גביע המדינה 2018/2019 - בפעם הרביעית: בני יהודה מחזיקת הגביע!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏5/11/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

לא הייתי מסיק מסקנות על קבוצה ממשחקי גביע. היו קבוצות שזכו וירדו ליגה.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאכלס מבין את אוהדי נתניה, בגביע צריך את הכרטיס הבא לא מעניין איך והם עשו את זה, אני פשוט חושב שבמבט לטווח הרחוק הם לא צריכים להסתכל על עצמם כאילו זאת נתניה מהליגה השנייה שמשחקת מול באר שבע בשיאה ומה שמעניין זה לחימה ורצון, אלא נתניה בליגת העל שכרגע ממוקמת מעל באר שבע בטבלה וששיחקה מול באר שבע שנמצאת במשבר ולכן לטעמי הייתה צריכה לשחק טוב הרבה יותר.
    זה הרגיש לי קבוצה של שואבי מים חוטבי עצים ועלי מוחמד אחד ענק, ולא יודע עד כמה זה יספיק לאורך זמן.

נ.ב
    הפליילסט של נתניה במשחקים אדיר, החזיר אותי שנים אחורה, נקודת האור מהחוויה שלי באיצטדיון בנתניה אתמול.

3. קשר שמאלי Member

מה ראית מנתניה העונה שציפית מהם לשחק טוב אתמול? אין פה כדורגל העונה
    זו ליגה של קבוצה אחת. יש קבוצה אחת שמשחקת כדורגל של קבוצת צמרת, וגם היא קבוצה לא משהו, עם כל הכבוד לזה שהיא דורסת את הליגה

נערך לאחרונה ב: ‏16/1/19
    oranfu ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  4. קשר ימני Member

זה לא הפסד של באר שבע בלי תלונות של אלכס פרגוסון על השופט והקטנת היריבה.
    לא יודע איזה משחק ראית אבל בחצי שעה הראשונה לא עברתם את החצי.

oranfu, gilgo, oFiRzZz ו-4 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  5. עידן444 Member

6. עידן444 Member

לא יודע על מה אתה מדבר משה.
    עד האדום היינו בעליונות מוחלטת.
    לא יותר מידי ברק אבל לגמרי משחק שאנחנו החתול ואתם העכבר.

7. yakov_y YNWA

הודעה נוספת שלך שמכוונת להקטנת המשחק של מכבי נתניה אתמול, שכחת לציין את הפרט הכי חשוב והוא היתרון המספרי של ב״ש.

אתה תמיד מציין את התקציב של הפועל ב״ש לעומת מכבי ת״א, כאן שכחת להתעלם מעניין התקציבים, 20 מיליון שקל לעומת 80-85 מיליון שקל, פרופורציות, מה ציפת לטיקי טאקה ?!

בעונה שעברה שיחקנו כדורגל יפה ולא יעיל וספגנו לא מעט מכות, השנה אנחנו משחקים מכוער (יחסית למכבי נתניה בשנתיים וחצי האחרונות והנדרות התקפית, יחסית לליגה לא) ויעיל, מיצוי של 100 אחוז מבחינת יכולת/נקודות, תענוג, אני יודע במה לבחור מבין האופציות.

נ.ב:
    כמובן שהמשחק אתמול לא מדד ועלינו עם מרכז שדה אפור במכוון בגלל היריבה, הרכב טקטי נכון.

קשר ימני ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  8. Raulito Madridista

כשנערכה הגרלת המשחקים מכבי נתניה צייצה בטוויטר איזה משהו, היו מבסוטים על ההנהלה, סגל חטף ביקורת או משהו כזה. אתם זוכרים את זה בכלל? מכבי נתניה היא מהפתעות העונה עבורי, אני חושב שהיא קצת יותר אחראית מהעונה שעברה ועושה תוצאות יפות, לא קל לאבד את שחקני המפתח של הקבוצה, ואני הכי אוהב את זה שסלובו משדר עסקים כרגיל וכלל לא פוזל החוצה, זה נראה נורא ברור שהוא יהיה כאן גם בעונה הבאה וימשיך בפרויקט היפה שלו. הנה גיא מלמד חגג כמו גדול את הגול בפנדל והפסיק עם טרנד האקסים. נתניה הפסידה בגמר הגביע לק"ש לפני כמה שנים ואני זוכר אותה מפסידה לבית"ר המיליונרית ב-2008. היו כמה קבוצות קטנות שזכו בגביע חוץ מהפועל רמת-גן: למשל ק"ש עשתה את זה, בני-יהודה, אפילו הפועל חיפה אחרי עשור רע. הם צריכים לחלום.

קצת בדיליי הייתי אומר אתמול לידור כהן כבש שלושער, בליגה יש לו שער אחד לפי מה שאמרו בתקציר - אלוהים ישמור. העיקר פמפמו לנו את שלישיית הקסם המבטיחה של מכבי פ"ת - בניון-כהן-סולומון. יכול להיות שליוסי יש יותר גולים משניהם יחד או שהגזמתי? אני חושב שמגמאדוב דוגמא ומופת ומעניין לראות אותו על הקווים, הוא היה כמו חצי אלוהים שם כשחקן.

יובל נעים אמר אחרי המשחק שהוא השאיר קבוצות בליגה במצב הרבה יותר קשה, אבל המצב של אשדוד חרא. דווקא בגלל זה אני חושש מהמשחק בי"א, אבל אין ספק שאחוזי ההצלחה שלו גם בליגה פחות טובים מזה של המאמן הזר שלא רץ על הקווים והשתולל ולא התראיין בכל אתר ספורט אפשרי. שכחתי מיגאל אנטבי מה שנקרא, מאחל לו שיעשה חייל בעפולה. זה מצחיק לראות שחקן עבר עם רזומה אבל שהיה מאוד-מאוד-מאוד שקט ומופנם, פתאום הוא מאמן. בהצלחה יגאל!

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא יקרה כי נצטרך שלושער שלו כדי לנצח אתכם, משחקים נגדכם בטרנר מתחילים ב0-2 לכם מצמד של זריהן.

10. yedidel Member

יש מישהו במדינה שחשב שיש לבאר שבע סיכוי אם זה מגיע לפנדלים?
    הטעות הכי גדולה לדעתי שאף אחד לא לחץ על דני עמוס להתראיין לפני המשחק

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק אצלנו בישראל מתלהבים ממסירות באמצע המגרש שלא מובילים לכלום ומסתיימים בכדור אחורה לבלם.
    מכבי תל אביב נגדנו הבקיעה באמת גול של טיקט טאקה עם משחק מסירות יעיל שפירק את ההגנה שלנו והוביל לשער.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יפה שיש לך זמן לכתוב כאן, לא מחכים לך ב-ONE? אופירע לא כועסת שאתה כותב גם כאן?

13. Telkiyski Member

קשר ימני זה רז אמיר?

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי בעונה הקודמת נהנתם הרבה יותר (אני נכנס הרבה לטופיק שלכם וכמות התלונות משנה שעברה הכפילה את עצמה ואפילו יותר), ולדעתי גם קצב צבירת הנקודות שלכם היה טוב יותר בשנה שעברה.
    לדעתי גם התבוסות בשנה שעברה השאירו לכם קצת טעם חמוץ אבל באופן אישי בשנה שעברה לדעתי שיחקתם כדורגל טוב הרבה יותר.

כמובן שאם תזכו השנה בגביע הכל יכול להשתנות, ועדין אתמול ראיתי נתניה מאוד מוגבלת ומאוד אנמית גם לפני ההרחקה וגם אחריה.
    מבין את השמחה של אוהדי נתניה על העפלה אחרי דקות רבות בעשרה שחקנים מול יריבה עם תקציב גדול יותר וסגל טוב בהרבה, אבל במבט לעתיד, חושב שהשנה יש לנתניה הזדמנות גדולה לאור חולשת הליגה לתפוס תכרטיס לאירופה, ולא חושב שהיא תעשה את זה ביכולת הנוכחית.
    מעניין האם יש סיכוי שסגל יסכים להחזיר את ערן לוי חזרה בינואר, זה יצריך מכל הצדדים לוותר על אגו אבל לדעתי זה יעשה טוב לכל הצדדים...

גלץ אוהב/ת את זה.
  15. yakov_y YNWA

1. בעונה שעברה היו לנו 28 נק׳ בשלב הזה, בעונה הנוכחית 27 נק׳.

2. מקווה מאוד שערן לוי לא יחזור.
    איזה אגו יש לאייל סגל ?
    לא הייתי משחרר את לוי במקום אייל סגל אבל אין ספק שעשה את הבחירה הנכונה לאור השמועות.

מצב נושא:
הנושא נעול.