גביע טוטו 08/09: מכבי ת"א מחזיקת גביע הטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏31/7/08.

1. Number 8 Member

בנוגע למשחק של מכבי תל אביב - מחצית ראשונה די חלשה(יניב עזרן, חלוץ של מיליון דולר, מחמיץ מול כמעט שער ריק), אבל מכבי עלתה אחרת למחצית השנייה ושיחקה הרבה יותר טוב. בדומה לשבת, שוב הבקענו שער בסביבות הדקה השבעים, והדבר הכי חשוב כרגע זה ליצור רצף של נצחונות ומשם הכל יזרום.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד אכזבה מהאנשים בצהוב שחור ....
    נתניה עלתה עם 8 שחקני נוער , בית"ר עם זרים ושחקני נבחרת בהווה ובעבר נראית רע פשוט רע .

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמנם השער נדיר, אבל זה מריח לי רע מאוד. לא הגיוני שדריו פרננדז יתבטל בכלל עקב קטן ובטח שלא נראה לי הגיוני שכריסטיאן אלבארז יתן שיפתחו עליו כזה פער בעקיפה. תיכף תבין:
    אתה מתחיל להרגיש דה-ז'ה-וו?

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לפני כ20 דקות בערך נערכה הגרלת שלב רבע גמר גביע הטוטו בבית ההתאחדות ברמת גן.

ההתמודדות המעניינת ביותר תהייה זו שבין מוליכת טבלתה ליגת העל ומחזיקת גביע הטוטו,
    מכבי חיפה, להפועל תל אביב, כאשר המשחק הראשון יתקיים בבלומפילד והגומלין בקרית אליעזר.

מפגש מסקרן נוסף יהיה בין שתי התל אביביות, מכבי ת"א ובני יהודה. את המשחק הראשון יארחו הכתומים.

שני המפגשים הנותרים בשלב רבע הגמר יהיו בין מ.ס. אשדוד למכבי נתניה ובין עירוני קרית שמונה לבני סכנין.

והנה רשימת המשחקים שהוגרלו במסודר:
    מ.ס אשדוד-מכבי נתניה
    בני יהודה-מכבי תל אביב
    הפועל תל אביב-מכבי חיפה
    ע. קריית שמונה-בני סכנין

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ההתמודדות המעניינת ביותר תהייה זו שבין מוליכת טבלתה ליגת העל ומחזיקת גביע הטוטו,
    מכבי חיפה, להפועל תל אביב, כאשר המשחק הראשון יתקיים בבלומפילד והגומלין בקרית אליעזר.

מפגש מסקרן נוסף יהיה בין שתי התל אביביות, מכבי ת"א ובני יהודה. את המשחק הראשון יארחו הכתומים.

שני המפגשים הנותרים בשלב רבע הגמר יהיו בין מ.ס. אשדוד למכבי נתניה ובין עירוני קרית שמונה לבני סכנין.

מ.ס אשדוד-מכבי נתניה
    בני יהודה-מכבי תל אביב
    הפועל תל אביב-מכבי חיפה
    ע. קריית שמונה-בני סכנין

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מ.ס אשדוד-מכבי נתניה
    בני יהודה-מכבי תל אביב
    הפועל תל אביב-מכבי חיפה
    ע. קריית שמונה-בני סכנין

7. Number 8 Member

ממחר ועד יום רביעי יחולו משחקי רבע גמר הראשונים במסגרת גביע הטוטו(כל המשחקים משודרים בטלויזיה).

הפועל תל אביב - מכבי חיפה (שני, 20:45).
    מכבי נתניה מ.ס אשדוד (רביעי, 19:45).
    בני יהודה - מכבי ת"א (שלישי, 19:00).

המשחק בין עירוני קריית שמונה לבני סכנין נדחה בגלל המצב הרגיש הנוכחי.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מתאים לדוידויץ הטעות הזו בגול השני , הפציעה שלו עדיין נמצאת חזק בראש.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי חיפה נראית רע, הפועל ת"א נראית טוב הרבה יותר, הפועל ת"א אם תשחק עם ביטחון ותנצל יותר טוב מצבים ללא ספק יכולה לקחת את האליפות.
    מבחינת גביע הטוטו, לא רואה את מכבי חיפה סוגרת את הפיגור הזה.

10. הרצליה Member

הפועל בהחלט הפתיעו אותי לטובה היום.
    המשחק היום רק מוכיח את הטענה שמדובר בקבוצה שיודעת לשחק התקפי ופתוח ובכל זאת לנצח.
    די לכדורגל הפחדני.

11. Number 8 Member

גביע הטוטו או לא גביע הטוטו, על פי התקציר(לא יצא לי להעביר אפילו ערוץ, הייתי מנותק לחדשות...), הפועל ת"א הייתה הרבה יותר טובה ממכבי חיפה והגיעה ל5-6 הזדמנויות לשערים די בטוחים. מכבי חיפה בעטה רק פעמיים לשער של אניימה, וגם זה היה ברבע שעה האחרונה של המשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏6/1/09
  12. mhfc-1913 Member

מכבי חיפה פשוט ביזיון מה שקרה אתמול!
    אתמול שיחקנו נגד הפועל בבלומפילד רבע גמר.
    מתחילת המשחק הפועל תל אביב שלטה מכבי חיפה לא הגיע להרבה מצבים.
    אתמול פשוט ראו כמה
    שמשומר הוא שחקן אפסססססססס
    ליאור אפססססססססס
    אתמול ראו גם כמה אלישע לוי לא מאמן גדול הוא רק נותן להם כוח רצון אבל מאמן גדול הוא לא!!
    אתמול ראו שאין לנו ביכלל התקפה אין משהוא שיהיה חלוץ חוד

ואם חיפה תשחק ככה אולי תיהיה אלופה צהובה שהיא לא ביתר?!?!

אבל על אתמול מה שאנחנו או לפחות אני כועס במיוחד בסוף המשחק אנחנו מעודדים את השחקנים והם לא מתייחסים גועל נפש איפה הכבוד?מכבי צריכים להבין שגם אחרי 5-0 הם צריכים לבואו למחוא לנו כפיים
    מזל שעכשיו יש עוד שבוע חופש רק שאלישע לוי יעיר את השחקנים שלו עד למפגש אם רוני לוי

כי אם חיפה תשחק ככה רוני לוי מעכשיו ניצח אותו!

ביזיון

13. Raulito Madridista

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg849528.Xxx
    מסוגלים גם בליגה?

כל-כך הצטערתי אתמול שהמשחק הזה הוא במסגרת גביע הטוטו ולא איזה מחזור ליגה, הפועל היא אלופה בלנצח משחקים לא חשובים(למרות שתמיד טוב לנצח יריבה חזקה וגם המפעל הזה יכול להביא להפועל כמה גרושים), אני רוצה לראות מהקבוצה בידיוק את אותו דבר במשחקים החשובים נגד קבוצות הצמרת, המשחקים שייקבעו את עתיד העונה הזו - נתניה ובית"ר בבלומפילד קודם כל. יש שיפור גדול בקבוצה ואי-אפשר להתעלם מכך.
    הפועל פשוט הפתיעה אתמול לטובה, הייתי בהלם מהקלות שבה הצלחנו להגיע למצבים(פרט לחצי השעה הראשונה שהתקשנו לעבור את האמצע, אבל גם בדקות הפחות טובות הגענו לשני מצבים), בעיקר כאשר וורמוט, לוז(מנסה להיות מתוחכם מידי) וטלקיסקי(מאכזב), שחקנים עם הרבה מאוד כישרון ברגליים ואלו שציפיתי שיכינו את המצבים - היו ביום בינוני מאוד מבחינתם ולמרות זאת היו שלבים שהנעת הכדור הייתה מדהימה. הפועל עשתה לחיפה בית-ספר לכדורגל, התוצאה הייתה יכולה להיות אסטרונומית. גם אסור לשכוח שיבואה שהוא הכח המרכזי שלנו בהתקפה, לא שיחק. מהארן לאלא ששיחק לבד בחוד עשה את העבודה כמו שצריך. אני חייב לציין לטובה את שי אבוטבול שהציג את המשחק הטוב ביותר שלו בהפועל מזה הרבה מאוד זמן. כל מסירה בונבון(סוף סוף לא פס אחורה לבלם, אלא מסירות הצידה למגנים או כדורים ארוכים מדוייקים), השקעה רבה כרגיל וגם מספר חילוצי כדור. גם דה סילבה היה נהדר בהגנה, משחק מעולה שלו. גם את אנטבי אפשר לציין לטובה.
    משחק כמו אתמול מגביר את הציפיות של האוהדים, את הביטון של השחקנים ומעמיד שאלה אחת - האם אנחנו מסוגלים לזכות באליפות השנה?; הרי חיפה ידועה כקבוצה עם הגנה בינונית, מה שהפתיע אותי זו החולשה בחלק הקדמי - חוץ ממצב אחד במחצית השנייה שדה סילבה(אני מרגיש צורך לחזור על עצמי - מדהים, פשוט מדהים, הוא ניהיה מעוז ההגנה) גלש בשנייה האחרונה. משהו אחר - היה נחמד לראות את בונדר מקבל טעימה(שלא ייפצע לנו שוב).
    אני כמובן הלכתי למשחק אתמול. היו שלבים שלא כל-כך רציתי ללכת, הרי דיברו על מעט קהל, לשחקנים אין חשק לשחק, זה גביע הטוטו בכל-זאת וחשבתי לראות את המשחק בבית וזהו, אבל אני ממש לא מתחרט על זה שהייתי אתמול בבלומפילד. קניתי סווצ'רט של האולטראס סוף-סוף בצבע אדום(של שנה שעברה היה יותר יפה, אבל לא נורא). העידוד אתמול היה פשוט נהדר והיו המון צחוקים. בתחילת המשחק הייתי פחות או יותר בשורות האמצעיות ולאט לאט התקדמתי יותר לעבר האולטראס. היו איזה 12 דקות שלא ראיתי בכלל מה הולך על הדשא מרוב עידוד ותזוזה ממקום למקום, התחברתי שם גם עם כמה אנשים, מעניין אם ייזכרו אותי במשחק הבא.

14. אבו Member

אפשר לכתוב פה על הליגה הלאומית של גביע הטוטו?
    בכל מקרה, נגמר 2-2 היום בקריית אליעזר והרצליה עלתה.

מחצית ראשונה פשוט זוועתית, השחקנים לא הגיעו למגרש, וחטפנו שער מפגר ממצב נייח. מחצית שנייה, סיפור אחר לחלוטין- פתחנו בסערה, ואז משום מקום טעות בהגנה, והופה 2-0 מסודי(מה הוא עושה בליגה הזאת?). לאחר מכן הרצליה נותרה ב-10 שחקנים, הגענו למצבים בשביל לכבוש גם חמישייה, הצלחנו לכבוש רק 2. חבל, אבל שיהיה.
    דודו אברהם עם משחק חלש ביותר, היה צריך לצאת הרבה יותר מוקדם מדקה 65. גם ערן לוי לא במיטבו, וגם ג'פרידזה. וכמובן החלק ההגנתי, שבקושי הייתה לו עבודה, אבל שהייתה- אז הוא לא הצליח לעשות אותה.

אגב, מי זה מספר 4 הבלונדיני של הרצליה?
    הרשים אותי מאוד היום.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא בטוח, אך נדמה לי שמספר 4 של הרצליה, הבלונדיני, זה ג'וש קנט, יהודי ממוצא בריטי.