גביע המדינה 2018/2019 - בפעם הרביעית: בני יהודה מחזיקת הגביע!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Sir Alex Ferguson, ‏5/11/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

חחח.

כלומר אתה חושב שאם הייתי מחליף את עטר ואצילי בזיקרי ועאבד וכו'. עדיין הקוסם איביץ' היה משייט.

זה מה שאתה אומר?

2. קשר שמאלי Member

יש שחקנים מקבוצות תחתית בליגה שאם הם היו משחקים במקום ברסקי, פיבן, סבוריט וגלזר אתה לא היית רואה הבדל

3. abcd Member

אני מתאר לעצמי שהרבה אוהדים שלנו שחסרי חוש הומור היו לוקחים קשה כמו שעד היום כואב להם השלט המצוין שניסיתם להרים בעונה שעברה נגדנו והשאר היו מחייכים וממשיכים הלאה. אני קצת מופתע שהאוהדים שלכם פה נמנים על הקבוצה הראשונה.
    הציוץ המקורי שהתחיל הכל היה בכלל "עסק ב"ש", תשחררו.

4. עידן444 Member

מאמן זה דבר חשוב אבל אל תעשה את זה כאילו תיקח עכשיו את איביץ' למכבי נתניה והיא תיקח אליפות.

5. South Boy Member

בוא נתחיל את הספירה. זאת כבר הפעם השנייה שאני מציין שזה לא מעניין אותי אם מי שכתב את זה צחק או לא צחק והוא בכלל לא האישיו כאן, כמה פעמים עוד אצטרך לחזור על העובדה שהציוץ הזה זה לא הנושא?
    יפה שאתה קורא לשלט שהרמנו בנתניה בשנה שעברה "השלט המצוין", אני דווקא זוכר שניסיתי להסביר לכל החמורים הקופצים בראש כאן שמדובר בעקיצה ולא בשחצנות אבל זה לא הפריע לאף אחד כאן להתלהם כאילו אין מחר.
    האיפה ואיפה זה מה שמצחיק אותי, שכשמישהו אחד עושה את זה אז זה הומור וכשמישהו אחר עושה את זה אז הוא שחצן, לא מפריע לי אם איזה משועמם בטוויטר ניסה להצחיק או לא. אתה כנראה לא מבין שגם אם הציוץ הזה נובע באמת משחצנות (ואני יודע שהוא לא) זה לא מעניין.

6. Telkiyski Member

וואלה.
    אז אתה מודע לזה שאלו ספקולציות בלבד נכון?
    סבוריט שאתה נותן אותו פה כדוגמא לאיזה ליצן זה שחקן שבא לליגת העל מבילבאו. והוא שיחק שם גם לא מעט.

לגבי ברסקי וגלזר, להבנתי שניהם בדר"כ לא משחקים וגם אם כן אז רק אחד מהם משחק בו זמנית לא?

בכל מקרה חבל שאיביץ' הקוסם לא הפעיל את קסמיו כדי לגרום לחבר'ה האלה לעבור את פאקינג סרפסבורג.

7. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שכבר אמרנו הרבה דברים הובילו למהלך הזה של מהפכת הצעירים, אם זה בזבוז הכפספים של ג'ורדי, הבחירה הגרועה ברוב המקרים שלו והירושה בדמות הפייר פליי.
    כל העניין של זרים בינוניים וכו' זה יותר עין של מאמן/סקאוט ולאו דווקא עניין של פייר פליי.
    אני אישית חושב שאמדור יותר טוב משחר פיבן ובטח מייני בעמדה הזו אבל יש תחושה שהמאמן הולך עם מה שכרגע הולך טוב על המגרש.
    ב99% אני בטוח שאפואדו לא ימשיך בעונה הבא, הוא נתן ניצוץ של חודש טוב ולא מעבר לזה וזה לא יונתן כהן שנתן חודש טוב אבל זה ישראלי , זר אמור לתת את הטון כשהוא על המגרש ולא לתת הבלחות
    אני אישית פחות מתלהב בשלב כזה של העונה מכל הפולחן אישיות שעושים לאיביץ', אין ספק שהוא מאמן מצוין וכולם רואים את זה אבל צריך לשים דברים בפרופורציות.
    אני בכלל בלחץ שכל הפסטיבל הזה וכל ההערות אגב (נגיד בONE - שחקני ב"ש אומרים שאם יפסידו שיביאו את הצלחת למכבי, ספק אם אמרו את זה שם) יחלחלו לשחקנים ויהיה פתאום ירידת מתח גבוהה שתכתים את העונה הזו.
    חשבנו שבשני שעבר ה-20 דקות שנותרו מול חיפה זה ירידת מתח אבל מול בית"ר מכבי לא שיחקו הכי טוב, לפחות עד כניסתו של מיכה ששינה שם הרבה.

@Telkiyski סגור לי את הפינה בבקשה -
    מי זה לעזאזל טלב"ע

8. abcd Member

בזה אני מסכים. אז איך הוא הגיע לדיון כאן?

לסיכום, תהיו בטוחים שאין אף אחד אצלנו, ובטח לא המנהל מדיה, שחושב שיש לנו סיבה להשתחצן על מישהו העונה. היית צריך לראות את הפחדים שהיו לפני דבוריה בפייסבוק, עוד היית טועה לחשוב שקיבלנו משחק חוץ מול קבוצת ליגת על.

9. Telkiyski Member

הטלב"ע = הטוב לגילו בעולם :)

10. avicii Member

בהקשר אחר אפשר גם טל בן חיים הערס

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

או טל בן חיים העתיק.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אצילי? מיכה? שכטר? עטר? דסה? גולסה כשכשיר? ראיקוביץ'?
    אני חושב שגם קנדיל ודור פרץ עשו התקדמות גדולה השנה, ברסקי וגלזר הגיעו אחרי עונות מצוינות בהפועל חיפה ומכבי נתניה וזה לוקסוס גדול להחזיק אותם ברוטציה, גם יונתן כהן ברוטציה אחרי שנתיים מצוינות בבני יהודה זה חיזוק מצוין.

אני מסכים לגמרי שהסגל של מכבי תל אביב לא השתנה משמעותית משנה שעברה ולכן מגיע קרדיט גדול לאיביץ' על ההצלחה השנה, ובהחלט מזהים טביעת אצבע של מאמן, אבל זה גם מלמד לא פחות על הכישלון של קרויף.
    זה שקרויף נכשל לא צריך להפוך את הסגל של מכבי ללא איכותי. מדובר בסגל שהוא הכי טוב בישראל ביחד עם הסגל שלנו מבחינת איכות, ההבדל הוא שאיביץ גורם לסגל גם להראות מאוזן בעוד אצלנו זה מרגיש שעד היום לא מצאנו את הנוסחה המתאימה ואין איזון בסגל...

13. קשר שמאלי Member

דסה וגולסה פצועיים כרוניים. שכטר לא מרבה להבקיע. עטר ישב הרבה זמן בספסל ולא היה חסר לאף אחד

אולי אם מיכה ייעדר הם ירגישו בחסרונו.

14. Telkiyski Member

לדעתי מה שעוד עובד לטובת איביץ' זה שכל מיני ברסקי, גלזר, יונתן כהן ופיבן בכלל אומרים תודה שהם במכבי ולכן הם לא יגידו מילה גם אם יישבו בחוץ 5 משחקים רצוף.

ברגע שהוא מושיב בחוץ מלא זמן מישהו כמו עטערס, גולערסה או שכטר מתחילים דיבורים.

בכל מקרה מגוחך לעשות ממנו גאון גדול בגלל שהוא משייט לאליפות פה עם סגל כזה, בטח בהינתן זה שב"ש נותנת עונה של בני יהודה כרגע.

אם הם היו מעפילים לליגה אירופית ועוברים את שלב הבתים זה היה משהו אחר, אבל שורה תחתונה איביץ' ומכבי פגשו ויפגשו העונה רק קבוצות שנחותות מהם משמעותית מבחינת תקציב ומבחינת סגל (חוץ מב"ש).

15. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתחילת העונה שכטר לא ראה מגרש בכלל על מה אתה מדבר? די לחפש את החרא.
    ברסקי,פיבן, גלזר ועוד קיבלו כאן הזדמנות להיות חלק מהסגל הקצר של הקבוצה ולא המורחב ולקחו אותה בשתי ידיים
    עובדה שהם משחקים.
    זה לא שגיב יחזקאל, דור ז'אן, בן בן יאיר ואחרים שחשבו שעצם זה שהם במכבי תל אביב וקנו אותם במאות אלפי שקלים או היו כוכבים הנוער זה אומר שהם אוטומטית שחקני הרכב בקבוצה

מצב נושא:
הנושא נעול.