גביע המלך: הגביע של ברצלונה ! ! !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י RubberSoul, ‏27/7/08.

1. xavi6 Member

הילד כובש, וזה הדבר שהכי חשוב מבחינתי, גם יותר מהעליה וגם יותר מהניצחון בדרבי. לאט לאט הוא יתרגל לתפקד כחלוץ יחיד בברסה, כי הוא חייב. אין דרך אחרת. צמד במשחק בדרבי, צמד שערים שלו, אחד הוא הראה את המהירות המדהימה שלו והיציאה המדהימה שלו מהמקום והקדים את הבלם, ובשנייה הוא עשה תנועה ללא כדור פשוט מושלמת, שמר על קוו אחד וסיומת של חלוץ אמיתי. לאט לאט גם משחק הגב שלו ישתפר, ככול שהוא יאכל יותר ירקות והוא יתמודד טוב מאוד עם הבלמים במשחק הגב, שזה לדעתי הדבר שהכי חסר לו וכל כדור שמביאים לו והוא עם הגב לשער-90% שהבלם יתגבר עליו. אבל שוב-הוא ילד, זה משהו שעם הזמן הוא ישפר. העיקר שישאר אצלינו.

2. Sergio Ramos Member

חצי גמר גביע המלך - המשחק הראשון - 2-1 דרמטי של סביליה על בילבאו

תנאי המשחק בשל שיטפונות הגשם לא היו אידאלים, אך זה לא מנע מאיתנו מפגש די מרתק עם סיום דרמטי. יורנטה שזומן לאחרונה לסלקסיון המשיך בכושר הנהדר שלו כאשר הבקיע את הראשון לזכותם של הבאסקים מכדור קרן. וקבע שער חוץ קריטי למשחק השני שייערך בסאן ממס. מאדיך, המחצית השנייה הייתה כולה של סביליה שהכתיבה את הקצב, ובסופו של דבר היה זה אלדו דושר הרכש מסנטנדר שקבע שיוויון בדקה ה62 והחזיר את סביליה לחיים. כעבור שלושים דקות בדיוק, בדקה ה-92 הגיח משום מקום לאוטרה אקוסטה הכישרון הארגנטינאי(שנכנס כמחליף)והוכיח לחימנז שיש לו על מי לסמוך והבקיע את השני של האנדולוסים. בילבאו יוצאת מרוצה שכן שער החוץ של יורנטה עשוי לשרת אותה בסן ממס, אם כי למרות זאת יש טעם מעט חמוץ בפיה אחרי שהשמיטה תיקו מכובד בפיחואן.

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/09
  3. AS R Member

:aaarofl:

4. Sergio Ramos Member

וואו אתה ממש קטנוני. סך הכל טעות קטנה...

5. xavi6 Member

:aaarofl: אתה כזה מצחיק! הוא טעה ב-1, חה חה חה!!!

מתי הם יתבגרו?

נשמע לי טוב סביליה בגמר במידה ונעלה. חשוב לי היריבה, ומאוד חשוב לי שיהיה משמעות למשחק. הפרפור של פוארטה ז"ל עדיין זכור לי, הפצצה של מארסקה עדיין חקוקה בראש. ה3-0 עדיין נמצא בראש, ואני רוצה ונדטה, אני רוצה נקמה!!!

6. RubberSoul Member

אני זוכר את המשחק ההוא,סופר קאפ אירופי...
    הייתי בבולגריה,ולא יכלתי לראות לגמרי את המשחק.כל כמה זמן אני עולה אני רואה 1-0,2-0,3-0.הייתי בהלם.
    זה בדיעבד בעצם המשחק שהתחיל את התקופה הרעה.
    מה גם שגמר מול בילבאו יהיה קרב על ראשות הזכיות בגביע בהיסטוריה.
    אבל קודם צריכים לעבור את מאיורקה,וקל זה לא יהיה.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גוארדיולה עדיין לא החליט איזה סגל להעמיד לקראטת המשחק במיורקה הלילה ולקח איתו לעיר הנפלאה את כל 24 השחקנים הכשירים העומדים לרשותו. וזה גם כולל את גבי מיליטו המחלים.
    http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_347/foto_347353_CAS.Xxx

8. RubberSoul Member

לא יודע מה איתכם,אני נהנה לראות את אתלטיק משתקת את סביליה.
    3-0!
    בית ספר לכדורגל.
    איזה כיף לראות את הקבוצה הזו.
    ועוד לחשוב שבארסה עומדת להיפגש עם הקבוצה החמה הזו.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרכב של ברצלונה פורסם :
    http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_347/foto_347398_CAS.Xxx
    פינטו
    אלבס,פיקה,פויול,קאסרס
    טורה,קייטה,בוסקטז
    חלב,בוז'אן,אינייסטה

על הספסל:מסי, פדרו, מארקז, צ'אבי גז'ורקרה
    אטו,הנרי,ואלדז,סאנצ'"ז,סילביניו וגודיונסן לא בסגל.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/09
  10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יש למאמן הזה כוסאמאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

לא מספיק השלישיה הכי דפנסיבית הזו באמצע , אז אחרי האדום של קאסרס הוא מוציא לי את אינייסטה לעזעל ומכניס את מארקז , אחרי כמה דקות מסי נכנס ובוז'אן יוצא ?!?!?!?! ומה חלב עושה על המגרש בדיוק ?!?!?!?

גוארדיולה אחרי שדאג להרגיע את השחקנים אחרי כל השישיות והחמישיות עכשיו בפאניקה ומכניס את השחקנים ללחץ.

11. RubberSoul Member

השמפניות בבילבאו נפתחות-אתלטיק בשנה הבאה בגביע אופ"א!
    עם שער השוויון של מסי,אתלטיק בילבאו מול ברצלונה בגמר לא רק על הבכורה,אלא גם מה שאומר שבילבאו תשחק בגביע אופ"א שנה הבאה על תקן מחזיקת גביע(גם אם היא תפסיד).

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זוועה ! אבל עברנו בסופו של דבר.
    כבשנו שער בלי ליצור שום מצב מסוכן ליד הרחבה של לוקס , אני לא מבין את החילופים וההרכב הזה של גוארדיולה.
    בפנדל כבר הייתי בטוח שאנחנו בדרך להדכה , אבך המלחמה הפסיכולוגית של פינטו הצילה אותנו ממבוכה.

13. riquelme1 Member

איזה השפלה של סביליה, עד מתי מנולו חימנז יבין שסביליה צריכה לשחק 4-4-2, ולא 4-5-1. כול השנתיים הנפלאים של סביליה היא שיחקה ככה, אני ממש לא מבין אותו. עוד משו, חימנז הרס את כול הקישור של סביליה, פאזיו בלם ולא קשר, וכול פעם הוא מציב אותו כקשר, רומריק הוא פלופ, ודושר שחקן גמור. אחח, אני מתגעגע לקישור בעונה שעברה עם פאולסן.

14. Raulito Madridista

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/03/04/futbol/copa_rey/1236200448_extras_portada_1.Xxx

הפריצה של אוהדי בילבאו למגרש בסאן ממס הייתה מאוד מרגשת, כבר הרבה זמן שבבילבאו לא שמחו ככה.
    קיבלנו יופי של גמר גביע, משחק שמעורר את ההיסטוריה, אז משחק בין השתיים היה שקול מאוד. ברצלונה זכתה הכי הרבה פעמים בגביע המלך - 24, ובילבאו היא סגניתה עם גביע אחד פחות, אבל היא זאת שהופיעה בהכי הרבה גמרים. והיא חוזרת למעמד הגמר אחרי היעדרות של 24 שנים. אני בהחלט הייתי רוצה לראות את בילבאו חוזרת לתמונת הצמרת של הליגה הספרדית, אבל זה ייקח לה עוד זמן. אתמול היא נתנה הצגה ואי-אפשר לקחת את זה ממנה. סביליה בכלל לא נתנה מאבק.
    היה לי ברור שברצלונה תעפיל לשלב הבא, למרות שאתמול למאיורקה הגיע לנצח, היא בהחלט נתנה משחק טוב והחמיצה כמה מצבים טובים. ובכל-זאת, אני רוצה להתמקד דווקא באינייסטה שבדקות הראשונות היה פנומנלי, איזה סלאלום שלו בדקה השנייה, הוא עבר שלושה שחקנים כמו מים, סלאלום שגם מסי היה מתגאה בו, רק הסיומת חלשה וחבל מבחינתו.

נערך לאחרונה ב: ‏5/3/09
  15. riquelme1 Member

דור, בהתחשב בעובדה ששבילבאו משחקים רק שחקנים באסקים, זה מדהים שהקבוצה הזאת לא ירדה עוד ליגה, והעונה נותנת עונה גדולה.