גביע המדינה 17/18: הפועל חיפה ובית"ר ירושלים הן העולות לגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏22/11/17.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ה'מפלצת' התעוררה....קהת מנצל עצירה לא נכונה של ראייקוביץ. 1-0!

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

המהלך של הגול היה מהלך יפה חוץ מהפס רוחב לא זיהתי של מי שהיה רוחב רע.

אבל הודות לראיקו זה גןל

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיפה של באג בפיפא.
    אם לא המתנה הזאת אני לא רואה את מכבי חיפה מבקיעה לאורך 90 דקות, עכשיו נשאר להם רק לשמור על השער.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

2-0! מתפרצת נהדרת (סלליך). מכבי ת"א נתפסה עם התחתונים למטה!

5. Raulito Madridista

בסיכום הקריירה של ראיקוביץ' בישראל אנחנו כנראה נראה את הגול הזה. במשחקים הכי גדולים הוא לא באמת נתן ערך מוסף וזה לא משנה שיש לו עונה טובה. אבל ראיקוביץ' עכשיו לא מעניין.

מכבי חיפה לא רעה בכלל היום. קשה לי לראות את מכבי מוחקת ברוך כזה של שני שערים, הרי היא תסתער קדימה וחיפה תוכל שוב להעניש איכשהו ככה בטעות בלי להתכוון. אבל מכבי חיפה לא יכולה כל עונה שחורה לתקן עם גביע ואני לא אתפלא אם היא תעוף בסיבוב הבא נגד איזה אשדוד מולה היא לא תהיה אנדרדוג. רחוקה הדרך בכל-מקרה. חיפה חייבת לסגל לעצמה שיטה אחרת חוץ מזה שסולליך לוקח כדור ורץ עד שהוא מאבד. אני שמח בשביל קהת שעובד קשה על המגרש ומאוד רוצה אבל סופג עלבונות די בצדק כי הוא מהכישלונות הגדולים ביותר של מכבי חיפה.

עם כל הכבוד לגשם(בגשם יותר מרגש שהקבוצה שלך נותנת גול ואתה מוריד חולצה) ולעובדה שזה אמצע שבוע - כמעט חצי מסמי עופר ריק וזה אומר עד כמה הקהל של מכבי חיפה מאס ברוב מאס ובקבוצה שלו.

לגבי מכבי - כלום ושום דבר, החמצה של בלקמן וזהו-זה, מיכה מרגיש שהוא משחק לבד. יצחקי הוא השפן של הזמן האחרון אבל קשה לי לראות את זה מספיק הפעם.

ומילה על משחק אחר - מכבי נתניה צריכה להבטיח את הפלייאוף העליון ולעצור את המשבר, זה כישלון גדול אם לא תהיה שם. לנתניה עם כל הכבוד אין את הלוקסוס לשחק נגד קבוצה בליגת העל במשחק חוץ ולא חשוב שאשדוד קטסטרופלית בבית - עם 11 כאלה, בהרכב כזה חסר. מעניין אם אשדוד תעביר הילוך בתחתית עכשיו. ובחזרה לנתניה - יש קבוצות קטנות שלקחו גביע בעשרים השנים האחרונות. בני-יהודה והפועל רמת-גן ככה בשלוף, גם ק"ש עשתה את זה נגד אותה מכבי נתניה. חבל שליהלומים אין דבר כזה בשנים האלה.

6. גלץ Member

בקיצור באר שבע זוכה בדאבל השנה.

7. Ajax Amsterdam Member

אני אשקר אם אגיד שלא מעניין אותי מה קורה עם מכבי, אבל כדי לקחת עוד תארים העונה אנחנו צריכים להסתכל רק על עצמנו למרות כל הבעיות

8. DRORIKO Member

כשרוקאביציה רואה צהוב הוא הופך לרובוקופיציה

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

גועל נפש דוס סנטוס. לכרות לו את הרגליים ולהרחיק לחצי שנה. סמרטוט רצפה לוזר.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

oFiRzZz ו-Ajax Amsterdam אוהבים את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים כבר 3-0 (תמיד קל במתפרצות...) ומבחינתי המפתח לניצחון הזה הוא השער הראשון. אם זה היה ההיפך מכבי ת"א היתה מובילה ככה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדום ברור לדוס סנטוס. לא מבין את הקטע הזה. מצידי ההתאחדות תרחיק אותו בעקבות צילומי הטלוויזיה. אין הצדקה לדריכה שכזאת. מה שכן, אני מקווה שבמכבי ת"א לא יעשו מהעניין הזה שכולם נגדם...מול נתניה משיח עזר להם, עכשיו חכמון מחזיר להם למרות שאדום ופנדל ככל הנראה כבר לא היו עוזרים למפסידה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. סיונרה Member

איזה שיפוט מפגר, אבל אלו דברים שקורים פה בליגה כל שבוע. התקשורת, ההתאחדות והשופטים פשוט מתעלמים מאלימות של שחקנים, שמתעלה על אלימות של אוהדים, ומתמקדים בכל מני מקרים קטנים ולא מעניינים. השחקנים מבינים שמותר להם הכל.

13. Raulito Madridista

גם לעוף מהגביע מול קבוצה נחותה כשאתה שאנן וביום רע - צריך לדעת. מכבי עפו כמו אפסים והתפרקו והפקירו אחרי הגול. הזכירו לי את..מכבי חיפה האמת. למכבי יש את הכבוד המפוקפק - לקבל 3 בראש מחיפה(כמו רעננה) במשחק שחיפה אשכרה נראתה כמו קבוצת כדורגל ורוקאביצה היה יעיל כמו בימים בבית"ר. אפשר להגדיר את זה כאפקט המאמן החדש או לא? וברצינות: במכבי רק מיכה בא לעבוד ושיחזיקו אצבעות שדסה כשיר למשחק העונה.

ואיפה אלה שהכתירו את מכבי לאלופה ושלחו את באר-שבע למקום שלישי? אז כן, באר שבע לא הייתה מובסת ככה וגם לא בית"ר ואתם יודעים מה? גם הפועל חיפה לא. הצמרת דינמית ועוד תשתנה לא פעם. המקום הראשון עכשיו זה נחמד אבל לא מצביע על משהו.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

האם ג׳ורדי ידע את העתיד לבוא כשאמר ״אני מפחד מהרגע שחיפה יתפוצצו״?

שי ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמו של השדר? יהונתן כהן לא? הטמבל הזה באמת עוד מציין את הארוע עם בלקמן וגרשון. כן, אם משיח היה שם זה היה פנדל...גרשון פשוט הגיע קודם לכדור. לא פנדל ולא בטיח. סתם לעשות כאילו מכבי הפסידה היום בגלל השופט. לא, מכבי חיפה ניצחה בזכות.

oranfu אוהב/ת את זה.