גביע המלך: הגביע של ברצלונה ! ! !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י RubberSoul, ‏27/7/08.

1. Spanish Weapon Member

אם רק היו לי עוד מילים כדי לתאר את הפנומן הזה שלצערי,אי אפשר להתעלם מזה,הוא היום בארסה רובה
    ככולה.

גבירותיי ורבותיי :
    http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20090305/e__archivo_photo_10_1_1_20090305_YBA06F1.tif2.Xxx

איזה גמר בגביע המלך : באסקים מול קאטאלנים, זאת ספרד במיטבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. xavi6 Member

תגיד תודה לפינטו לפני שאתה אומר תודה למסי. על העלייה הזאת פינטו חתום בעט יותר מודגש ממסי.

3. קטלוני Member

אתה בטח מתכוון לזאת לא ספרד במיטבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/09
  4. Mr.Eko Member

גרסיאס פינטו...
    הציל אותנו מעוד פדיחה נוסח חטאפה.

5. Sergio Ramos Member

סביליה הייתה מבישה אתמול, אף שחקן לא הראה נכונות ורצון לדלג אל הגמר, וזה פחות או יותר משקף את כל העונה האפורה שעוברת עלייה. אין זכר ולו קטן ביותר לסביליה הקטלנית והנחושה מימי קאפרוס וחואנדה ראמוס, היא איבדה לחלוטין את האופי שלה.

הגיע ללא ספק לבאסקים שעבדו קשה והשיגו ניצחון מוחץ ומשכנע. את הקבוצה הזאת מאז ומתמיד אפיין כוח הרצון והמלחמה של שחקניה, ואני נורא מקווה שבגמר היא תעשה את הבלתי יאומן ותנצח את ברצלונה שממשיכה לא להיות במיטבה גם אמש. אחרי ההיעדרות של שנים מהמעמד הזה, הגיע הזמן שבילבאו תקח סוף סוף תואר, משום שסביר להניח ולא יהיו לה עוד הרבה הזדמניות כאלו. אני מחזיק בשבילה אצבעות.

6. Spanish Weapon Member

יש לפינטו חלק חשוב מאוד,אין ספק,אבל אני חושב שגם אם היינו סופגים את הגול השני היינו
    מצליחים לגנוב שער בזכות הגאון או להיגרר להארכה ולעלות,אני כמעט משוכנע,אבל אלה דיבורים
    בדיעבד.
    לא אכפת לי מי האחראי,העיקר שאנחנו בגמר ואני שמח שהיריבה תהיה בילבאו - לא בגלל הרמה שלה
    אלא בגלל שפשוט כיף לראות קבוצות שכאלה מצליחות ובמיוחד את הקהלים שלהן.

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

8. Mehmet Member

דושר גמור?
    דווקא מאז שהוא הגיע יש בסביליה הגנה, מה שהיה חסר אשתקד...
    על סמך משחק רע אחד לא הייתי קובע שהוא גמור...

9. riquelme1 Member

שום משחק אחד, כול העונה הוא בינוני, וביכלל לעולם הוא לא היה שחקן גדול, עוד מימיו בדפורטיבו לה קורניה, שחקן בינוני ותו לא. הקישור של סביליה העונה איום ונורא, עם בשנתיים האחרונות הקישור של סביליה היה אחד החזקים בליגה ובעולם, העונה זה פשוט מסננת.

הגנה ממש לא היה חסר לסביליה בעונה שעברה, היה לה הגנה סבירה ואפילו טובה, העונה היא סופגת הרבה יותר מהעונה שעברה.

10. Mehmet Member

סביליה של העונה ספגה 22 שערים אחרי 25 מחזורי ליגה. אשתקד, אחרי 25 מחזורים, טור שערי החובה של סביליה עמד על 33 שערים (ובעונה כולה 49 שערים), שזה אומר שסביליה של העונה סופגת הרבה פחות (למעשה 33 אחוז פחות).

הבעיה של סביליה העונה היא שהקבוצה גם כובשת הרבה פחות מאשתקד (51 שערים בעונה שעברה לאחר 25 מחזורים, רק 34 העונה, וגם פה יש ירידה בדיוק בשליש באורח פלאי).

11. xavi6 Member

אתה מופתע? הבחור אחרי הגמר ההוא שהם ניצחו אותנו ברבר כמו גדול, כאילו ששכח איפה הצגות נאחנו עשינו להם. הוא אמר על ריקארד "אם ריקארד היה סביליה, הוא היה מאמן את סביליה ב'. אין לו מושג בכדורגל." על רונלדיניו הוא אמר "הוא לא טוב כ"כ, בסביליה הוא היה יושב בספסל, הוא היה מחליף את אדריאנו אולי מידי פעם. אדריאנו יותר טוב ממנו."

12. riquelme1 Member

עוד פעם מכניס את בארסה לכול תגובה.

דל נידו שחצן וגאוותן, אבל אני מאחל לכול קבוצה יושב ראש כזה.

13. xavi6 Member

ועוד פעם אתה מקיא את מה שאתה לא מקיא? זה מה שהוא אמר על ברסה, וזה מה שזכרתי לגבי השחצנות שלו. לא ממש אכפת לי מה החמור אומר על ריאל\ולנסיה\ויאריאל. אם הייתי יודע-הייתי אומר, אתה יכול לסמוך על זה.

גם אני מאחל לכל קבוצה יושב ראש שימכור כל סמל וסמל שיש לו וכל שחקן טוב שיש לו.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלילה ב23:00 יערך גמר הגביע הספרדי כאשר ברצלונה תגיע פצוע וחסרה כמעט בדיוק כמו לגמר הצ'מפיונס ברומא.

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/05/12/futbol/copa_rey/1242163423_0.Xxx

הנרי , אינייסטה ומארקז הפצועים ישבו ביציע ואליהם יצטרף אבידאל המורחק.
    גוארדיולה יתן קרד'יט כמעט מלא לאלה שהביאו את קבוצה עד הגמר וזה אומר שבוז'אן יפתח לצדם של מסי ואטו (או שנקבל את חלב במקום מסי או אטו) , בשער יקבל את הקרדיט פינטו שהעלה את הקבוצה לגמר עם עצירת הפנדל במאיורקה בחצי גמר. בהגנה גוארדיולה מתלבט עם לתת לקאסרס את ההזדמנות או לפתוח עם פויול ופיקה כי בכל זאת זה גמר גביע.

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20090513/e__archivo_photo_10_1_1_20090513_yBA12F11.tif6.Xxx

בבילבאו חיכו למשחק הזה כבר חודש וחצי מאז העפלה לגמר אחרי שעברו את סביליה בחצי , באימון יום ראשון בצהריים אחרי המשחק מול בטיס נכחו 20 אלף צופים !! כדי לתמוך בקבוצה ולתת לה את ההרגשה שכולם איתם . בבילבאו שמרו שחקנים שבשבת האחרונה למשחק הזה ויעלו בהרכב החזק ביותר שלהם.

את המשחק ישפוט מדינה קאנטלחו שיפרוש בתום העונה ולכן זכה לכבוד לשפוט את גמר הגביע.

שאלה קטנה , כשהקטאלונים והבאסקים נפגשים , ההמנון הספרדי ינוגן לפני תחילת המשחק ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

15. Raulito Madridista

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/05/12/futbol/copa_rey/1242157584_1.Xxx

שתי הקבוצות שזכו הכי הרבה פעמים בגביע המלך יישחקו היום בגמר שמעלה זכרונות מהעבר. כל אחת מהן לא זכתה בגביע יותר מידי זמן: ברצלונה שמובילה את טבלת הזכיות עם 24, לא זכתה בגביע מאז 1998, ובילבאו לה יש זכייה אחת פחות(23) זכתה בגביע האחרון שלה לפני 25 שנה, אז היא ניצחה את ברצלונה 1-0.

מן הסתם בילבאו מתייחסת הרבה יותר ברצינות לגביע, וכבר הרבה מאוד זמן שהמאמן קפארוס עולה למשחקי הליגה עם הרכב חסר. אני מאמין שבמשחק אחד בילבאו כן יכולה להפתיע את ברצלונה, לה יש מטרות חשובות יותר בהמשך, אבל זה יהיה קשה מאוד. כדי להפתיע, בילבאו צריכה יום טוב של ייסטה, דבר שלא קרה כבר הרבה זמן. העונה הוא מתרכז יותר בלהתעמת עם היריבים. מלבד הרצון העז שלי לא לראות את ברצלונה זוכה בטרבל, הייתי רוצה שבילבאו תזכה בגביע בשביל אצ'ברייה, שחקן אצילי ממש שבנוגע לעובדה שהוא החליט לא לקבל שכר בעונה הנוכחית בגלל האהבה הגדולה שקיבל מבילבאו במשך כל השנים ומכל מה שנתנה לו, כבר דיברנו הרבה.

אצל ברצלונה יהיה מעניין לראות את סילביניו, מדובר במן חזרה לקראת גמר ליגת האלופות. פויול חייב להיראות טוב יותר מאשר במשחקים האחרונים גם הוא. בוז'אן מקבל צ'אנס נדיר בהרכב ומעניין כיצד הוא ישפיע. אני הייתי רוצה לראות את חלב מקבל כמה דקות, אולי אפילו מקום בהרכב הפותח, אבל קשה לי להאמין.

יכול להיות שהגמר יהיה חד צדדי מבחינת הכדורגל, אבל בילבאו תילחם כמו אריות. זה בטוח.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/09