורים ... ניצחון חשוב, אמנם גביע הטוטו וכולנו מודעים ל"חשיבותו" של המפעל הזניח הזה, אך בנוסף לזה יש לזכור שבראשון יש משחק נוסף בין הקבוצות וזה מן משחק הכנה, ניצחון בהחלט שנותן ביטחון להמשך. אהבתי בסך הכל את המשחק, גם לבית"ר היו הזדמנויות, שתי בעיטות ,אם אינני טועה, שפגעו בקורה, מהצד הירוק כדור אחד. ובדקות מסוימות במשחק היו הזדמנויות לכל אחת מן הקבוצות, כנראה מי שרצתה יותר היא זו שניצחה. סך הכל משחק לא רע, מחצית ראשונה פחות, מחצית שניה טובה וקצבית ... שי מיימון היה מצוין היום, עשה עבודה מצוינת בהגנה והוא איש המשחק לטעמי.
לא פרץ ולא עבר, זה היה מהלך שבו אמסלם איבד כדור לאפק שמסר כדור לשחקן של חיפה שנתן עוד מסירה קטנה לגאדיר שבעט מושלם לחיבורים של אריאל, גול גדול של מכבי חיפה, השני היה גול במתפרצת אחריי שבית"ר שכבו על השער של הירוקים ולא הצליחו לכבוש (2 קורות של בן שושן, הצלה של מיימון מהקו אחריי בעיטה של ורד ועוד ספק פנדל על ברק יצחקי) את השיוויון. בסה"כ היה משחק לא רע בכלל שיכל להסתיים גם בתוצאה של 3:3 או 3:2, בבית"ר נהנתי בעיקר מעידן ורד שבכמה פעולות נהדרות הראה עד כמה הכישרון שלו עצום. בחיפה המצטיין היה כיאל עם מחצית שנייה נפלאה, גולסה נראה כמו כלום ושום דבר וגאדיר מלבד הגול לא עשה שום פעולה טובה, בנוגע למיימון, עם כל הכבוד לו הוא שיחק נגד חלוץ בן 17 במשך 70 דקות ועוד 20 דקות מול טוטו תמוז, ב-20 הדקות שלו מול טוטו ראו פעם אחר פעם שהוא לא מתאים לרמה של ליגת העל ורק במזל רב חיפה לא ספגה את השיוויון. בסה"כ המטרה בגביע הטוטו היא לעבור שלב ועדיין יש לנו סיכוי לעשות את זה בטח אם נשכיל לנצח את 2 המשחקים האחרונים שלנו במפעל כך שאני לא מאוכזב יתר על המידה מההפסד הזה. הכי חשוב זה לשנות את התוצאה ביום ראשון.
תכלס אין מה להיתלהב משי מימון. הוא שמר על החלוץ הכי אוברייטד בתולדות ביתר ירושלים. עמית בן שושן כמובן.
את עמית שמר קרופניק. מיימון שמר את טל משעלי, חלוץ קבוצת הנוער. ברגע שטל משעלי יצא ועמית שיחק עם ברק הם כל הזמן החליפו מקומות, מיימון וקרופניק השתגע ונוצרו שלושה-ארבעה מצבים טובים לבית"ר.
לא ראיתי חלקים מהמשחק חוץ מהתקציר, אבל כל הכבוד לגולאסה הצעיר על החטיפה מבואטנג(!) ועל הבישול לשלומי. וגאדיר, מה כבר יש להגיד? כישרון ענק.
אני רוצה להתייחס למשחק אחר, 3:0 של בני יהודה על נתניה. צמד של מוחמד חטארי, שני השערים נגרמו מטעות חמורה של גולן חרמון, חטארי חטף את הכדור והתקדם לעבר השער ומשם השכיל להבקיע. אז נכון ששני השערים היו מטעות בהגנה, אך רואים שהשחקן יודע כדורגל, יש לו טכניקה טובה בכדור ושווה לעקוב אחריו במהלך העונה. כידוע, השער השלישי הובקע מפנדל שאותו בעט פדרו גלבאן. לגבי חטארי, הוא שחקן שעלה מהנוער של בני יהודה ואני מאמין שמאוחר יותר הם עוד יעשו עליו קופה.
היום ומחר יתקיים המחזור החמישי של שלב הבתים במסגרת גביע הטוטו. בית 1: בני יהודה, בית"ר ירושלים (שלישי, 19:00). מכבי נתניה - מכבי חיפה (רביעי, 17:30). בית 2: מכבי פ"ת - הכח עמידר רמת גן (שלישי, 18:00). מ.ס אשדוד - מכבי ת"א (רביעי, 18:00). בית 3: בני סכנין - עירוני קריית שמונה (שלישי, 17:00). הפועל פ"ת - הפועל ת"א (רביעי, 18:00).
תוצאות היום: בני יהודה- בית"ר ירושלים- 3- 2 מכבי פ"ת- הכח עמידר ר"ג- 1- 1 בני סכנין- קרית שמונה- 2- 1 בני סכנין הבטיחה את עלייתה לשלב הבא.
היום מכבי נתניה תארח את מכבי חיפה באצטדיון וינטר של הכח, בעקבות שזרוע בקופסא. אלישע לוי מתכנן לתת מנוחה למרבית שחקני ההרכב ויפתח עם שחקנים צעירים שלא נוטים לקבל הרבה דקות בליגה כגון, מוחמד גדיר ושלומי ארבייטמן שיפתחו בחוד, יחד איתם רנספורד, שיכול לשחק רק בגביע הטוטו, יפתח גם הוא. הרכב משוער: אמיר אדרי, אייל משומר, שי מימון, מור דהן, רוני גפני, ליעד אלמליח, עומרי אפק, אייל גולסה, מוחמד גדיר, אוסיי רנספורד ושלומי ארבייטמן. אם רק ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx