לא ראיתי את המשחק וכמו שזה נראה, הפסדתי וואחד הצגה של אשדוד... מישהו עקב אחרי הבוליביאני החדש ויכול לספר איך הוא? ומתי הגמר?
גמר גביע הטוטו אמור להתקיים ברביעי הבא, 4 בפברואר, אלא שבמועצת ההימורים מנסים עתה לדחות את מועד המשחק, מסיבה לא שגרתית במיוחד: מנכ"ל המועצה, עופר פרי, שוהה בחו"ל ולא יוכל להעניק את הגביע למנצחת בין מכבי תל אביב למ.ס. אשדוד. *ראשי מועצת ההימורים שוקלים לתבוע את ההתאחדות לכדורגל על סך של חצי מיליון שקלים בעקבות הרכב הטלאים שהעלתה הפועל ת"א למשחק חצי גמר גביע הטוטו בדרבי. במועצה טוענים כי 90 אחוזים מהמנחשים הימרו על ניצחון של הצהובים במשחק. מנכ"ל המועצה עופר פרי ערך שיחה תקיפה עם יו"ר ההתאחדות אבי לוזון, והביע בפניו מחאה על יחס הקבוצות למשחק. בהתאחדות לא שכחו את סירובו של הטוטו להקדים את משחק הליגה של הפועל תל אביב מול מכבי נתניה מיום שני לראשון, על מנת לאפשר לאדומים יותר מ-48 שעות היערכות לדרבי בחצי הגמר אתמול: "התחננו עשרות פעמים שיקדימו את משחק הליגה, ובמועצה לא הסכימו. כעת אין להם בעיה לדחות מועד של משחק בגלל שהמנכ"ל בחו"ל. סיבה 'מקצועית' לחלוטין".
הרבה יותר עצוב בעיניי שלמרות ההפסד שלטנו לגמרי במשחק עם הרכב נוער מול ההרכב החזק של מכבי תל אביב. הקבוצה הזאת נהיתה בדיחה עצובה, החגיגות של האוהדים הפאתטיים שלהם כאילו הם זכו הרגע בגביע רק מוכיחות את זה.
קודם כל אני חייב לומר שלמרות שלא הרגשתי שיש דרבי, מהרגע הראשון שנכנסתי למגרש, האוהדים לא הפסיקו לעודד והבנתי שיש היום דרבי. הגעתי חמש דקות לפני השער הראשון של אשדוד והקהל כבר התחיל לעודד. תמיד חיבבתי את אשדוד אבל אתמול עוד יותר לאחר שאוהדי אשדוד יצטרפו אלינו ושרו ביחד איתנו שירים נגד סכנין והפועל. תענוג. לא אכפת לי אם תקפנו או לא(יבריץ עם הצלת העונה), לא אכפת לי אם זה גביע הטוטו(בכל זאת זה חצי גמר ולא עוד משחק בית מעאפן), העיקר שניצחנו בדרבי, השחקנים היו חיייבים לנו את זה. תל אביב צהובה, הדרבי נצבע צהוב, הפועל בשוק, הקהל השתגע, חגיגה שאין כמוה בסיום המשחק, פשוט תענוג. כן ירבו דברים כאלה. ארי שמאי תתבייש, הוא בסך הכל בן שש! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://img291.imageshack.us/img291/3894/cuzdkuts4.Xxx או אה מה קרה הפועל אכלה אותה!
כן, אני בטוח שכל אוהדי הפועל יושבים עכשיו בבית ובוכים על הפסד עם חצי מקבוצת הנוער בגביע השוקו בדרבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
זה לא משנה אם המשחק בליגה, בגביע הטוטו(בכל זאת זה חצי גמר גביע הטוטו ולא עוד משחק בבתים) או בליגת הנוער, תמיד כיף לנצח בדרבי, דרבי זה דרבי. אם אתה אוהד מכבי או הפועל, דרבי תמיד צריך להיות לך חשוב, לא משנה באיזו מסגרת.
תל אביב צהובה? מקסימום רמת גן, וניצחון בגביע השוקו לא יכול לצבוע אפילו את האיצטדיון בצהוב תעשה לי טובה. הדרבי נצבע צהוב? עד עכשיו המאזן הוא 1-0 לנו במשחקי ליגה ו1-0 לכם במשחקי גביע הטוטו. לדעתי דווקא הדרבי הוא צהוב (ואנחנו גם ניצחנו בבלומפילד, ו2-0, וגם היינו באמת טובים ממכם) אכן חגיגה שאין כמוה בסיום המשחק, בגלל זה אתם כל כך פאתטיים. הלכתי לכיוון האוטו ואוהדי מכבי לא הפסיקו לצפור במכוניות שלהם. הפעם האחרונה שאני זוכר כל כך הרבה צפירות במכוניות היה כשאנחנו זכינו בגביע המדינה. זכיתם בגביע המדינה? לא, ניצחתם את הנוער של הפועל תל אביב בגביע השוקו 1-0 וחגגתם את זה כאילו זכיתם באליפות. בגלל זה אתם כל כך מסכנים, בגלל זה המכביזם מת.
את זה אמרת לבד... גם שהנוער מפסיד בדרבי זה כואב, אבל כנראה שאתם לא יודעים מספיק מה זה דרבי... תשאלו ותיקים שראו יותר כדורגל ומשחקי דרבי בחיים שלהם, כמו שראיתי אתמול, ושיספרו לכם שתמיד כואב ומבאס להפסיד בדרבי ליריבה העירונית. דרבי זה דרבי ולכן כל האמירות הלא קשורות שלכם נזרקות לפח.
אני כבר הייתי במשחקים של נערים בחיים שלי וגם בדרבי, וכשמנצחים שם אני הרבה יותר שמח מאשר שמנצחים בגביע השוקו. באמת שאם היינו מנצחים אתכם כשהנוער ושחקני הספסל שלכם עולים אני לא הייתי שמח יותר מניצחון על הכח עמידר, ואני מבטיח לך שאם הצדדים היו מתחלפים אוהדי הפועל לא היו חוגגים כמו שאתם חגגתם, כאילו מינימום זכיתם באליפות.
לא נכון דרבי הוא לא תמיד דרבי מה לעשות שדרבי בגביע הטוטו או בנוער הוא לא כמו בליגה? הייתם מנצחים בליגה - סבבה, תחגגו כמו מטורפים כל הלילה. ניצחתם בגביע הטוטו? תשמחו קצת ותלכו לבתים שלכם כמו שאתם עושים כשאתם מנצחים משחק רגיל בגביע. עובדה שלא הזיז לי בשיט ההפסד אתמול, מה לעשות שהפסד בגביע הטוטו עם הרכב נוער לא עצוב לי?
חבר'ה חבל על הויכוח... כנראה שהתפיסה שלנו בנוגע לדרבי שונה(אני מבטיח לכם שאין שום קשר לגביע הטוטו), אנחנו מסתכלים על כל דרבי כחשוב, אם זה בליגות הנוער, בליגה או בגביע הטוטו, וגם חלק גדול מאוהדי הפועל מרגישים כך, לצערי יש לי הרבה חברים וקרובי משפחה אוהדי הפועל וגם אתמול אחרי המשחק פגשנו ליד האוטו שני אוהדי הפועל מבוגרים בני 50 בערך שאמרו לנו שלמרות שהפועל מקום שני בליגה, תמיד כואב להפסיד בדרבי. אתם לא מתייחסים לדרבי בצורה כזו וזה מקובל(למרות שלפי דעתי גם לכם כואב שהפסדתם אתמול אבל מנסים לשדר שהכל בסדר כי זה גביע הטוטו... זו הרגשה שלי). לפי דעתי הדיון בנוגע לזה מיצה את עצמו.
בהפסד בדרבי שנה שעברה בהחלט היה כואב לי, וגם הגבתי פה וגם מקורבי האישיים יודעים את זה, ואני לא ניסיתי להסתיר או להכחיש את זה. הכותרת באתר הרשמי:"נגמר, לא נורא". באתר האוהדים:"נפרדים מגביע הטוטו". ברור שאחרי דרבי בליגה זה ממש לא ככה, ואם זה היה כואב לי לא הייתי מכחיש את זה.
אמרתי שזו הרגשה שלי... חס וחלילה אין לי משהו נגדך. ושאמרתי "אתם", לא התכוונתי ספציפית אלייך אלא לכל האוהדים שמניסיון שלי איתם אמרו בדרבי כזה או אחר שההפסד לא מזיז להם, אבל אתה שומע בדיבור ורואה בעיניים שלהם שזה ועוד איך מזיז.