למה זה טורניר פחות פופולארי מהיורו עד גיל 21? גם שמתי לב שלא מזמנים את השחקנים הטובים ביותר.. ( או שאני טועה).
מי אמר שזה פחות פופולארי? זה בדיוק פופולארי כמו ה-U-21 אם לא יותר. זה שבטורקיה לא שיווקו את הטורניר כמו שצריך ואין יותר מדי צופים, לא אומר שהוא לא פופולארי. מבחינת זימון השחקנים, פיפ"א לא מחייבת את המועדונים לשחרר את השחקנים שלהם לטורניר, לכן לא כל נבחרת בהכרח מגיעה עם הסגל החזק שלה, למרות שהרוב כן.
לא חושב עידן, לדעתי מבחינת מוניטין היורו עד 21 גדול יותר - לדעתי לרוב כי הוא קצר יותר, ועם פחות קבוצות ככה שהוא יותר איכותי בדר"כ - מה גם שגיל השחקנים שם הרבה יותר גבוה וזה משפיע בצורה ישירה על איכות השחקנים והמשחקים. אישית אני יותר נהנה לראות את הטורניר הזה, בכל מקרה. כנראה שדיברתי מהר מידי על ההגנה האוזבקית, חוטפים רביעייה מאורוגוואי, אבל עדיין עולים אם אני לא טועה.
השאלה מה זה פופולארי, אור. היורו באופן אישי מעניין יותר את הישראלים, כי זה קרוב לנו מבחינת השחקנים והליגות שאנחנו רואים מדי שבוע. אני יכול לומר לך מהצד הקולומביאני ולפי מה שהלך במדינה לפני שנתיים - היה פשוט טירוף. ממוצע צופים כ"כ גבוה בכל המשחקים, גם לא של הנבחרת הקולומביאנית, בעוד שליורו האחרון למשל, הזכירו רק את משחק הגמר. אז נכון שזה לא נוגע להם ולכן אולי לא מתעניינים שם, אבל זה בדיוק כמו שהגביע העולמי הזה לא ממש מעניין את הישראלים שלא מכירים את הנבחרות הלא אירופאיות וגם זה בלחץ. יכול להיות שלגיל יש תפקיד, כי ביורו 21 מן הסתם השחקנים מוכרים יותר, לגביע העולמי שולחים את ה-U-19, אבל לא הייתי קובע נחרצות שהוא יותר פופולארי מגביע העולמי.
מה קורה לאנגלים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx דקה 85 ומצרים מובילה עליהם 1-0,כישלון גם בגיל הזה,אכזבה.. אגב עיראק מובילה 2-1 על צ'ילה גם באותה דקה,מישהו יכול להסביר לי איך ככה עיראק טובים? בכל זאת אני עיראקי שלם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אגב יש למצרים שחקן שקוראים לו טרזגה חחח :aaarofl:
עירק נבחרת טובה, מה צריך להסביר בדיוק לא הבנתי? חבל על המצרים, נבחרת טובה יותר מזו של מקסיקו ממה שראיתי. אני עם עידן, עד השנה כל הטורנירי יורו עד גיל 23 עברו אצלי מעל או מתחל לרדאר, הסיבה היחידה שהשנה שמעתי על כך היא בגלל שסביבי לא הפסיקו לדבר על זה ושעסקתי קצת בהכנת הדיון פה. גם עזבו אותי, מהבדיקה שעשיתי עקב הדיון שהתפתח פה בהתחלה (ושאני טעיתי חלקית בהנחות שלי הסתבר מהבדיקה) רואים שממוצע הקהל דווקא במונדיאליטו'ס האחרונים גדול יותר מזה של אליפות אירופה, בניגוד למה שההיגיון (קרבה גאוגרפית, שחקנים בוגרים יותר ומוכרים יותר וכו') אמר לי.
את הגול המוקדם פספסתי, אבל אם להתעלם מהדקות הראשונות שלא ראיתי עושה רושם שספרד מתקשה לנצל את החזקת הכדור למצבים מסוכנים, בעוד מקסיקו הייתה קרובה מאוד לכבוש את השני בהתקפה נהדרת שהסתיימה במשקוף הספרדי. הטריקולור נראים אחרת לגמרי מאשר במשחקים הקודמים שראיתי, קיבלו זריקת מרץ ואגרסיביות.
מכסיקו משלמת ביוקר על כל ההחמצות שלה ודריק מעניש אותה רבע שעה לסיום עם שער לא מחויב מהמציאות לאחר כיסוי גרוע. מכסיקו היתה יותר טובה והאמת הופתעתי מהחולשה הספרדית, אבל עכשיו במומנטום איתם לקראת ההארכה במידה ותגיע. עריכה: וכאילו שזה לא היה.צפוי. דרדלה של חסה בדקה ה90 גומרת סןפית את מכסיקו ולא בצדק.
עידן, שער משום מקום, מקסיקו הייתה הרבה יותר טובה? להוציא את המחצית הראשונה, שגם רק בחצי הראשון של המחצית שמקסיקו הייתה קצת עדיפה, מהחצי הראשון של המחצית הראשונה, וכמעט כל המחצית השנייה הייתה בשליטה מוחלטת של ספרד. ניצחון מוצדק ביותר, אבל מגיע למקסיקנאים בהחלט מחמאות על משחק לחימה ענק. משחק די בינוני של ספרד, דואלפאו חלש ביותר וטוב שהוחלף, לא משפר את קבלת ההחלטות שלו וממשיך ללכת ראש בקיר, גם פאקו לא הורגש כמעט להוציא את המצב בסיום שהשוער המקסיקני לקח ונשמר טוב מאוד, וגם חסה למרות הגול לא היה טוב. מאוליבר נוטף כשרון כמו מים, לא סתם הוא מעריץ את רונאלדיניו, אותו הובלת כדור.
מקסיקו יכלו והיו צריכים לסיים את המשחק ב-3-4 הזדמנויות שונות, אבל בסוף שילמו ביוקר. קורונה היה מצויין אצלהם. דיי מעצבן על איך שספרד ניצחו את המשחק משום מקום, אבל באיזשהו מקום(בדעיבד, כמובןhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx) זה היה צפוי
הלכתי לבדוק את הסטיסטיקה שגם מוכיחה את השליטה המוחטלת של ספרד: 21 בעיטות לשער של ספרד לעומת 8 בלבד של מקסיקו- יותר מכפול, 9 בעיטות של ספרד למסגרת לעומת 4 בלבד של המקסיקנים. 69 אחוזי החזקה בכדור לספרד, 39. זה משום מקום מוראד? ואתה כאילו ספרד לא הגיעו למצב אחד, שהשוער המקסיקני לקח לפחות 3 גולים בטוחים.
במשחק השני, איסקנדרוב הנהדר וחבריו מאוזבקיסטן נותנים שלישייה ליוונים ועולים לרבע הגמר - כשכמו בחצי הגמר אליפות אירופה שנה שעברה היוונים מוצאים את עצמם עם 10 שחקנים.