גביע טוטו 08/09: מכבי ת"א מחזיקת גביע הטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏31/7/08.

1. הרצליה Member

אכן קנט.
    רוצה אותו? קח בכיף.

2. אבו Member

ידעתי שתגיע איזו תגובה צינית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    שוב, זאת פעם ראשונה שראיתי אותו. ואדגיש שהתרשמתי ממנו היום, היום היה לו משחק נהדר.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יצא לי לראות את המשחקים, רק נגיד כל הכבוד וכפיים לאשדוד, שלמרות המצב הכל כך קשה בעיר שלה, הצליחה להתנתק ולתת רביעייה לנתניה, כל הכבוד.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בהחלט, אין עוררין על כך שאשדוד היא הקבוצה המלהיבה בליגה, בצוותא עם הפועל ת"א, אך אני עדיין
    חושב שאשדוד, בזכות העובדה שהיא כובשת המון שערים, קבוצה יותר אטרקטיבית ויותר מהנה לצפייה.

באשדוד גם נוטים להסתמך על שחקני בית, אך אני מאוד מקווה שלא יביאו שוער זר, גם בעקבות המצב אני לא בטוח שמשהו ירצה לבוא.
    שיתנו ליוסי שקל את הקרדיט, שחקן בית של הקבוצה ... שיתנו לו להתפתח בקבוצה וכך, כפי ששלמה שרף אמר, הם ירוויחו שוער לשנים הבאות.

אני מאוד אוהב את העבודה שיוסי מזרחי עושה בקבוצה, מגיע לו את כל הפרגון והקרדיט שיש.
    לראות את אשדוד של תחילת עונה שעברה ואת אשדוד של תחילת העונה הנוכחית, פשוט קבוצות שונות.
    עונה שעברה היא הסתבכה בתחתית וניצלה מירידה ממש לקראת תום העונה, העונה יש לה סיכוי להיאבק על כרטיס לאירופה.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ההתאחדות הודיעה אתמול כי המשחק במסגרת רבע גמר גביע הטוטו בין בני סכנין לעירוני ק"ש
    ייערך ביום שלישי הבא באיצטדיון ר"ג במתכונת של מפגש אחד שהמנצחת בו תעפיל לחצי הגמר.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אשדוד העפילה לחצי הגמר לאחר שניצחה 1:0 את מכבי נתניה,
    עם יתרון לאשדוד במשחק הראשון בין השתיים (4:1) לנתניה לא היה כל כך סיכוי מול חניכיו של יוסי מזרחי.
    את השער הבקיע לא אחר מאשר דוד רביבו בדקה 68 מפנדל.

7. שגיא Guest

מחצית לא רעה בין חיפה להפועל תל אביב. הפועל תל אביב, למרות הנעת כדור יפה, לא הגיע להרבה מצבים. לחיפה היו כמה מצבים מסוכנים מלבד השער, בעיקר של ליאור רפאלוב שהיה יכול לכבוש פעמיים. מי שחוזר לעצמו במשחק הזה הוא מסיללה שנותן עד כה משחק טוב מאוד. לעומתו פנטאני נראה כאילו הוא לא הגיע למשחק, הרבה פעולות סתמיות ולא מדוייקות. החסרון של יניב קטן מורגש ולעיתים אין מי שיקח את הכדור ויניע אותו קדימה. זה בהחלט אפשרי לכבוש שער שני ולחזור למגרש אבל מצד שני הפועל תל אביב יכולה לעקוץ.

לגבי אנדרסון הבלם, הוא סך הכל נראה טוב, לא עשה טעויות יותר מידי ודי מנקה את השטח. אם כי, לא ראינו ממנו גם איזשהו ערך מוסף עד עכשיו או איזה ספרינט שהיה צריך לעשות. מבחינה גופנית אין ספק כי הוא בנוי טוב.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני מבין שישנה הארכה במשחק בין חיפה להפועל, לאחר שבסיום 90 הדקות התוצאה היתה 2:0 לחיפה,
    בסיכום, כידוע, זה יוצר 2:2 ולכן ההכרעה כעת בהארכה, רק שלא יגיע לפנדלים, חבל שזה בלייב ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ההארכה עברה לספורט 5.

10. AmitHBS Member

הפועל באר שבע עלתה גם היא לחצי הגמר למפגש מול בני לוד,אחרי שהפסידה בבביתה החלופי בראשל"צ 2-1 להפועל ר"ג (לב"ש: חנן פדידה(33),לר"ג:נדב קידר(עצמי,31) וקובי חסן (פנדל,70)) והלכה להארכה (אדום ליניב אלול) ופנדלים,שבהם ניצחה 3-2,שר"ג מחמיצה 3 מ-5 הבעיטות שלה וב"ש מחמיצה בעיטה אחת מתוך 4.

11. Number 8 Member

בעיקרון לא אכפת לי איזו קבוצה תעלה, בכל זאת גביע הטוטו, אבל אני רוצה שיהיו פנדלים. אני אוהב את הפיקנטריה הזו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

התגובות בנוגע לגביע הטוטו בלאומית - רק בדיון הרשמי של הליגה הלאומית.
    תודה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/1/09
  12. שגיא Guest

ברגע הנפילה של ליאור רפאלוב בשלהי הארכה, היה ברור שהמשחק הזה יילך לפנדלים. הפועל חיפשה את זה, לחיפה נגמר הכוח וגם לא היו את הכלים ההתקפיים כדי לכבוש עוד שערים. כפועל יוצא מזה היה ברור שהפועל תל אביב, קבוצת פנדלים מצויינת, תנצח את חיפה שידועה בתור קבוצת פנדלים חלשה מאוד. אולי יש דברים שאני לא יודע, כיוון שאני לא נמצא באימונים של חיפה, אבל שי מיימון ודקל קינן אף פעם לא נראו לי בועטים גדולים, בטח לא של פנדלים. מיימון עוד הצליח עם הרבה מאוד מזל להכניס את הבעיטה שלו, בניגוד אליו, הבעיטה של דקל פגעה בצד הלא נכון של הקורה. פנטאני במשחק כלכך חלש לא היה צריך לגשת לבעוט. אמנם בעונה שעברה הוא כבש איזה שני פנדלים, אבל היה לי ברור שהמשחק החלש שלו לא יאפשר לגשת לכדור בראש צלול. דווקא זגורי הפתיע לטובה עם המון קור רוח בבעיטה. בכל אופן, הבועטים של הפועל תל אביב הרבה יותר טובים וחבל שלא השכלנו לנצל את היתרון הברור על כר הדשא על מנת לסגור המשחק עוד לפני הפנדלים ואף לפני ההארכה.

בסוף השבוע חוזרים לליגה ואחרי שהמשחק בשבוע שעבר העלה כל מיני תהיות בנוגע ליכולת, המשחק היום בהחלט נראה שחיפה יכולה לשחק כדורגל טוב.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אמנם גביע הטוטו אך בהחלט חבל על ההפסד, היינו נחושים יותר,
    טובים יותר, חבל שלא השכלנו לשים את השלישי לפני תום 90 הדקות ולגמור את הסיפור.

הפנדל שאניימה בעט, פחד מוות לכל שוער http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

נקודת האור שלי היא הבלם הניגרי הנבחן, אנדרסון,
    מהמעט שראיתי (הודות ללירן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx), הוא נראה יציב, פיזי ומראה לגיטימי לבלם.
    נכון שאין צורך להסיק מסקנות מהר מדי אך לטעמי שווה להחתים אותו, עד כה עשה רושם חיובי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/1/09
  14. Ariel Member

חבל על הזמן, מצפייה בטלויזיה קיבלתי הלם מהבום.
    שמישהו יחשוב על איך לגייס את הבחור לתותחנים.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ראיתי את המשחק רק מלקראת סוף הזמן החוקי, ממה שהספקתי לראות זה במילה אחת- ליאור רפאלוב. עשה הכל, ועשה הכל טוב ויפה. אם היו מסביבו שחקנים טובים יותר ללא ספק שחיפה הייתה מנצחת. פאנטיני מפחד להגיע לעימותים עם בלמים, גאדיר לא מסוגל לעבור ולעשות מהלך חכם, גולסה לא מורגש. רפאלוב נהדר.

הפנדלים של הפועל ת"א נהדרים, הפנדלים של מכבי חיפה כולם רעים חוץ מזה של הבחור הצעיר (זגורי נדמה לי), וגם פאנטיני בעט סביר.. אבל לא מספיק טוב.

ובראבו לאשדוד שמדלגת על נתניה ללא שום קושי.

נערך לאחרונה ב: ‏14/1/09