גביע המדינה 17/18: הפועל חיפה ובית"ר ירושלים הן העולות לגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏22/11/17.

1. Melikson24 Member

צחוק צחוק אבל ורטה עשה עבודה אדירה על וואקמה כששיחק בהפועל :ph34r:

gilad16 אוהב/ת את זה.
  2. קשר שמאלי Member

לבני יהודה בכל משחק יש על הספסל לפחות שחקן אחד שיכול להיכנס ולעשות שינוי
    ריאן, יחזקאל ווייסמן הם שחקנים סופר טיפשים.וייסמן לא ברמה של ליגת העל

גלץ אוהב/ת את זה.
  3. סיונרה Member

בית״ר לא הייתה מקופחת אם לא היה נשרק פנדל, כמו שהיא לא קופחה בטרנר כשלא נשרק פנדל, אבל אין שום בעיה עם החוק. הכדור במשחק ולכן זאת עבירה ככל העבירות. אפשר להחריג את המקרה הספיציפי אבל אני באמת לא רואה סיבה לעשות את זה שכן מאוד קל להמנע מלספוג שריקה נגדך במצב הזה - פשוט לא לגעת בשחקן היריב.
    יכול להיות שלפעמים יש חוסר אחידות שגורם לשחקנים לבעיה באשר למצבים מסויימים, נגיד יש צמודב לגוף, זה ממש לא המצב הזה. לא הייתה לחיימוב ולא לזועבי שום סיבה נורמלית לעשות מה שעשו.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

פנדל של 100% אתמול, כמו שכתבתי אחרי מקרה חיימוב-שכטר אני יכול לקבל את זה שלפי ההיגיון זה לא פנדל אבל לפי החוקה אין מה להתווכח בכלל. לא הייתה לזועבי שום סיבה לגעת בסילבסטר והוא בחר לדחוף אותו במקום לבעוט את הכדור, זה פנדל ובעיה שלו.

מבחינת הקהל אנחנו והפועל חיפה עשינו את שלנו וגם קרית-שמונה הביאו כמות מכובדת(באופן יחסי) והפגינו נוכחות וצבע.
    רעננה? אם היו 100 אוהדים אני בספק, כל זה בחצי גמר היסטורי, אולי לא ראיתי טוב אבל אם הכמות שאני מעריך היא זאת שאכן הגיעה אז אין מילים, יותר עצוב ממאכזב.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו נתניה ובני יהודה ויש יגידו גם בית"ר והפועל חיפה יש להם עמדות חלשות ואולי ספסל קצר מבחינת איכות אבל בגדול הם קבוצה טובה(מחמאות לסילבס כאן) עם סגל טוב, לדעתי מה שמנע מהם פלייאוף עליון השנה זה נטו חוסר מזל וניצול מצבים, במשחק שיכל להעלות אותם לפלייאוף מול נתניה הם היו צריכים להוביל 0-3 לפני שסבע השווה. בעונות קודמות הם בודאות אפילו מכבי פ"ת של העונה היו משתחלות לפלייאוף העליון.

6. Andrei Kanchelskis Member

זה בהחלט דבר טוב לכדורגל הישראלי שהגמר יהיה בין הפועל חיפה לבית''ר ירושלים שתי קבוצות מושכות קהל שבהחלט יכולות למלא את טדי בגמר הגביע, אם רעננה הייתה זו שעולה לגמר סביר להניח שזה היה הגמר החד צדדי ביותר אי פעם מבחינת קהלי אוהדים.

7. עידן444 Member

יש לבית"ר מאמן ומאמן טוב אפילו, שמקבל הוראות בזמן אמת מזווית מוגבהת ממישהו שכנראה מבין ברמה די גבוהה בעצמו(לא יודע איך הוא ביחס לבכר, אבל עושה רושם שהוא מבין לא רע...).
    שאל את @Telkiyski איך הצופה מזווית מוגבהת עזר למכבי ת"א ומאז שאין את זה פחות הולך.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שורה תחתונה, טוב מאוד, סליחה, מצוין לכדורגל הישראלי שהפועל חיפה ובית״ר י״ם הם שני המועדונים שעלו לגמר.
    מועדונים שרעבים לתואר אחרי שנים בלי תואר, מועדונים שיביאו איתם קהל גדול לטדי (מעניין האם הפועל חיפה יצליחו להביא 15,000 לטדי ולהפוך את האיצטדיון לחצי צהוב חצי אדום למרות שהמשחק בירושלים), מועדונים שבאופן אישי התגעגעתי לראות אותם בצמרת ובמאבק על תארים ואני מעדיף אותם בכל יום על מועדונים נטולי קהל כמו רעננה וקריית שמונה.

Maccabi Diamond אוהב/ת את זה.
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

@Sir Alex Ferguson הפועל חיפה הביאו 8 אלף לסמי עופר בחצי גמר גביע. בספק אם יביאו כמות כפולה למשחק כלשהו.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חושב שהם מסוגלים להביא 10,000 למשחק על תואר, אבל גם אני סקפטי שיצליחו להביא יותר.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי לראות את ורטה מקבל עוד צ'אנסים במשחקים חשובים אחרי אתמול, בטח שמולו יהיה שחקן כמו וואקמה.

אני מעריך שנעלה עם 3 בלמים שסאבו ודילמוני ישחקו על האגפים.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

למחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏2/4/18
  13. אבי סנדור Member

הבאנו 8 אוטובוסים, יחד עם כל מי שהגיע עצמאית היינו בין 600 ל900..מספרים מאכזבים מאוד אבל קרדיט לאידיוט שהחליט לעשות מפגש כפול..תוך שבוע מרגע המכירה הודיעו לנו שנשארו רק כמה מאות כרטיסים כי בית"ר קונים הכל..ואז כדי לקנות כרטיס היה צריך להיות האקר..להגיע ללינק מסויים,להוכיח שאתה אוהד רעננה..בקיצור כל מי שחשב להגיע ולא ממש רצה להגיע פשוט וויתר.

ועל המגרש? גאווה גדולה שמתגמדת מול האכזבה.הפועל רעננה על המפה.

ועד משהו בקטנה
    הפועל רעננה מוציאה לניר קלינגר את החשק לחיות..אם הבנאדם הז יהיה מאמן נבחרת זה ביזיון..לא יאמן פשוט כמה הזיכרון של אנשים קצר עונה אחת טובה מול רצף כישלונות שחזר על עצמו כל שנה..רק מהמועמדות שלו יצא לי החשק לחיות.

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/18
    Drama2 ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  14. katamoni Member

גבר אין לכם זכות קיום בליגת העל, נקודה.
    אתם צריכים להתאחד עם מכבי הרצליה והפועל רמה"ש, לשנות את השם לבני השרון ואת המדים לצבע אדום-כחול ולשחק באצטדיון בהרצליה.
    ואז אולי יהיה אפשר לשקול אם אתם ראויים לשחק בליגת העל...

15. עידן444 Member

כמה נכון!
    התבטאות מביכה.
    מי ישמע מר טוטאל פוטבול. זו התבטאות שאם סלובו היה מוציא- הייתי מבין. והוא בחיים לא יתבטא כך.

לגבי כרטיסים, אין מה לעשות, כשמדובר בבית"ר- רק מכירה פרונטלית בעיר. לא תמיד נוח, אבל אין מה לעשות. זו הסחורה. הם יגיעו גם לשם לפעמים, אבל בכמויות הרבה יותר קטנות.

אבי סנדור אוהב/ת את זה.