ואם לדבר קצת מקצועי, למרות שאין יותר מידי על מה, חבל לי מאוד שג'ורדי קרויף לא עמד על הקווים. איתו בתור מאמן, מכבי ת'א היו לוקחים את המשחק בהליכה.
ברכות לבני יהודה. לא התחברתי לדרך של מכבי ת"א בשנים האחרונות ולא מפתיע שלמרות הכסף הגדול הם די מקרטעים חוץ מאיזה שתי עונות. הקטע של רק מאמנים זרים וזה ששום מאמן לא נשאר שם מעל לעונה, גם אלה שהצליחו, זה לא ממש דרך. אמנם לא תמיד זה באשמתם אבל חלק מזה זה שמינו רק מאמנים זרים. אבל עדיין עדיף על הדרך של שחר.
אל תשכח את האליפות של אוסקר מול מכבי חיפה של ראובן עטר ואריק בנאדו. בקיצור לא באמת היו לתל אביב יריבות אמיתיות 3 זנים ראשונות וכנראה שהוא טוב בלקחת תארים בלי יריבות אמיתית. ד"א אפילו ברק בכר אמר במסיבת העיתונאים הראשונה שלו אצלנו שלא הייתה תחרות לא מצידנו ולא מצד ק"ש שלו.
מזכיר לי את סיום העונה שלנו ב14/15 עם אלישע לוי שידע שהוא מפוטר רק שיש למכבי תל אביב כושר גופני פנטסטי לעומת מה שהיה לנו, כל השאא מאוד דומה. הפסדים בסוף העונה, הגעה לגמר עם ציפיות והפסד מביך ליריבה.
2 ההודעות שלך רק ממחישות ומבליטות את הכישלון העצום של ג'ורדי ואת המצב העגום שהמועדון הזה נמצא. מכבי תל אביב עם התקציב העצום שלה צריכה במשחק כזה חשוב, מול קבוצה כל כך חלשה שהייתה רעה בעצמה, שחקן מסויים או מאמן מסויים? על הראש של ג'ורדי שאשכרה יש למכבי תל אביב סגל בלי אף שחקן שמסוגל לקחת את הכדור ולעשות שער משום דבר, זה למה מליקסון לא רואה ממטר כל שחקן שיש במכבי תל אביב כיום, כולל טלבח על המספרים המופלאים שלו. והערת אגב, שנה שעברה, עם זהבי, עם מאמן טוב יותר, אותה שורה תחתונה ואותו כישלון. הבעיה של מכבי תל אביב היא עמוקה הרבה יותר, ואם מישהו במכבי תל אביב באמת חושב שהבעיה היא זהבי או מאמן... מצויין לנו (בתור באר שבע) שיחשבו ככה.
[QUOTE="wings, pos אחרי גמר ליגה אירופה שנגמר מבחינתי בסיום עצוב עזבתי ליממה את הכדורגל. אני ראיתי את התוצאה ופשוט נדהמתי. על הנייר מכבי ת"א היו צריכים לנצח בקלות. זה לא קרה ובני יהודה היא מחזיקת הגביע. לדעתי גולדהאר ייבחן עכשיו, זה רגע המבחן שלו. הבעיה של מכבי ת"א שזהבי הלך. זה הכל. אפשר לאהוב או לשנוא אותו, אבל ברגע שהוא עזב לסין הקבוצה הלכה אחורה. השחקן הצליח לבד להכריע משחקים. אמרתי את זה כבר בעבר ואגיד זאת שוב. בעיניי מה שזהבי עשה בקרית שלום הוא דבר ייחודי לליגה הישראלית. הבעיה היתה רק מה יקרה למכבי אם הקשר/חלוץ לא יהיה על המגרש? טב"ח היה אמור להיות המחליף, אבל הבחור לא מתקרב לקר הרוח על הדשא של איש הפיו פיו. ב"ש המשיכה לשדרג את הקבוצה והיא הפכה למכונה רצינית. שם זה לא קם או נופל על איש אחד. יש את וואקמה, את מליקסון, את שהר, את בוזגלו כמובן. ואם צריך אפילו את ברדה. עכשיו נראה אם גולדהאר גם יצליח ברגעים קשים של חוסר הצלחה.
קשה לדבר על בני יהודה כי היא לא באה לשחק כדורגל אתמול, אבל באמת משחק הקרבה נהדר (שונא את הביטוי הזה). כחילה לא יכול לשחק בבית״ר כי משחק הרגל שלו מתאים לכדורסל, אבל נראה לי שהוא מצא את מקומו בליגת העל.
הבעיה של מכבי תל אביב שזהבי הלך? אני שוב מזכיר שגם זהבי לא לקח שום תואר שנה שעברה חוץ מתואר אישי. הבעיה היא שמלכתחילה מועדון כזה עם משאבים כאלה נהיה תלוי באיש אחד. ג'ורדי היה,צריך לבנות קבוצה והוא כשל. בלי זהבי שנה שעברה זה היה נגמר ב 15 הפרש, בלי זהבי השנה זה נגמר ב 12. הוא חסר בטוח, אבל ג'ורדי אשם שבמכבי תל אביב אין שום אישיות מנצחת על המגרש. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
גם לפני התואר הזה זה היה ככה... האליפות שלהם בשנת 90. שלך ב 83. וגם הגביע האחרון שלהם אחרי האחרון שלך. אבל זו סתם התחכמות. הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון Sent from my iPhone using Tapatalk
מכבי באמת מזכירים לי אותנו ב2015, אני מאמין שהם מערכת חזקה שיחזרו מזה, אבל ההבדל הגדול שאנחנו הולכים כמה צעדים קדימה והם אחורה
סוער במכבי ת"א: מתיחות בין קרויף לגולדהאר כמה קלאסה. איזה איש. הביא לפה ניחוח אירופי. אחרי ההפסד בגמר הגביע שחרר ג'ורדי עקיצה לעבר ליטו וידיגאל: "תשאלו את המאמן, הרי הוא יודע טוב אנגלית" מזל לפחות שלא היו שם מקרופונים.
איפה בניון, עם הניסון האירופי העשיר, שיקח אחריות וייתן איזה ראיון מרגיע לעיתוני החצר שלו? משהו בסגנון "הקבוצה תרוץ שנה הבאה חזק ותקטוף את התארים" או לפחות משהו כמו "בכלל אוהדי חיפה החטאתי את הפנדל". #היהלום_אכזב.