האם פפ בלחץ ? לראשונה העונה המאמן מפרסם את ההרכב הרבה יותר משעה לפני המשחק. והאם זה מרמז משהו על ההרכב ברומא ? ואלדז אלבס,פיקה,טורה,פויול קייטה,בוסקטז,צ'אבי מסי,אטו,בוז'אן
כן, על מה שילמתם עליו 18 מיליון יורו? על שחקן שכול העונה כמעט ולא רואה דשא, איזה בזבוז. אבל יותר מיזה, אני מעדיף את טורה כקשר, הוא הרבה יותר אפקטיבי וטוב כקשר, שתי הצדדים מפסידים, גפ בארסה מפסידה את טורה כקשר, וגם טורה מאבד את היכולות שלו בתור בלם, הוא פשוט לא בלם, ממש לא. הכי עצוב שפפ בונה עליו כבלם גם נגד מנצ'סטר, שמה באמת יאכלו אותו.
לא אכלנו אותה מול צ'לסי, אני לא דואג. אני סומך על טורה גם כחלוץ, ויאללה-זה זמן בוסקטס. שילמנו עליו 16-טעות. גם לאציו שילמה על מנדייטה 40 מיליון ולא הישתמשו בו יותר מידי...
ירדן, אני אציג לך איך אני רואה את פני הדברים. ברצלונה קבוצה שמחזיקה בכדור 60% מהזמן (לפחות) כמעט בכל משחק, המצבים המסוכנים שהקבוצה היריבה מגיעה אליהם הינם מעטים ומגיעים לרוב בשל מחדלים. בוסקסט אינו מסוגל להחזיק לבדו את הקישור האחורי וכמו שראינו נגד צ'לסי - אם הוא פותח בהרכב הוא מאלץ את צ'אבי לרדת לעמדה טיפה יותר אחורית על מנת לעזור לו ומשאיר את טורה כשחקן קישור התקפי יחיד. מישהו באמת מופתע שברצלונה באתה פעם אחת בלבד לשער?. אני לא משווה את צ'לסי לבילבאו, ברצלונה מסוגלת לנצח את הבאסקים בכל הרכב ובכל מערך, אבל - הרכב כזה של גווארדיולה הוא הצהרת כוונות לקראת ליגת האלופות, לא זורקים את קסראס למשחק הגדול ביותר באירופה בלי כמה וכמה טבילות אש (ואני מצפה מהמשחק נגד בילבאו להיות טבילת אש במידה וקסארס אכן הולך לשחק ברומא). יכול להיות שטורה טוב מקסארס כבלם, לא ראינו את מספיק את קסארס בברצלונה העונה ואני נותן לפפ את כל הפריווילגיות שיש לקבוע מי יותר טוב מבינהם. אבל, גם אם טורה אכן טוב יותר מקסארס, זה לא בפער ניכר ולא בפער שמצדיק לקיחת סיכון והפקרות של מרכז השדה. לרונאלדו, רוני, ברבטוב וטבז לא צריך להיות קשה במיוחד מול טורה, הוא מזעזע כבלם. חייכתי חיוך רחב כשראיתי את טורה פותח כבלם בלונדון ואני אחייך חיוך גדול יותר אם אני אראה אותו פותח בהרכב ברומא. למה חיוך גדול יותר? כי זה מראה שפפ לא מושלם ואינו למד מטעויות העבר (הלא רחוק, כולה שבוע עבר לא?).
קישור אגרסיבי של קייטה+בוסקטס יתן שקט לצ'אבי. צריך לנסות. זה מה שיש לנו כרגע, פשוט מאוד. לפתוח עם קסרס כבלם נגד רונלדו ורוני זאת סו של התאבדות. טורה יותר חזק ממנו ויותר מנוסה ממנו, ובקישור קייטה ובוסקטס ידעו לעשות את העבודה ההגנתית.
מה שקייטה הוכיח לנו עד כה בברצלונה שהוא כלומניק עם הרבה מאוד מזל. קייטה+בוסקסט = קישור אגרסיבי? לי זה נשמע כמו אוקסימורון רציני.
ירדן,אם קישור אגרסיבי של 'קייטה ובוסקטס לא נתן שקט לצ'אבי מול מרכז השדה העוצמתי של צ'לסי למה נראה לך שהוא יהיה מספיק אפקטיבי מול מרכז השדה הלא פחות טוב של היונייטד?
יונייטד תתקוף, צ'לסי לא תקפה, לכן צ'אבי קיבל שמירה כפולה. אני לא מאמין שמנצ'סטר תצמיד את קאריק וסקולס על צ'אבי. בכלל, התכוונתי שקט מבחינה הגנתית אבל אם כבר הלכתם לכיוון הזה. אני מעדיף ישור מעובה והגנה פחות פרוצה מאשר קישור יותר יצירתי והגנה פרוצה.