זה בדיוק מה שניסיתי להסביר להם ב4-5 הודעות. זה שספרד יהיו עם 90-10 באחזקת כדור, ממש לא מעניין ומצידי שיעטו 20 פעמים יותר. בחצי הראשון, במצב של יתרון לטובתם, למכסיקו היו לפחות 2-3 הזדמנויות לעלות ל-0-2 ואולי 0-3 והם סיימו ברשלנות. הם יכולים לבוא בטענות רק לעצמם, אבל לומר שהם לא היו מסוכנים?
בעיקרון אני מתנגד לעונש מוות, אבל אני מוכן להוציא מן הכלל את שני הסמרטוטים שעמדו בחומה הפורטוגלית בשער השלישי של גאנה. מה זה הביזיון הזה?! גאנה עוקצת את פורטוגל בצורה מרשימה.
גאנה ברבע גמר אחרי 3-2 נהדר על פורטוגל דווקא אהבתי את הפורטוגלים היו מצוינים,גאנה עוד עשו מהפך מ2-1 ל3-2 כל הכבוד להם צרפת-אוזבקיסטן גאנה-צ'ילה ספרד-אורוגוואי אלה המשחקים ברבע הגמר שנותר עוד 2 נבחרות פרגוואי-עיראק קולומביה-דרום קוריאה המנצחת במפגשים האלו ברבע גמר. אני אוהב את הגיוון שיש במונדיאל הזה קבוצות מאסיה,אפריקה,דרום אמריקה שמגיעות עד שלבים גבוים ומציגים כדורגל מהנה.
בינתיים לא נראה ככה. מחצית די מאכזבת שלנו ובפיגור 0-1. הקוראנים הגיעו פעמיים למצבים מסוכנים ובאחד מהם נכנסה הדרדלה. אנחנו לעומת זאת, הגענו גם כן אבל שוב הסיומת הלקויה או הדריבל המיותר, לא ממש עוזרים לנו כרגע. קינטרו צריך יותר לקחת על עצמו וגם מוחיקה וקורדובה. בד"כ הנבחרת הזו הראתה אופי בטורנירי ההכנה שחזרה כמה פעמים מפיגור, נראה אם אנחנו מסוגלים לזה גם הפעם.
יהיה בסדר עידן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx קולומביה נראית יותר מסוכנת אבל לא מנצלים מצבים. צריכים רק לנצל את ההזדמנויות,התלהבתי מקינטרו,איפה הוא משחק/ישחק בשנה הבאה?
קולומביה לא מאוד מסוכנת, ההגנה של דרום קוראה מאוד מאורגנת (4-4-2 מאוד קצר, ונסיון למתפרצות) ועד הדקה ה70 ראיתי רק מצב אחד קורץ ואמיתי של קולומביה. מצבים נייחים קולומביה לא ניצלה, עד עכשיו, עד הבעיטה הזאת של קינטרו. נראה אם קוראה יתפרקו מנטלית בהארכה.
אני חייב לציין קורדובה החלוץ לא פוגע בכלום,אזיה מצבים הוא מגיע ומחמיץ בשלומיאליות. מהצד השני התרשמתי מאוד מחלוץ שהבקיע בקוריאה מס' 9 סונג,לא רע בכלל הביצועים שלו. לא יאומן איזה דרמההה איזה שחקן שמעו לא ראיתי דבר כזה הרבה זמן,ווינר מנהיג מחזיר אותם מכלום דקה 93 בבעיטה חופשית קינטרו הדבר הבא! הלוואי שיזכו קולומביה יופי של נבחרת! אמרתי לך עידן לא לדאוג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
עזוב שטויות יואב, קולומביה ביי פאר היתה יותר טובה, בטח בחצי השני. זה שיש לנו חלוץ אידיוט כמו קורדובה שלא יודע מה לעשות ברחבה, זה סיפור אחר ואין צדק יותר גדול מהגולאסו הזה של קינטרו. הערתי את הבן שלי עם הצעקה בשיוויון.... ססעמק, את הלב הורידו לי עם כל הדריבלים המיותרים ברחבה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
סוס מת הקורדובה הזה,על הפנים,אבל אם יש מגיע בכדורגל,הגיע לקולומביה,ורואים איזה ווינר קינטרו כבר בגיל הזה ואין לי ספק הוא יעלה לבוגרת מהר מאוד וישחק ברמות הגבוהות של אירופה,רואים שהוא לא עוד סתם שחקן.
כפרה על קינטרו, צריך קרח בורידים בשביל לבעוט ככה כדור חופשי בדקה ה-93. מצד שני רוב הסובבים אותו פשוט לא מתפקדים, במיוחד קורדובה שפשוט קטסטרופה היום והאמת מעצבן אותי במהלך כל הטורניר עד כה. בזבוזי הזמן של הקוריאנים היו מביכים. בכל מקרה לקראת סוף המשחק היה נראה שהם כבר לא עומדים על הרגליים ואני מאוד אופתע אם הם יצליחו לגרור את המשחק לפנדלים, שלא לדבר על לנצח לפני.
עוד פעם הצדק הזה? אתם אמרתם בעצמכם שאין צדק בכדורגל, קולומביה הייתה צריכה ללחוץ על הדוושה כבר מתחילת המחצית, לשחק יותר במהירות ויותר בדיוק באגפים, ואולי אפילו למשוך את הקוריאנים קדימה כדי שהם יחזיקו בכדור, וכך לתת אולי מתפרצות. נו, אולי הצדק יבוא וקולומביה תנצח...
זה לא עניין של צדק, יואב. קוריאה בעטו פעמיים וחצי לשער כל המשחק, ואחד נכנס. קולומביה לחצו כל הזמן והחמיצו כמו מפגרים או שהמשקוף או שהשוער הקוריאני עצרו אותם. אז אתה אומר קולומביה לא מסוכנת? לדעתי שער מוצדק וכמו שעומרי אמר, רק תראה מה קוריאה עושה בהארכה, אבל אנחנו מפגרים שאנחנו נותנים להם לבזבז ככה את הזמן.