גביע העולם U-20, טורקיה 2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏20/6/13.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

נו, הפסד מסריח. כל הכבוד לקוריאנים על הקור רוח בפנדלים, חבל שאגילאר בעט כזה דרדלה. בסופו של דבר אנחנו יכולים לבוא בטענות רק לעצמנו על כך שלא המשכנו את המומנטום שלנו בהארכה וניצלנו את המוראל הנמוך של הקוראנים שכל הרוח יצאה להם מהמפרשים אחרי השיוויון וראו שהם פשוט מחכים לפנדלים. אבל אם לא כובשים, בסוף זה עולה ביוקר בפנדלים. חבל לטורניר הזה שהפסיד שחקן כמו קינטרו להמשל. UN CRACK!

2. BvB Member

חבל שקולומביה הודחה כבר בשמינית,אבל יש נקודות אור בנבחרת,קינטרו ועוד כמה לא רעים בכלל,ואני בטוח שהם ישתלבו במהרה בנבחרת הבוגרת ויצרו יופי של נבחרת.
    בכל מקרה הספרדים והצרפתים ילכו הכי חזק עד הסוף

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

סנוגו ממשיך לכבוש, הפעם דחיקה ממטרים קצרים, ואולי בכך מגדיל את הציפיות ממנו לקראת המעבר לפריימרליג. היתרון הפיזי שלו בגילאים האלו נותן פלוס משמעותי לנבחרת צרפת, אבל כשיחזור להתחרות בבוגרים, כמו שכבר רשמתי בתחילת הטורניר, אני מאמין שיתגלה (למי שעוד לא ראה אותו) שמדובר בעוד שחקן ולא יותר.

פנדל לצרפת עכשיו, בדרך לגמור את המשחק מול אוזבקיסטאן שעשתה מעל המצופה באליפות זו.

4. golding מנהלים

צרפת פשוט גדולה על אוזבקיסטן (כצפוי). חבל שבשלבים כאלה אנחנו צופים במשחקים עם הבדלי רמות כאלה משמעותיים, אבל כל הכבוד לאוזבקים שבכלל הגיעו למעמד הזה.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אורוגואי מגזגזים את ספרד בהארכה 0-1. עכשיו אני עוד יותר מתבאס על ההפסד שלנו לקוריאנים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

6. BvB Member

סוג של הפתעה,עכשיו הצרפתים פשוט רמה אחת מעל כל הנבחרות,ולדעתי יזכו.
    צריך לשיב לב גם לגנאים,הם מצוינים.

7. Landon Donovan Member

נראה לי שזאת הפעם הראשונה אי פעם שאני שמח בניצחון של אורוגוואי, נבחרת שאני בדרך כלל מתעב. אבל להדיח את הספרדים המעצבנים זאת משימת קודש.

8. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להגיד שמאוד התרשמתי מוארלה, הוא מאוד מדויק בגלישות שלו בתוך הרחבה והוא גם לא מפחד לבצע אותן, זו אחת התכונות החשובות ביותר שצריכות להיות למגן. אני רק מקווה שהוא לא יגמור כמו הבלם האורוגוואיי האחרון שיצא בגיל צעיר לאנגליה, כי לאורוגוואי בהחלט חסרים שחקני הגנה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/7/13
  9. Ajacied Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הוא מגן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אחרי שהם פירקו את האוזבקים? גם אורוגואי עשתה את זה. המשחקים מול ספרד מטעים והמשחק היום במיוחד, כי אורוגואי לא מעוניינת בהחזקת הכדור. אבל גם לשחקנים שלה יש הרבה יכות ובניגוד לכל הנבחרות האחרות ביקום יש לה את הגארה צ'רואה.

11. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

YYY,

אני יודע שהוא מגן, בטעות כתבתי בלם (תיקנתי בכל מקרה).

נערך לאחרונה ב: ‏6/7/13
  12. BvB Member

בלי קשר למשחק היום,שפוט יותר טובים בלכ עמדה במגרש,ויש להם התקפה מפחידה שכובשת בכל משחק,הכי הרשימו אותי ניצחון על טורקיה המארחת בין היתר.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

עיראק בחצי הגמר! אחרי משחק מטורף שהסתיים ב-3-3 אחרי 120 דקות (עיראק כבשה בדקה ה-118 וספגה שיוויון בדקה ה-120), העיראקים מנצחים 4-5 בבעיטות הכרעה מהנקודה הלבנה ועולים לחצי הגמר. פשוט טורניר מדהים שלהם.

14. BvB Member

איזה משחק בין עיראק לדרום קוריאה 2-2 בתום 90 דק',בהארכה דקה 118 עיראק עולה ל3-2,דקה 122 בתוספת מצב אחרון קוריאה משווים ל3-3,לא מחדשים את המשחק והולכים לפנדלים,והעיראקים מנצחים,היה משחק אדיר ועיראק בחצי הגמר מדהים!

15. BvB Member

איזה טורניר מהנה לצפייה.
    2-2 גם בין גאנה וצ'ילה איזה משחק בעלי סמיי אן באיסטנבול מגרש ענק,והשחקנים רצים ומגיעים למצבים ואיזה קצב מסחרר פשוט כיף לראות.
    לדעתי טורניר מוצלח מאוד,נבחרות מיבשת אסיה,אירופה,דרום אמריקה,אפריקה וכולם כמעט באותה רמה.
    הרבה כשרונות צעירים ומבטיחים,דרמות,שערים מה צריך יותר מזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    הדבר היחידי שמאכזב זה כמות הקהל.